http://www.youtube.com/watch?v=o2PsAAvxRmw
buyrunn umarım beğenirsinizz..elimden gelenin fazlasını yaptımm hak verirsiniz inş..saygılarr
http://www.youtube.com/watch?v=o2PsAAvxRmw
buyrunn umarım beğenirsinizz..elimden gelenin fazlasını yaptımm hak verirsiniz inş..saygılarr
Valla helal olsun ne diyim sanırım yapabileceğinin en iyisini yapmışsınİnsan eğlenmek istedikten sonra 1.3 LPG den de eğlence çıkartmayı biliyor. Biraz yetenek ve biraz da istek
![]()
10 numara olmuş dostum helal olsun![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
aramızda kalsın ben olsam yerlere biteneke yağ boşaltırdım bayağıda zevkli olurdu inşallah ALLAH o arkadaşada bi nissan nasip eder
yağ dökmeye gerek yok kardeşim serçenin tek sorunu gücü yetmio 2 degaz yese azcık ben napcamıı biliorumdaa bayılıo araba inş 2.0 mirafiori motoru var onu alırsam uygun fiyata buldumm şanzımanyla ozaman güsell bi sonuç alıcamm.yorumlar için teşekkürlerr herkese..
ıslak zemindeki suyun araçla birlikte savruluş efekti hoç hoş olmuş
yaaa öleee kumandalı araba zatenn bu...
ÜSKÜDAR GAZETESİ SÜRÜCÜ KURSU 216 310 98 48 BAY EHLİYET YANİ BEN
yorumlar için teşekkürler..bayramdan sonra 2.0 mirafiori motoruda takıorum inşallah asıl video o zaman olcakk.. saygılarr..
Masallah
Gücü biraz daha yere aktarabilse harika olacak.
Umarım diledigin uygulamaları yapabilirsin.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
cok güzel
miaori motorunu adam edemessin hel b iş için iç olma bence fiat coupe motoru veya tipo 2000cc mtor swap güzel olur
valla iş işten geçti şanzımanyla beraber 600e aldım motoru uygun geldiği için aldım motorun içini açtık bayramdan sonra toplayıp takıcas hayrlısyla..saygılarr..
corolla'dan sonra yeni kurban bu galiba..
Experience is what you get when you don't get what you want.
corolladan sonra yaris aldım..baktım ona bişi yapılcak gibi deil 1.0 motor.serçe aldm bitanede onu toplattım haftasonları ölee çıkıp döndürmeye ii gelio valla herkese tavsiye ederim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)