aytuğ bu anlatımla ne zaman keşfedilecek merak ediyorum kesin tv ye çıkmalı :D
Printable View
aytuğ bu anlatımla ne zaman keşfedilecek merak ediyorum kesin tv ye çıkmalı :D
maşallah araçlara özellikle selçuk kankama :D olm hem diyosun artık yavaşlamamız lazım aile baskısı var satıyorum VE rs i diye hemde denemelerden hiç eksik kalmıyosun nedir sıkıntın dostum :D
Video anlatımında boy kavramı kopmuş ama fark 50mt.den fazla :)
iki aracada maşallah , VE Rs in 206gti,f7r vs o sınıfın üstünde gittiği bariz belli olmuş :)
Gönlümün 1. ZLZ :)
maşallah VE RS e:)
Anlatım çok iyi :) :)
Maşallah araçlara.
4 ncü vites gebere geber videosundaki TRANSIT Connecte dikkat!
o araç radar aracı polis. Az ilerde gişelerde önümüze kırdı inip alkış kıyamet tebrik ettiler. megane ve clio 170le radara girmişiz :D
ulan 170le geçiyon ne makas atıyon lan dedi polis ve rollingimizi radar kamerasından bize izletti. sonrada plakalara yolluyorum dedi tebrik etti gitti. :D
Sorma kurunun yanında yaşta yandı :D İsmi lazım değil bi arkadaş koca otobanda 1 defa makas attı o da connect polis aracı çıktı :D Herifler videoyu gösterdiler güleceğim geldi silme geçmiş polis arabasını megane 171 ile clio 169 ile geçmiş kazanan megane tebrikler dediler :D Ben memur adamım belgeyle konuşurum :D
pulat doğru söylüyor adam radar kamerasından izletti videoyu. megane 171 km ile clio 169 km ile girdi radara :D yani sonradan arkadan hızlanmaya başladı galiba megane :D ve dedi kazanan megane dır diye dalgasını geçtikten sonra muck dedi plakalara kitledim hadi dönün bidaha yarışın bi daha kitleyelim doyamadım dedi size ceza kitlemeye :D
Valla Murat inan bende elimden gelen gayreti yapıyorum
Bu yarışlarda birde Radardan kitlediler :D
Ben satmak istemiyorum ama arabayı orjinalede çevirsem bu sefer hızdan dayıyorlar
Kısmet diyorum
Çıldırmak istiyorum :D
Bacaklarını koparcam seninde bu speclerlen hemde :D
Seni bekliyorum Sarıyer Ciğercisi :D
Aynen manifoldları orjinal taktım
Bende para çok :D
5-6 takım var bazen camdan aşaşgı atıyorum fazla olanları :D
TüvTürkü delmenin svinci dostum
Yoksa inan yapmam :D
Ayrıca millet eksoztta eksozt diye yırtınıyor sürekli ki
Katalizör
Orta
Son susturucu
Hepsi 1.4 clio malzemeleri :D
Ben böylede basarım gibi sadece filtre ve headırs sesine hayran kaldım :)
Eyvallah:icon_tup:
sabret kanka sabret koparıcam o bacaklarını senin agzın acık kalıcak cok fena bilendim bak :D
Bunun anlamını bilirsin ::D
http://img252.imageshack.us/img252/6...caklarayrk.jpg
meganenın içindekiler acayip eğlenmiş yorumlara iyi güldüm akşam akşam maşallah araçlara eğlenceniz daim olsun
maeşallah eğlenceli olmuş, gecenin sonu da eğlenceli bitmiş (tuzlu) geçmiş olsun...
Geçirenler sagolsun :D O kadar bas bas burdan yazarsak Silivriden öteye gazlıyoruz diye olacagı budur. Artık tersi istikamete yardıracam suyu çıktı kınalı çerkez arasının :D
Maşallah egzossuz güzel gitmiş RS :)