bi pm de ben alabilirmiyim
Printable View
bi pm de ben alabilirmiyim
bi pm de ben alabilirmiyim?
Pm rica etsem :D
Cok iyi ya alin cerez merez acin izleyin :)
bende pm alabilir miyim :)
bizim ülkeye gelmesin daha gazlamadan ölür yollar..
Hassikome , pm alabilir miyim rica etsem
Ghost Rider movie - YouTube
Torrent olarak indirmenize gerek yok beyler... Buyrun Youtube Linki :) FULL
Türkiyeye gelsin varya türk polisi böyle değildir öyle motorla yanından geçip gidemezsin yapıştırır yumruğu sonra orantılı güç. :D
Yada klasik sahne biri aynadan bunun geldiğini görür yaklaşınca çat diye atlar önüne sonra spatulayla ayırırız :D
polise gerek yok ki.. :)
bizde zaten adam ya belediyenin kazdığı çukura düşer ya iski ya elektrikli çukuru yada yolun ortasındaki hani arazi araçlarıyla bile geçerken altını sürttüğümüz tümsekler varya hangi akla hizmet konulduğu bilinmeyen onlardan birine çarpar :)))
ya yolda giderken bir insana çarpar adam türklerin kaldırım kullanma kültürü olmadığını bilmiyorki her kez yoldan yürür bizde :D :D
yani polise gelmeden adamın meftaasi doğal yollardan türkiye koşullarında memleketine geri gider.. :)
1980 yılında motor camiasına tepki olarak doğdu:D
Bunları insanoğlu yapamaz.:eek:
Dün face'de bir video paylaştım turbo busa yapmış diğer motor 299 kadranda iken yanından teker yaparak geçiyor manyak
bende pm alabilirmiyim
bi pmde ben alabilimiyim.
bu adamın kullandığı bisiklete dahi binmem :D
Adam gazlarken ben kendimi sıkıyorum:D ayak parmaklarımı sıktım resmen :D
bu adamın oyunu çıkar yakında :D
Allah'ım motorsiklete geçmek istiyorum artık. :D
kimde link varsa pm atarsa sevinirim.
hastalık bu adam :D
komedinin önde gideni :D
bi videoda motorsiklet festivali gibi bi yerde burnout yapıyo polisleri peşine takıyo,10 dakka sonra aynı bunun motoruna benzeyen bi bmx bisikletle olay yerine dönüyo:hahaha: polisler yakalıyo falan tam makara :D
bu kaçıncı ghostrider dir acaba? super mario olsa 3 canı olur ya bunun kaçıncı vukuatı :D kesin 3. yada 5. jenerasyon ghostriderdir bu :D
GhostRider'lar ölmez illegal hareket bitmez.
turbo sadıkdaki ekip gelsin şak diye yakalar :D
ghost efsane, araları çok iyi görüyor valla.. torrent linki bende rica edicem..
bu 2011'deki videoları galiba 3,4 tane daha böyle dvd'si mevcut bu manyagın :D :hahaha:
Torrent varsa ben de bir pm rica edebilir miyim :) Ailecek severek izleriz Ghost Rider' ı :D
ghost riderı severiz sayarız taparız:D
mümkünse bir pmde ben alabilirmiyim acaba ?? :)
ana avrat gitmek buna denir heralde?
büyüksün ghost rider :D
mümkünse bende pm alabilirmiyim?
bende pm isterim. videonun sonunda da demiş filmi satın almadığınız için daha video çekmeyeceğim diye ama indirelim biz yinede :)