|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar normalde video koymayacaktım ama ibreti alem olsun diye koyuyorum. Arkadaşlar arabalarının Hamann turbo lu olduğunu Hamann egzost olduğunu ve Mehmet Gazihanın yazılım için çok uğraştığını arabalarının dynoda 320 hp olduğunu belirttiler. İnanmadık git VTI larla dene dedik anlatamadık. Buyrun ibreti alem olsun. 320 hp olsaydı bizimde doununda hepimizin içinden geçmişlerdi. Plakasını falan da kapatmıyorum yarın sizinle de denemek isterlerse inanmayın diye koyuyorum.
Megane Rs vs 320d - YouTube MRS vs 320d 2 - YouTube __________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ......
|
İlk video keşke bitmeseydi s2000i dinlerdik
__________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
o kasayla 320 hp de olsa zor be abi bide otomatik
__________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: yok
|
saylanmaz megane basmamış
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
s2000inin sesi cok güzelmiş
araçlara maşallah.
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: CUPRA T500 GT3071 R
|
o nasıl 320 hp? bence 220 hp gibi gitmiş yanılıyosam düzeltin.
__________________________________ zd9000 cupra |
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: n/a
|
trafikteki araçlar dahi geçiyor nerdeyse tırlar
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: MEGANE II RS
|
bu arabaya en güzel cevabı gazihan verebilir diye düşünüyorum eğer o uğraştıysa .....
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Mercedes Capacity
|
s2000'e kocaman maşallah
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Multijet
|
Araba 320d de 320 hp kesinlikle değil...
__________________________________ FIAT BRAVO Multijet 170 + hp 400 + nm Built by MEGACHIPS |
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Videoda Urfa saolsun Superçarçur S2000 ile bizi delerek geçti.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
bmw tamam kötü değil ama kesinlikle 320 bg değil.
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Maşallah Alper abi.
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Bu 3 .20d nasıl biliomusunuz kullanırken hayvan gibi gidiyormuş hissi veriyor makine,cogu yapılı aracı delerim derçesine his veriyor ama otobanda isler degisiyor.kendi arabamdan biliyorum tepkileri filan hayvan gibi özellikle ilk 2 vitesi inanılmaz zewkli...
Ama iste ciğer yok devir dönmüyor tam gidicek nefesi kesiliyor gibi ama başka araçlarla denerken bunu anlıyorsunuz tek kullanırken hiç tıkanmadan gidiyormuscasina gidiyor alet... Uzun lafın kısası megane a masallah... |
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Logan stw
|
__________________________________ Şeytana uymak istemiyorum ama şerefsizin fikirleri hoşuma gidiyor
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
emre biz bmw yi kötülemek ya da benim megane ıma maşallah inşallah gelsin diye koymadım. Sadece çoluk çocuğun lafına inanıp çıkınca ne olduğunu göstermek için koydum. Zaten yola çıktıktan sonra önümde basınca ne kadar gidebileceğini gördüm brake boost bile yapmadım. Çocuk bize abi dynoya çıkardık 650nm de tork verdi dedikten sonra inanmadığımız halde çıktık. Zaten birşey bildiğide yok. Bana ne devir çeviriyorsun diye sordu duruma göre 6500 dedim. O zaman problem değil dedi. 7000 de dönüyorum dedikten sonra ooo o zaman olmaz gibi bişeyler dedi. Ben 5000 çeviriorum dedi. Arkadaş vites oranlarını izah etmeye çalıştık ama anlatamadık. Zaten üstlerin dolu doldu çevirmez dedim yok bizim turbo çok büyük 5000 e kadar max verio dedi. Orada VTI lar varken bize gelmesi saçma oldu.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
modele göre heralde bg belirliyolr 330 olsa 330 bg mı olcakmıs
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Diyorum ya abi araba öle bir tepki veriyorki yolların kralı zannediyorlar kendilerini...
Onların ne hissettiklerini çok ii anlayabiliorum kendi arabamdan biliyorum...1 & 2 Tekme atıyor gibi oluyor sonra foss gerçi onların araba baya yapılıymış dediğine göre bende sadece ecu yazılım var.Ama ne kdr değişebilir sonuçta... Söyle birşeyde var benzinli dizel olmuyor arkadaş buna karar verdim devir tutmuyo falan filan... Şehir içinde dizeller zewkli alttan doluyor ,eğlenceli oluyor başkada bir şeyi yok.. Sonuç olarak benzınlının tahtını uzun sure daha alamıycaklar bence... Sanada öyle konusmaların sebebleri emin ol arabanın içinde aldıkları tepkidendir muhtemelen ooo olm hayvan gibi gidiyor megane ı mı geçemicez muhabbeti döndü... |
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: '11 VW Polo GTI/'11 Cayenne diesel
|
alper abi bana yolla sen arkadasları bende 1.4 tsi 320 begirim
![]() ![]()
__________________________________ GTI |
|