Kisileri tanimam etmem ama o volvonun daracik yan yolda 140-150 tapagaz yurudugunu hatirliyorum.Tabi ayni renkte baska plakada s40 yoksa..E diger arkadasta oldukca heyecanli..Sonuc ortada.
Printable View
Kisileri tanimam etmem ama o volvonun daracik yan yolda 140-150 tapagaz yurudugunu hatirliyorum.Tabi ayni renkte baska plakada s40 yoksa..E diger arkadasta oldukca heyecanli..Sonuc ortada.
http://imageshack.us/photo/my-images...201161558.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images...201161507.jpg/
Durum budur.. Kazada bana sag arka taraftan darbe gelmesi sonucu spin atıp bariyerlere cıkmamdan kaynaklı oldu.. Herkes iyi kimsenin saglıgında sorun yok herkesin iyi dilekleri icin tesekkur ederim.. O trafikte bekliyen arkadaslarda kusura bakmasınlar (:
Yunus emre abi dogrudur tahmin ettigin gibi..
Resimler yok henüz
Geçmiş olsun bu arada umarım kırık çıkık yoktur
oha kaza harbi ağır olmus,
geçmiş olsn gencecik adamlarsınız gt5 oynayın böyle birbirinizi öldürmeye çalışmayın.
geçmş olsn resimler senin mailin üstünden burdan görnmez kardeşm başka türlü eklemeye çalış imageshack falan:) s40 lamı kapışıyodunuz rakibini bulmuşun :)
Büyük geçmiş olsun. Bende konuyu baştan sona takip eden biri olarak olayın buralara geleceğini az çok kestirebiliyordum. Neyse ki maddi hasarlı bir kaza olmuş. Bu kaza eminim ki ders olmuştur. Tekrardan büyük geçmiş olsun
cok gecmiş olsun allah bütün şöförleri korusun.
geçmiş olsun Allah korumuş.
Neyse allah daha buyugnden korusun arabalar pert kasko vardir umarim ?
Fotolar gozukmuyor gecmis olsun kimseye bisey olmaması sevindirici.. Allah cumlemizi beterinden saklasın..
ardanın koyduğu resimlere baktığım zaman Bmw nin volvoya sol arkadan girdiğini anlıyorum. Eğer s40 a arkadan frenli olarak giren başka araba yoksa. Bmw nin vurduğu nokta ile volvonun vurulduğu nokta cuk oturuo darbe açılarına göre. BMW nin sağ ön tekerleği volvonun sol arka salıncağını kırmış. Daha sonra volvo sola doğru dönmeye başlayınca da Bmw hızlı olduğu için volvonun bütün sol tarafını almış.Volvonun ön çamurluğundan da belli. Arkadan öne doğru açılmış. Volvo arkada olsaydı ezilirdi öne doğru açılmazdı.
yanlış mı müdür baksan sen ne dersin.
volvonun sol onu benim sag arkama carptı o eziklikler bariyer eziklikleri volvodaki
Burdan daha net, geçmiş olsun tekrardan..
geçmiş olsun canınız sağ olsun ;)
Geçmiş olsun kardeşim..
geçmiş olsun , allah korumuş ....
şimdik acaba asıl yeni arabamı görün dermiki ....?
geçmiş olsun,her kaza kötüde olsa büyük tecrübe edindirir.
yaa bı sanıye bu doruk,doruk motors'un sahıbın kardesı dorukmu???
s2000'e alkış :) geçmiş olsun..
Doruk burdanda söyliyeyim sanada bülentcanada çok büyük geçmiş olsun..
gecmiş olsun canınıza bişey olmamıs gerisi dert değil,artık neresinden dönersen kardır hesabı.
Gecmıs olsun ALLAH ım daha yasatmasın sana
Doruk doğruyu söyle kardeşim. O kaput bariyere çarpmakla öyle katlanmaz. Bariyerlerde senin ön salıncağını o şekilde kıramaz. Volvo bariyerlere geri geri sürtüyo olsa o kadar uzağa spin atarak dönerek gelemez. Yerde arka lastiğin kazıma izleri var. İkinizde hızlıymışsınız sen daha hızlıymışsın. Sen vurup geçtikten sonra yan yan bariyerlere doğru gitmişsin seninde lastik izlerinden belli. Birazdan detaylı şema çizer yollarım.
Bu konu bitince boşluğa düşecem . :D 4 gözle bekliyorum şemayı :D
o değilde bmw foruma manyak bi giriş yaptı:D yılın en hızlı tanınan üyesi:D