Ben gözbebeğim dediğim arabamı gözümden bile sakınıyorum şahsen.
Daha çok gençsiniz. Bu sefer Allah yardımcın olmuş. Umarım bundan ailende pay çıkarır senin için doğru olan kararı verir.
Geçmiş olsun.
Printable View
Ben gözbebeğim dediğim arabamı gözümden bile sakınıyorum şahsen.
Daha çok gençsiniz. Bu sefer Allah yardımcın olmuş. Umarım bundan ailende pay çıkarır senin için doğru olan kararı verir.
Geçmiş olsun.
başından beri takip ediyorum konuyu geçmiş olsun umarım ders almışsındır.
bence burda volvo değil bmw volvo ya çarpmış sağını görmeden adamın üstüne kırmış gibi sağ arkadan bmw kaptırınca bariyerlere girmiş ama o volvo sol arkayı nasıl vurmuş düşünüyorum hala :D geçmiş olsun herkeze
konu amacından uzaklaştı diye moderatörlerden de ses çıkmıyo bi başlıktır gidiyo ama severek takipteyiz :D
geçmiş olsun allah beterlerinden korusun.. ama kelalper nickli arkadaşla aynı fikirlere sahibim neticede ekspertiz raporu her şeyi ortaya çıkarıcakdır bulunduğunuz yerde kameralar varsa sigorta ordanda kamera görüntülerini istiycekdir..
ALper abi bu ne yahu :hahaha:
:icon_tup: A4 kağıda kara kalem çalışmış..
Akbil Spec devam.. ;)
Sabahım müthiş başladı yahu :)
arabalar daha sıradan arabalar olsaymış kazanın boyutları farklı olabilirmiş, iki tarafada geçmiş olsun :(
10 dakikada paintle bu kadar çizebiliyorum. 10 dakika da upload u tuttu. 20 dakikada önünüze koymuşum işte. Autocad mi istiosunuz çocuum
benim anlamadığım bmw li kardeşimiz volvo dan daha hızlı olduğunu ve volvo nun kendisine çarptığını söylüyor
1) bmw volvo dan hızlı ise nasıl olurda volvo arkada çarpar?
2) madem bmw ye arkadan çarpıldı neden bmw nin arkası sağlam? çizik bile yok?
bu konu kilitlensin beyler burdan devam edelim. bu işi ancak müge anlı çözer
http://img392.yukle.tc/images/3599tekrar111_1.jpg
anaokulundan kalma paint bilgimle bukadar :D
Çaktirma panpa ölü takliti yap belki gider;)