14 / 60 ideal bence bu değerlere göre.
Printable View
14 / 60 ideal bence bu değerlere göre.
bu 19-75 midir nedir baya güzel değerleri var :)
pist için şanzuman o benimde dikkatimi çekmişti :D 6000-7000 arası hızlanma harika onda
Bu haliyle daha iyi sanki ama sen bilirsin çağlar.. :) bana kalırsa alınıcaksa 14/60 en iyi değere sahip.. bununla beraber lastik ölçüleride önemli tabi.. gerçi seninkiler stock bu değerlerden çokta farklı bir değer elde ediceğini sanmam..
reel olarak demek istemiştim
onu anlamak biraz zor ama anca yanında seninle beraber ibresine güvendiğin bi araç olunca farkına varırsın ..
http://www.youtube.com/watch?v=004zifxTcBA
bu videoda aracta 13 61 var en sonda kaç yaptığını görursunuz....
Doğru ama araçtaki metal yorgunluğu aşınma ne kadar temiz vs.. bunlar etkili faktörler her araç için bir değil,benim dediğim yolda giderken yapılabilicek şeyler ama dediğin de yapılmıcak bişi değil abi :) nasıl isterse öle yapsın diyelim biz o zaman.. Anlamak zor dediğimde ibrenin ne kadar saptığı idi..
ıbre sapması tabı fazla oluo sölendığı gibi...
bu 106 nın gidişini izlemenızı tavsıye ederım kaç hp acaba
17 sn de 200 yapıo:)
çağlar bu typeR baya zayıf heralde :) bizim serdarınkide stadarttı artı bir kişi vardı onda :)
C2 vts 207'de kesiciye giriyor,ciddi anlamda 6.vitesi istiyor acaba orjinal oranları ne şanzımanın,bilen arkadaş varsa yazarsa tşk şmdiden..
çağlar bide kaç km ile kaldırdınız ? kaç vites ?
oo 106 güzel yürüo be baybaytayparlar siz takılın arkada :D
evet kardeşim 207'de kesio videosu var hatta bulabilirsem koyarım,ama 6 olsa gidecek yani ama bitio 207'dede ..