Bende otomatik bora var 16v 1.6, dip gazda 5500'de vites değişiyor.
Printable View
Arkadaşlar konuya tek tek cevap verecegim fakat şuan sanal klavyeden giriyorum, sagolun yorumlarınız için.
ben bızım spec kasalar ust kasalara gore hızlı dıyorum anlatamıyorum 2004 a3 le aramda 90kg var jantlarda 16. Bende kaba taslak 307hdı 140lık c4 3.0d range bunları uzunda gecıyorum en babası c4 170e kadar yanımda gelıyo sora ben acmaya baslıyorum nıye yazdım tabıkı hızlı degılız kendı capında leon ve a3lerden hızlı maksadında soyledım bızım pancar motorlar bızım agırlıklara yetıyo ancak arkadasınkıde 16vlıkmıs tabı yınede anlatmak ıstedıgmı anlatabıldıgmı dusunuyorum yanı... :)
1.6 16 subaplı vw motoru alt devirleri 8v lik pancara göre kötü olan ama üstlerde iyi yürüyen bir makina... bizde 16v lik toledo var filtre (cai değil) hariç stock teke tek denediğimizde fd6 (2011 çok temiz kullanılmış ve filtreli) ile 4 sonuna kadar yan yana 5 de fd6 2-3 boy geri düşüyor birdahada yetişemiyor (40 defa denenmiştir:) videoları mevcut...
kurtbil nick li arkadaşın 16v lik leonu wimmer yazılım, filtre ve performans sonla baya yürüyordu;)
bu arada zaten çok çevirmiyor 5500 de vites atarsanız yürümez;) gazdan ayagınızı çekmeden atarsanız yine yürümez;)
Şuan ki far'la uzun açsam, kapat lan parkları derler :D
Siz vtec 2 ile borayı hertürlü geçiyorsanız ve 160 da fd6 sizi geçiyorsa bu sizin tecrübenizdir, biz pilot degiliz,araçlarımızda ralli bakımlı degil, illaki bir araç yada şöför digerinden o an daha iyi bir performans cıkarmış olabilir, tek olsam elek de edebilirdim,folloş da olabilirdim, ikiside muhtemel,yakın güçler var, iş pilotaj ve motorun saglıgına kalmış. Aracımı türünün son örnegi diye nasıl ilan ettiniz ,anlamaıdm, öyle bir iddia da vs bulunmadım,denedik eglendik ok ?
Kesinlikle öyle, kıçı kırık teneke için hiç gerek yok kişisel diyaloglara. Senin gibi düşünenleri görmek sevindirici,cok sagol :)
Evet levocum fsi biraz daha agır ama oranlar daha kısa oldugu icin cok bir fark söz konusu olmuyor. Hönkleme de isottandır ,tokat atmış da olabilirim :)
1.6 fsi golfle denemiştim, altlarda viteslerde bir iki boy öne çıkmıştım, sonrasında eşitlendik beraber gittik bir süre okadar. cok tadında bir deneme de olmamıştı aslında:)
evet iyidir illaki de yetişememek gibi bir şey niye söz konusu olsunki, agırlık ortada oranlar ortada güç ortada, birazcık farkla geçmeside normal gayet., denedik eğlendik böyle oldu, bizim sonucumuz bu diye genel geçer iddasında bulunmuyoruz tabiki, sagolun hepimize maşallah olsun:)
Metin kim diyor onu Allah aşkına ,mantıklı bir açıklama oldugunu düşünmüyorum ,teknik bir nedenide olacagını sanmıyorum , ki zaten max hp' ye falan o civarda ulaşıyor heleki orada atarsan tekrar üst vitesde devir düşünce daha alttan gelmek zorunda kalırsın,zayıf kalır. kesiciye girmeden + 6000 iyidir.
Nasıl şaşırttı,havada kalmış biraz, açıklar mısın :)
Çok sagolun, cümlemize :)
Otomatik ve 1.6cc hiç bir bora 16v degildir. sr motordur 8 subablı.
Valla Utku ben pek anlamadım desem ayıp olmaz degil mi :)
bcb 'ler yani 16subablılar sr motordan yani 8subablıktan kötü degil, hele altları hiç degil, sadece üstleri daha iyi, üstlerinin daha iyi oluşu altlarını kötü yapmaz.ki degilde. bir sürü sr golf, leon vs denedim,kullandım biliyorum.
Çekmeden atınca yürümez diye bir şey yok, gayette yürür hatta daha iyi olur ama zararlı kesinlikle.
6 senedir 16v toledomuzda mevcut alt devirleri pancar motora göre bariz kötü 4k gibi max tork bandına yaklaşır ve vtec:) açmış gibi bir anda canlanır;) nette bu konuda araştırma yaparsanda %99 yorumlar bu şekildedir...
ayak gazda vites atarsan araç bir sendeliyor gitsem mi gitmesem mi modunda;) çok farklı araba kullandım bir bu araçta buna rastladım...
Tamam onu diyorum bende zaten, 5500 civarı vites atıldıgında imkanı yok 4300'den devam edebilesin (debriyaja basılı tutup zaman kaybetmedikten sonra), yani sen dogru düşünüyorsun, fakat olay şu ki , ancak +6000 döndügün zaman 4000-4300 rpm' civarı bir üst vitese başlayabiliyoruz, onun için 5500 erken oluyor :)
linkteki video'ya bir bak daha da somutlaşacaktır kardeşim.
http://www.techturkey.com/forum/vide...a-0-140-a.html
Bahadır bey, benim hızlanma videolarım var, konularımdan bakabilirsin, hatta bir üstteki video'da yine benim. hepsinde de gaz çekmeden atıyorum, hatta arkadaşlar dan uyaranlar bile olmuştu sanırım, dikkat edersen sende görürsün, gaz çekmiyorum ve sendeleme yok, + illaki kullanmışsındır bir cok araba ama, 8v ile 16v motorların teknik verilerini koyup tork & hp ve verdiikleri devirlere göre ,teknik bir açıklama yaparsan daha saglam bir zeminde konuşmuş oluruz, :)
Bahadır bey şahsen bende 16V nin alt devirlerinin kötü olmadığını söyleyenlerden, kullananlardanım. 16V 8V ye göre üst devirleri daha canlıdır.
Memedim yalnız araç sanki geç hızlanıyor gibi geldi? Bir gariplik var sanki. 30 saniyede falan 140 gördü daha kısa sürede görmesi gerekmez mi?
Kardeşim ciddi fazlam var o videoda , zaten hızlıda kategorisinde bile degiliz o anki şartlarda daha çabuk olmaması normal aslında :) bir başka 0-100' konum var oradan bak istersen, orda daha iyi bir pilotaj vardı sanırım, + videoları bir de kendim cekiyorum bir yandan, sıkıntı bol :)
Tatile giderken denerim bende bakalım nasıl olacak :)
0-140 videosunu izledim fd6 bu aractan iyi gidiyor gibi bi gariplik olabilirmi :)
kardeşim maşallah öncelikle arabana lpg +agırlıklı düşünürsek bnce ıyı gıdıyor ayrıca 1,6 16v bora kullacısı olarak alt devırlerın kotu oldugunu hıc dusunmuyorum