maşallah araçlara...
Printable View
maşallah araçlara...
Maşallah araçlara, bu sene Opeller hızlanıyor hakkaten.
araçlara maşallah bu aralar yürüyen opeller moda :D
samet ben ömer..hacı ne diyon anlamadım seni valla.sen ordamıydın sölesene bana? eminle ben vardık bitek seni göremedim kanka.yapma allah aşkına ya.ya gerek varmı şimdi söylesene samet.ikisindede geçtim orda emin kendi söyledi yaaa.şaşırıyorum valla.bare bizim aramızda olmasın böyle konular,yakışmıyo.geçmek geçilmek önemli samet BİZ geçtik.zaten bizede arkaya kamera koydunuz o hiç yakışmadı.EMİN EN SOL ŞERİTTEYDİ BEN ORTA ŞERİTTE.KEREM SAĞ ŞERİTTEKİ BEYAZ MİNİBUSUN ARKASINDAN ORTA ŞERİTE YANİ BENİMMMMMM ÖNÜME ATLADI.
Bu yorumdan anlıyorumki ismail aramızda sen ben var biz sizi kardeşimiz gibi görüyoruz kullandigin kelimeye bak kerem benim önüme çiktı ömerin önunede minubus bi yarış için birbirimizi tehlike ye atmaya gerek varmı benim önüme degilde ömerin onunede araba ciksa ben ayagimi gazdan cekerim kardesiz ya ayriyetten size soyledim 106 saglikli degildi dedim opc. İle denedik sizden sonra gectigimiz araba bizi gecti hatta opc nin sahibi cetin arabadan indi sizin arabada problem var dedi.
Sizler video ya cok ihtiyacı olan kişiler degilsiniz bi dunya yarış videonuz var sonucta sorunlu bi arabayla deneme nizi neden koydunuz oda süpheli ne dedik arabanin problemlemini cozelim gene deneriz dedik. Egemenin arabasinada bisey dedigim yok kesinlikle masallah allah nazardan saklasin
maş. araçlara beyler :)
sakin ol şampiyon ben ordaydım tabii emin frene bastıgında camurluk boyu önündeydi ben gördüğümü yazıyorum hemen de atara geçtin be olum tamam siz gectiniz eyvallah kardeşim ama bende olan bişeyi yazdım ekleme cıkarma yapmadan benı az cok tanıdınız yanii ama emin in dediği gibi opc yi gecen gti kösüldü biyerlerinde bişey var herhalde ki bi baktırılıp tekrar denenir ... görülür ama cok FEVRİ SİN ömer biraz daha sakin kardeşim gsi ya dicek bişey yok tekrar maşalllah ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin....
aynen 106 var sıkıntı bence biz sana kılo farkını söylemiyoruz zaten sen kılo farkına gidersen ona bakarsan hacmınde 2.0 motor bızımkı 1.6 ;) ama ınan saglıklı bır saxo veya 106 dene sonuç daha değişik olur hele senin dediğin speclerde 106 çok farklı olur ama bence sıkıntı var 106 benım aracımda ınce conta,port polish,orjinal egzantriğe timing ayarı yazılım ve 13/61 arac hafıfletilmiş videosunuda koyayım amaç yanlış anlama kimse senin araban gitmiyor demiyo ama sıkıntısız bı 106 veya saxoyla dene bak video koydum izle bi istersen
Maşallah GSİ'a gitmesi gerektiği gibi gitmiş,
Maşallah bu ara gsi forever :) filtreli eksozlu tayyarla kafa kafaya yürüyen gsi duydum.
Ya specler yanlış yada 106 ayarsız boyle sonuç olmaz.