valla özledim lan sizi fırat döner felan :( havalar biraz düzelsin gelicez inş kardesim...
Printable View
maşşallah hayırlı uğurlu olsun efe
Maşallah Maşallah :)
maşallah güzel çeviriyor.
K series iyidir :)
bu tenekeyı sankı kemalcan daha iyi sürüyo :) maşallah dıyelimmm ++9200
adam inanmış beyler
Maşallah elinize sağlık, güzel gıdıyo,
sesi gerçekten çok güzel maşallah :)
maşallah maşallahhh
Maşallah beyler keyifler yerinde :)
Masallah Masallah cok atarli ;)
maşşaallaaahh 41 kere kemalcan kazasız belasız :)
KEmal can maşşallah yaw :D
maşallah kemalcan :)
Hey Maşallah...
ankaraa üstünden olması bişey değiştirmemiş. maşallah ..
Maşallah.Emeğine sağlık,kesenize bereket.
ılk gazlamadan sonrakı ızlenımlerımız ıyı kotu eylenceli dıe paylasmak ıstedım..:)
mustıyle donduk geldık ufak tefek kurcaladı mapı ılk turumuz yasadımız heycan yuzumuzden bellı oluor..
wıdeo'nun sonunda yanımızdan gecen motor basına gelıceklerden habersızdı..ılerdekı ısıkta yakalayıp gazladık..
punishe-R ekk20 - YouTube
punishe-R ekk20 - YouTube
cok eylencelıydı ama pek tadında gıtmıordu efe'nın ekledıgı wıdeodakı halı olsaydı ızdırap olurdum..:D
ıyı seyırler...
inşallah benım basıma bela olan avans senıde bulmaz hadı baalım.sesı guzel gelıyor ama
Maşallah kardeşim inş. istediğin gibi olur güle güle gazlarsın inşallahhhhh :)
maşallah elinize emeğinize sağlık ses devirlenme harbi çok iyi :)
video da yorumlar süper kanka :)
maşallah rollllen artık gardaşım :) hareket eden herşeye sık :)
Maşallah :) ses extreme :D
kanka şu arabaya artık hergün düzenli binmeye başla inşallah.bide m3 geçecem diye mi M ayna takıyon arabaya :)
hocam bu hangı havayolları oluyor ındırımlı bılet alsak bızde bınebılırmıyız? :D maşallah aracınıza
oo maşallah punisher yürüyor.
bu arada çaare kilo mu almıs la :) daha zayıftı önceden :)
Maşşallah :)
ooooooo bu işin piri olanlar hep orda punisher yürümesinde ben mi yüriyem karrrdeeeeşşşşşş :)
çok sevindim valla gurur duydum
musti
kemalcan
efe
mustafa usta daha ne olsun emeğinizee sağlık
yorum yazan herkezden Allah razı olsun daha ıyılerı sızın olsun ıns..sanzıman parcaları sıparıslerını gectım en kısa zamanda tam ayarla guzel vıdeolarla guzel denemelerle yolumuza devam edıcez..:icon_tup:
masallah :):)
efecim o 2'ye atşına kurban olsunlar :D o sakinlik ve dingin bir hali içinden bir anda yolların fatihi oluşuna kapıldım :):):):)