diğer araçlar sizdenmi?ne güzel ya insanlar eğlenmeyi biliyo ilk evo polo el freni öekti sanki :) mercedes vs malatyada yapısoun millet bön bön bakıyo :) 1 saat yapsam belki 1 kişi denk gelir el freni çeker o da belki :)
Printable View
diğer araçlar sizdenmi?ne güzel ya insanlar eğlenmeyi biliyo ilk evo polo el freni öekti sanki :) mercedes vs malatyada yapısoun millet bön bön bakıyo :) 1 saat yapsam belki 1 kişi denk gelir el freni çeker o da belki :)
Mersin'e kar istiyoruz :)
maşallah bahadırrr dönmeye devamm :)
1:37'de araya karisan beyaz Mercedes benim :D Ilk giriste zaten acik diferansiyelden bosa gittik de 2. tur(1:56) guzel tuttum :) Yolu cok kesmeye baslayinca uzatmadan kactim ben Bati Atasehir'in aralarda dolandim, 5dk sonra geldigimde polis arabasi bekliyodu gobekte :D
ahauah güzelmiş valla.:D Bende bugün mitsubishi l300 le bayağı yanladım :D arka iterin dadı başka cidden :D
ahahah clioda elfo yapıyor :D maşallah araçlara kazasız belasız atlatmışsınız keyıflı olmuş
mevlana spec :D beğendim :)
Bu taraflara yağmadki bizde video çekip koyalım.Kar dua sı ediyoruz tık yok.Maşşallah bu arada.
Ben de Tarık'ın facebookunda gördüm, bu Bahadır mı diyorum. Amarok'u da gördüm, tamam dedim kesin Bahadır :D