sürekli 4wd değil haldex sistemi quattro ile aynı
Printable View
Bir aralar etiler de bi galeride satilik siyah vardi. Birde mavi vardi ama o istanbulda degildi zannedersem. Bir kere de cadde de bitane gri gormustum trafikte hic unutmam camlari acip o rolanti sesini dinlemistim bi saat boyunca. Ben bile bu kadar gorduysem vardir yani baya MK IV R32.
Bu arabaya oldum olasi hastayimda almanyada herhalde eiptuning in yaptigi bi turbo R32 yi gordugumden beri bambaska hisler besliyorum bu araca karsi youtube da bi kac videosu vardi..
sanayide birkac tur attiktan sonra suratindaki ve suratimdaki gulumsemeyi asla unutmicam bahadir :D bendede bir kac video var sanayide cektigim :)
aliye iki araba teklif ettim vermedi r32 yi:D
Bu sc li olan dimi emur,ses çok fena :)
Bu bahsettiğiniz siyah ve otomatik vites olan galiba
araç yarım saat önce kartalda önümden geçti
lacivert olan..
egzoz sesi gerçekte çok daha iyi :)
güzel çok güzel sesi varda nebilim gereksiz yormalar aracı ..............
bi ara bende vardı siyah JJ plaka r32 çok güzel aletler gerçekten ama biraz fazla yakıyo =)
en güzel kasa ve motor kombinasyonlarından biri bence
sesi muthiş siyah olan uzun sure satılıktı loto çıkmadıki o donem garaja koyayım :D
Benim bu videoyu nasıl daha önce görmedim yaw.
İlkan Abi falan da oradaymış. Ekip şahane :)
R32 zaten fena. Maşallah.
Hollanda plakalı olması lazım... Zamanında V kasa R32'nin sağ koltuğunda oturma fırsatım olmuştu...
Sesi ve gidişi muazzamdı... Maaşallah bu arada... İyi eğlenmişsiniz...
Bunda otomatik DSG zaten. :) Ayrıca eskiler bilir modifiyemde Igor abi vardı. 2004 yılında ilk o almıştı fuardan.
bunmlarda birebir porche morotu oldugunu biliyorum yalnıs hatırlamıyorsam
Video hiç bişey değil yaw. Canlısı mükemmel. Duyduğum en iyi ses olabilir.