ses baya güzel çok beğendim
Printable View
ses baya güzel çok beğendim
ümit kardeşim arabayı özledigin her an alabilirsin kardeşim aramızda arabanın lafı olmaz biyiyorsun
[QUOTE=Alpe®;2995993]iki tarafa da hayırlı olsun :)
SAGOLASIN ALPER ABİ BAYADIR GÖRÜŞEMİYORUZ NERELERDİSİN ABİ ...
her ıkı tarafada hayırlı olsun
serkan allah kaza bela vermesın kardesım
Ümitim maşallahı vardı HV'nin yeni sahibi arkadas senin içinde hayırlı olsun kazasız belasız binmek dilegiyle :)
Yazmıcaktım ama Bazı tartışmalar yaşamışsınız MERT ile.. İlk getirdiğin gün aracı çık deneyelim dedik gene ozaman çektin bizi burda biton agzı ... insan var bunların önünde denemeyelim ben geçilirsem arabamı boklarlan siz geçilirseniz sizin aracı boklarlar kardeşim Daha sonra deneyelim dedin.İlk denememizde 250 de yarım boy önündeydik geçtik kardeşim aramızda kalsın kimseye demeyin diyen bizmiydik ? Yukardaki denemede sen geçtin oldu 1-1 sen arabanı sattın vtec aldın eğer arabana güveniyorsan rövanşını yapıp kapatalım benim arabam stok 106..Mert kullanıcak Senin istediğin şartlarda drag - roll istediğin vites istediğin kmde basarız sökük veya dolu sonra videolarımızı koyalım..Eğer ulaşmak istersen Merti veya beni arayabilirsin...
Umit hayirli olsun iki tarafada
59 YF 171 AnacHonda TopSpeeds Fotos | Facebook
Alanada satanda hayırlısı olsun
her iki tarada hayırlı olsun
videoları beğeniyle izledim kardeşim hepsi çok iyi hayırlısı olsun artık ne diyelim