Gidişide duruşududa çok güzel maşallah egzos standartmı?
Printable View
Gidişide duruşududa çok güzel maşallah egzos standartmı?
sesi cok güzel.. şaşırdım.. böyle bi ses beklemiodum :)
Maşallah çok güzel araç, maslakta erdoğan ustanın orda görüyorum arabayı harika duruyo sesıde çok güzel olmuş evo9 lar gıbı patlatıyo:)
Fiyatı dışında cok guzel bi arac,kazasız belasız maşallah..
maşallah guzell
sesi çok güzel maşallah
bugün maslak ııklarda gazlarken duydum yanımdan gecdn.
reno okadar fazla kanımı hızlı aktırtmıyo ama bu araba olmuş arkadaş...
Maşallah coller ve yazılım hemen gelecekmi gecelerde yavaş yavaş görecekmiyiz rollinglerde
Yaza kadar eksikleri öncelikleri görerek araştırarak yavaş yavaş yapılacak bişeyler,güzel havalarda rollinglerde görebilirsiniz:)
kanka denedim ben aracı :D gidişi dou ile birebir aynı gibi. artık denediği araçlarla kıstas edebilersin.
douda bana 2-3 boy yapıyor bu araçta aynısını yapıyor.
ben 1 bardayım tabi hiç üstüne çıkmıyorum.
neyse demem oki 15t turbo ve 1.25 basınca göre çok iyi gidiyor. basıncını 1.5 1.6 yaparsa bu araba kıyamet olur bi renoya göre. enjektörleride bizimkilerin bir büyüğü zaten ordan ayrıca bi kâr da araç
ses fenalarda.
bende videolar açılmadı ama herkez güzel dediğine göre güzel araç :) rolling yapılacaksa bende varım :) fabrika çıkışı 250 hp dimi bu araç
Çok şeker maşallah
cok arabaya bındım hemen hemen hangı arabanın ne kadar gıttıgınıde bılırım.
Gecen bulusma sonrası yıgıt sagolsun benı zıncırlıkuyuya kadar bıraktı bu sayede dun resımlerıne bakıp ıc gecırdıgım arabayada bugun bınmıs oldum kısmet dıyorum :)
Araba cok ıyı devırlenıyor stock halde bıle cıddı potansıyelı var sesı muhtesem vıtes aralıkları cok kısa bı kac slalom da yaptık masallah tren gıbı frenlerıde ınanılmaz kuvvetlı tek kelımeyle adamlar yapmıs diyorum.
Sonuca gelırsek Kprolu bı tayyarla denemesı sart :)
ses mükemmel gercektende,maşallah aracınıza, yenı vıdeolarını beklıyoruz
Güzel arac maşşallah geçenlerde bende yeşilköy polat ın önünden geçerken görmüştüm.
video açmıyo youtubea koysanız daha iyi aslında ama izlesek iyidi tabi merakettım :)