f430 scud 60 milisaniye daha hizli atan varsa gorelim:D
dsg yalniz devamli guncelleniyor modelden modele sureler farklilik gosterebilir..
Printable View
f430 scud 60 milisaniye daha hizli atan varsa gorelim:D
dsg yalniz devamli guncelleniyor modelden modele sureler farklilik gosterebilir..
Erhan burda 0,1 sn.de tüm vites değişim süresi bitmiş mi? Bunu direk 2,3sn ile 2,4 sn arasında eksi ivmeye bakarak söylemedim de lütfen :) Allah aşkına böyle ince hesap yapmayın :)
Yani sen diyorsun ki shift time+engage time = 0,1 sn.
Bu arada ben DSG'den daha hızlı vites atılmaz demiyorum ama 0,1 sn. biraz fazla iddialı olduğu için yorum yazdım.
Biz GT manuel ve GT DSG ile aynı yolda ve aynı zamanda denemeler yaptık. DSG'de launch ile kalktık. Ancak DSG 2.viteste en fazla 7000rpm dönmemize müsade ettiğinden 100km/h ye 8.0 sn.de çıkabildik. Ancak manuelde 7400rpm çevirebildiği için manuel 7.6sn .de çıkıyor. Hatta bende 6500rpm de 3.vitese atıp 8.0 sn. de 0-100 görmüşümdür. Tabi yukarıda Özgür'ün de dediği gibi DSG'nin vites oranları daha uzun olduğundan daha hızlı vites atabilse(atar demiyorum) bile manueli geçme şansını uzun şanzımandan dolayı kaybediyor.
He bu arada DSG en hızlı şanzıman değil onu da hatırlatmak da fayda var. F430'un vites değiştirme süresi 150ms.
edit: yukarıda arkadaş yazmış 60ms. Scuderia... :)
Tolga konu off topik olduğu için kendi adıma özür diliyorum.
R32'nin tekeri hep düz bassın inşallah. :icon_tup:
DBN i okudunda 0.1 sn vites atıs suresi gorunuyor zaten :)
ben Manuel araba dsg den hızlıdır veya dsg manuelden hızlıdır demiyorum. sadece kimse dsg den hızlı vites atamaz denilmiş, bende atılabiliyor diyorum o kadar.. ferrariden hızlı atılabilir demiyorum. dsg denmiş onun uzerine konusuyorum. 0.1 sn zn için problem deil bence.. dogbox var uzerinde zaten.
bu arada kendini kaliteli sanan insanlara söylüyorum üstünde giydiğin altında kullandığın ne olursa olsun insanın kalbi temiz olsun yeter
kardeş hiç dbn okumadık değil. pbox sadece normal gps'den 10 kat hızlı çalışan, koordinat değiştirme ve bu doğrultuda ivme de ölçen bir cihaz. Senin debriyaja basıp sonrasında vitesi değiştirip akabinde kavramanın gerçekleştiğini anlama lüksü yok...
sıkılan tek can olsa erhan yemin ederim dünyam değişti sana yemin ederim
Bugün dsg kullanan birisi manuel kullanınca hamallık yapar gibi hissedebilir.
Ama tersi durum zor olur. kendi görüşüm dsg > manuel.
kardeş bende milimetrik hesap yapamayız sonuçta ivme eksi olsa da hızlanır ivme sabit olsa da değil mi? yani tam 100ms diyemeyiz. Bak dikkat edersen senin bahsettiğin yerin hemen öncesinde ivme sabit ve akabinde ivme azalıyor ama "0" olmuyor. Yani bu kadar ince hesap yapmayalım demek istemiştim. Yani sen bu grafikten 100ms. mi 125ms. mi olduğunu göremezsin. Ha bu arada şanzıman dogbox :) Yani kavramayı sen yapmıyorsun. Benim diğer demek istediğimde sende bilirsin ki; dsg veya herhangi bir "double plate clutch transmission " çift kavramalı vites kutusunda 1.vitesteyken zaten 2. dişli hazır bekletiliyordur. Onun için burda sadece clutch time vardır. Ancak manuel de bu böyle olmuyor.
Yani anlaşamadığımız bir husus yok. :) Konuşsak 2 kelime ama yazınca böyle oluyor. Yazmak bana göre değil ya :rolleyes:
r32 manuel olsa daha keyifli olur kendi görüşümce...
Maşallah seside yürüyüşüde 10..
Sesi gerçekten harika.. En sevdiğim ses tipi ciğerden ciğerden :)
herkes hızlıda sen herkezden daha hızlısın hacı abisi.
gözler kalbin aynası derlerya senin gözlerinde kendimi görmüşüm ama aynan tersmiş senin anlatabilmişimdir umarım .
Masallah kiyak arac
sen rahatına bak yarası olan konusur daha cok büyümelisin abi dediğin kardesim dediğin adamla nerde nesekilde ne zmn ne iş yaparsan yap saygını yitirmemelisin ve karsındakiyle ayrıldıktan sonra arkadan konusmamalısın. benim gözlerim herkesi görüyo bunuda dert etme yaran varsa adresim belli uzatma internet ortamlarında :cool: