esef veya hüseyin abi yazsaydı bi hayırlısıyla..
Printable View
esef veya hüseyin abi yazsaydı bi hayırlısıyla..
yazacak abı bızdede war problem yok :D
Sen burdan bunumu cikardin ? Bizimde kendimize gore abilerimiz var buraya biseyler yazacak benim derdim o degil dostum ;)en hizli dizel oldugunu soyleyen huseyin abi bi aciklama yapsin istedim hepsi bu ;) istersen vazgec igneleyici cumlelerdende konu kirlenmesin.
Bu arada kesinlikle taraf tutmuyorum bunuda belirtmek istedim ...ben arabanin bu halde oldugunu henuz 1 hafta once ogrendim..
slm arkadaşlar yeni geldim
arkadaşımızın dediği gibi araç 310 hplerde kullanılabiliyor fakat turbo risk altında olduğundan bu kadarıyla yetinmek istedik.
tdi araçlardan denemek isteyen olursa tr içerisinde bizde max güç de deneyebiliriz sıkıntı yok bizin tarafta
ümit kardeşimize tekrar teşk bizi kırmayıp denediği için
buhafta sonu havalar açarsa tekrarbir deneme yapalım 310 hp lik güçlede farkı görmek isterim.....beni bilen bilir herzaman denemeye hazırım
methanol var değilmi? yoksa 35psi risk olur
metanol yok bizim tdi de
hafta sonu açılırsa hava telefonlaşalım
cumartesı olsun güzel şeyler bende varım ama 4 le varım haaaaa :) 3 değil :) işşallah bir boka yaramıştır yazılım
offfff
adana da steg 4 golf r sıkıntı olacak
emeğinin karşılığını inşallah alırsın.
Hafif oynanmış 335d ler bundan hızlı olur sanırım.
maşallah araçlarımıza arkadaşlar tabiki TR'de daha hızlıları vardır daha güçlüleri vardır ama vardır ha vardır bir türlü göremedik gördüklerimizide 2.defa görme şansımız olmadı yada olanlarda piyasaya çıkmıyor bu adamlar yaptı ve dyno sonucunuda eklediler varsa daha hızlısı tabiki belgelerle kabul edilebilir bu adamlar çok emek harcadı ve karşılığınıda alıyorlar... MAŞALLAH araçlarımıza...
iki aracada maşallah :)