|
|
#1 | |||
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=9G4cYYlIaCc
General Motors arka koltukta oturan yolcular için arka camları neredeyse tablet pc haline getirdi.Dağlık bir yolda cama dokunarak sahilde gidiyormuş havası verebiliyoruz.Şimdilik ar-ge safhasında olan bu yeniliği ilerde araçlarımızda görebiliriz...Videonun sonlarına doğru dışarının görüntüsünü Rio'ya çevirme sahnesi çok süpermiş. Alıntıdır. __________________________________ Best OPC owner yet. Son Düzenleyen .::EmrE::.; 27-01-2012 02:13. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
sıkıntıdan napcaklarını şaşırmışlar
çoçuklar için zevkli olabilir ama sağa yada sola boyun bükmekten boyun felci olunabilir
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
parmak izi olur hep cam çıldırırım ben..
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
dokunmatik diyince bende cam indirip kaldirma tuslarini kaldirmislar zannettim.. benimki daha iyi fikir ama
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Türkiye'de olsa trafikte bakanlar ne el kol yapıyon diye döverler
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
saçma değilde gereksiz cidden
bir ergonomik olarak saçma adamın boynu tutulur yol boyu kafayı büküp bakmakdan iki camda bolcana parmak izi olur üç bir arıza falan verirse tamir için şimdi kapıları sök falan can sıkar dört tamiri pahalı olur kesin bir kapıya darbe alırsa araba kaza anında normal cam 500 tl ise bunun camı sistemi falan on misli tutar beş Gm böyle bir şey yapsın bakın şuraya yazıyorum çinliler en geç bir yıl içinde tıpkı xenon kitler park sensörü gibi bu tip sistemleri kit halinde satışa sunar ![]() Yalnız youtube daki yoruma kopdum "If this comes out.. expect to see a lot of drawn penises on the road." ![]() ![]() en başda bizimkiler yapar Son Düzenleyen darkmoon; 27-01-2012 06:35. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: takashiTEG
|
cama film çektirmeye gerek yok siyaha boya gitsin
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
yoruma gel
![]() If this comes out.. expect to see a lot of drawn penises on the road. zuahhahaha
__________________________________ POWERED BY AYDOĞDU GARAGE Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma; gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
ultra gereksiz
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Onitsuka Tiger-Timberland-Fred Perry-Elle-Superga
|
buna nasıl film çektircez
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 06:06 ::::

çoçuklar için zevkli olabilir ama sağa yada sola boyun bükmekten boyun felci olunabilir