ahahah:D:D:D:D:
Printable View
Size,yüzde yüz katılmakla birlikte motor konusunda deneyimli ve özgüven sahibi bir çok insanın Ülemizdeki yol ve sinyalizasyon hatalarından dolayı hayatını kayıp ettiğini biliyorum,biliyoruz.Yol kenarından sızan su birkintilerinden tutunda yolda ki taş ve yol eğimleri vb...Bana görede değil yani...:D
öyle motorda 5 misli dikkat ediceksiniz ben asla motor sürerken tabelalara yola güvenmem.. mesela dört yolda 30 kere sağa sola arkama bakarım sapaklarda keza gene öyle korna çalarım sellektör atarım ki gezilerimde kaç defa bu yüzden kazadan yırtmışımdır kamyonculadan v.b birde motor grup halinde sürüldümü daha az risksiz ve zevkli olur..
2.26'da benzeri yaşanan durumlara "TANK SLAPPER" denir. Motorcuların en korktukları ve o durumdan kurtulması Allah'a kalmış bir durumdur. Ön lastiğin yerden teması kesilir yere indiği zaman lastiğın lastik dönme sayılarının farklı olması konumu vs. gibi bir çok durumdan kaynaklanır.
Bu durumu engellemek veya daha kolay kurtulma hamleleri yapabilmek için "gidon amortisörlerini" geliştirdiler.
Çok sakat bir durum.
show işi sıkıntılı , motoru efendi gibi sürmek varken bu tür şeylere ne gerek var acaba tek teker falan bi derece de tuhaf hareketler saçma :)