doush tweak filan var,sadece göndermen gereken kesici programıyla ses dosyası bovuyla birlikte..Bekliyoruz:)
Printable View
doush tweak filan var,sadece göndermen gereken kesici programıyla ses dosyası bovuyla birlikte..Bekliyoruz:)
Öncelikle bu tweak programı için elinizde orijinal lisans olması ve oyun sürümünüzün 0.6B olması gerekiyor..
Bunun içinde bir arkadaşımın yaptığı setuplar dahil bir sürü setup var.. Araç setupları.. Tweak kullanmayı biliyorsanız zaten sorun yok.. Tweak dosyası ve setuplar kısaca..
NewTweakOrderV1.02.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
Bunlar motor sesleri o setuplarla kullanırsanız istediğinz sesi alırsnz..
engine.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
Bu da o setupların ve seslerin olduğu araçların, şanzıman vs. ayarlı setupları :D
setups.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
Kesici olayını ben yapamıyorum ya :)
İlk videodaki drfite biraz tweak gibi bi programın yardımı var galiba, o ön teker ne kadar da dönüyo öyle :)
Sondaki supra hakikaten bitirdi beni muhteşem olmuş.
ben lisanslı olarak 2 yıldır oynuyorum g25 ile ve en çok zevk aldığım oyun. Yalnız hiç tweak kullanamadım nasıl olucak bilmiyorum. Bilgisi olan geniş bi açıklamayla anlatsa olayı süper olur.
İki araç da tweakle hazırlandı zaten, tüm setuplar birebir.. Gücü hangi devirde vermesine kdar.. Geniş bir açıklamayı geniş bir zamanımda yapabilirim..
e46 yla supranın ses harıka... oynayan arkadasta cok guzel oynamıs :)
supra videosuna bittim :) lisans almak farz oldu
lfs gerçekten efsane oyundur bende yıllardır oynarım , :)
uzun uzun yan sevenlere buyrun izleyin evimde logitec g25 birlikte çekmiştim ekranı :)
LFS - Logitech G25 Drift 2 on Vimeo
buda serverda yabancı bi arkadaşla geceler boyu yaptığımız twin driftlerden bir tanesi :)
Life For Speed twin drift on Vimeo
Live For Speed drift - Logitech G25 + Handbrake (el freni) - köşeleri yalamalı :D
Live For Speed drift - Logitech G25 + Handbrake (el freni) on Vimeo
lfs her türlü candır, ilk videodaki e36 nın yayları daha sert olursa daha fazla yanlayabilir
Peki videoları ne ile çekiyoruz ? Frapsz desek 01sn' e bile 400mb yapan bir program çok pis delirtiyor beni, başka tavsiyesi olan varmıdır sesi mesi sorunsuz alıcak ?