ben şu anahtarlık kameralardan alıp sürekli çekim yapmayı düşünüyorum valla.. kanıtlama bazında..
Printable View
dün sağ şeritten gitmeme rağmen soldan makas atmaya çalışan bi x6 nerdeyse sol çaprazdan giriyodu arabama. o araba benim arabama çarpsa sonuç nolurdu bilmiyorum, heralde ben ölürdüm kesin :D petrol ofisi girişinde sağda yol genişliyo allahtan direkt sağa kaçtım, o da son anda toparladı. fark etmesem kurtarması imkansızdı. makas atmasını beceremeyen yapmasın ya. ya komik oluyo ya korkunç.
aptal herif..
arabada ki yengenin sesiyle ürktüm :D
bu direk kafadan dalmış, makas falan degil ya. bildigin patlamış bu
Link yok mu, telefondan goremiyorum da
ilk vurdugu araba kesin takla attı :( yaa abi bibak adam düzgünce yolda giderken taktiri ilahii :(
En çok kolunu cama yaslayıp giden adama üzüldüm,sağdan gidiosun huzurluca gene gelip vuruyor apaçinin teki...
polislere önümdeki aniden durdu frene basamadım falan diye ifade vermiştir. İşte bu yüzden arkadan çarpanın gözünün yaşına bakmıyorlar.
Emniyete nası dalmamış ya adamlar kurallara öyle bağlı demekki :D ya valla Allah kimsenin basına vermesin, geçen sene e5 de biz böyle giderken bizede halk otobüsü çarptı aynen bu şekil insan hiç beklemediği için darbeyi dünyası kayıyor. Kazayı yapıcak olan yine bi derece hazırlıklı oluyor darbeye
Mal etmiş :)
harbi ladacıya yazık oldu....
o bir şey değilde inşallah ölen ağır yaralanan olmamışdır.. birde o araçların içinde kadınlar varsa onlar için psikolojisi çok ağır oluyor uzun yıllar araba süremiyorlar arabaya binemiyorlar bir yakınımızda vardı aracına arkadan vurdular kadının kadın 5 yıl arabaya bindirtemediler ne sürmye ne binmeye..