hastayım bu sese ya maşallah mermi gibi
Printable View
hastayım bu sese ya maşallah mermi gibi
maşallah kazasız belasız sürüşler
sağol zafer sesinin maşallahı var.
Sağolasın eser.Nadir adam nadir taypara biner :)
Allah razı olsun.Nazar boncu hurafe,biz duasız çıkmıyoruz :icon_tup: :)
amin teşekkurler..
çok sağol..
hayırlısı type-r başka
sağol :)
Eyvallah teşekkürler..
Bu işin sonunu biz yakalayamayız ama sen inşallah yakalarsın.İnsan Nefsi doyumsuz :)
sağolasın inşallah hiç krışmazlar :)
:D :D vidyoda çıkmıyoda o,abım vidyonun basında hakkını ver abisi dedi :rolleyes:
tesekkurler :)
amin cumlemize..
Sağol kanka..Amin inşallah :)
:icon_tup::icon_tup:
Selçuğunda maşallahı var.
saolasın,adamsın :)
teşekkürler elimizden geldiğince.
sağol abi çağırmıyorsunki roll videosu olsun.burda kalkcak adam yok :) bende dağa taşa toprağa doğru sıkıyom :)
sağolasın kardeşim havalar bi açsaaaa :)
bana değil sana maşallah..suat sana bi soru bir insan hem arnavut hem akıllı olabilirmi ? :D
sağol.
teşekkürler.
sağol kanka doğrudur benim bi iddaam yok zaten :)
minibüsçülükten gelme :) gimaaaa saloooonn terminaal hastaane bu arabaaa :)
sağol kanka sıktık 3 5 bişi..
hehh aynen öyle yaşıyorum valla.tabi karşılasırsak sıkarız :)
Teşekkürler
Herzamanki gibi alper :) DD'den sonra böyle bişey giderdi,Allah nasib etti..
Allah razı olsun..Teşekkurler ,eglencesine :icon_tup:
Sağolasın tatmin ediyor bizi :)
Kaaarrdeeeşiim Roll var dediler,Geldik ... :)
Teşekkurler,idmansız bırakmıyoruz :)
Arnavut ciğeri :)
maşallah sesi gidişi on numara..selçuk abideyken bizzat şahit olmuştum.
Eyvalah sağol
Sakaryada zor :)
Teşekkürler
Sağol adaşım :) amin cümlemize
Teşekkurler..
Boş gezmiyoruz yaşar abi tabanca altımızda :) :)
Sağol kanka o snin bakış açın :)
Teşekkürler :icon_tup:
:) :) abi bi görsen g*tüm bi kalktı bi kalktıı kımseyle muhaatab olmuyorum :D
şaka bi yana bu araba beni Tribe sokuyor :D
Gökhan agzından bal damlıyo :) sağolasın..
Teşekkur de benden :)
Beni benden alırsan seni sana bırakmam :D eyvallah kanka çok sağol :)
Teşekkurler tekrar tekrar..
sağolasın ..
sağolasın sanada :)
Eyvallah sağol ..
arnavut cigerimi ? bir adam hem arnavut, hem akilli olamaz omer , sen cigerleri tavaya koy hafta sonu yemege geliyoruz:)
oooo the Saplayıcı öme-R seni böyle görmek benimutlu ediyor makinada zaten konuşuyor kazasız belasız.ama önce yürüyecekadam bulmak önemli olan ;)
Maşallah STP'ye.Allah kaza bela göstermesin
maşallah güzel vıdeo
Ömer ve İsmail öncelikle stp ye kocaman maşallah bunu kalpten ve samimi söylüyorum kalbimde kötülük olmadan kendimi bozmadan ALLAH kazasız belasız kullanmayı gazlamayı nasip etsin....yazılan 3 5 mesajdan üstüme alınarak bi kaç cümle yazmak istiyorum...hep söylediğimiz laflardan birini söyleyecem 'TENEKE PARCALARI İÇİN BİRBİRİMİZİ KIRMAYA GEREK YOK' ben sana ilk deneyelim dediğim zamandan beri kac kere söyledim deneyelim diye bana dedinki araba 5 e gecmiyor falan filan dedin bende eyvallah dedim .sonrasında arabayı 1 hafta 10 gün bakıma gönderdin.yaptırdın eksiklerini geldin... ben dükkanınıza geldim havalar acsın deneyelim abi dedin ok dedim... bizde sonucta arabamızı gazlamak için aldık... ertesi aksam beni aradın abi deneyelim edelim sana dedim ki ömer hemen değil havalar tam acsın benım de işlerim var sonrasında deneriz dedim... sen de ardından cok nahoş bir tavırla ses tonunu değiştirerek 'BU AKSAM DENEYECEKSEK DENEYELİM YOKSA Bİ DAHA DENEMEM' dedin... bunun neresınde arkadaslık neresinde dostluk dostuz arkadasız ya o bakımdan.. metal parçası için kendimizi BOZMAYA gerek yok ...ben sana deneyelim dedim sen eksiğim var dedin de benim işlerim var veya eksiğim var dediğimdemi kötü olduk.... Sen bi kere duydun mu emin stp ye öyle saplayacakmıs böyle yapacakmış diye demişsem kendimi keserim... hem şunuda unutma ben denemiycem demedim hayal ürünü olmuş biraz ama son telefon konusmasından sonra zaten denemem...olgun insanlar olduğumuzu düşünüyorum ama böyle hani KÜÇÜK ken yapardık ya küstüm oynamıyorum muhabbetleri de yakışmıyor... tekrardan maşallah inşallah kendine deneyecek hızlı araçlar bulursun gazlarsın sen denersin sonra ben senin denediğin arkadaslarla denerim.... tekrar dan kazasız belasız sürüşler....
maşallah cok ıyı