Maşallah çok güzel gerçekten vites atışlarda güzel yalnız selçuk abi bildiğin yakmış geçmiş :))
Printable View
Maşallah çok güzel gerçekten vites atışlarda güzel yalnız selçuk abi bildiğin yakmış geçmiş :))
Öncelikle sağolasın.. Benim yaşım 25 abi diyorum sana SAYGImdan.Bende sana söylemek istediklerimi sıralayım istersen.İlk başta buraya sadece maşallah diyip geçicektin hiç senin adın arabanın plakası geçmedi.Buraada hiç uzun uzun yazmana gerek yoktu.EGer burda seni rahatsız eden bısey varsa bızı arıcaktın veya yanımıza gelcektın cayımızı ıcıcektın.BURAYA YAZILMAZ.Biz telefondada yuzyuze veya ticarette görüşen insanlarız.Bizim özelimizin burada bilinmesne gerek yoktu.Ama sen açmışsın bende bir iki kelam edeyim hayırlısıyla..Başta aramızdaki farkı belirtmek istiyorum.Siz hazır araba alıp sıkarsınız ,biz kendimiz toplarız.DD yi hatırlasınız hiçbiriniz geçemediniz.Ben yanıp tutuşurken sakaryada kimse tutunamıyodu DD'ye.EU 106yıda bilirrsiniz..e5 te sametlerin mekandan cıkmıstık sende gri hb vti vardı burak akkayada mavi 106 ,apoda siyah AR 106 vardı bide DK 106 .Hiçbiriniz geçemedniz bizi.Bide CC jantlarım vardı arkada.sen vtecle mavi 106yla yururken ben arkanızdan bastım gçtim sizi.Biz hiçbiryerde çıkıp anlattıkmı? vidyo gördünmü biyerde? yapmadık aramızdaki arkadaslıktn hos sohbetten.EU yu sattık beyaz DD yi aldık.O zamanlar bakımsızdı yürümüyodu.her aksam eve giderken görüyordum ön plakası yamuktu onu bile duzeltmediniz.Aldık bakımını yaptık CİĞER yaptık.! geçebildinizmi? hayır.Vİdyo ve konusma yine yok bizde.PEtrole gldik agzımızdan tek laf cıktımı? cıkmadı.NIye cunku ADAMIZ da ondan.Sonra sen beyaz 106 yanı BAH'ı aldın.Herkeze atar gider yaptın.yanlışmıyım? Çok isterdim DD dursaydıda sıksaydık bah'la.Bakalım evdeki hesabın çarşıya uycakmıydı :) Ayrıca ben istanbul kovalarken sakaryadan yanımda kım vardı? kimse..Bİşey söyleyimmi yiiğidi öldürcen ama hakkını yemicen ;) biz bu işleri kovalıyoruz.Bize içten içe biilenceğine bizi tebrık edip bizle aynı safta olcaktın.ŞUandaki etrafındaki herkezden ABİMLE tanışıklığınız daha once daha eskı.sen eski arkadasın ve kardeşiyle ne alıp veremediğin olcak.Bah'ı egemenın GSI la yurutmek ıstıyodun 100 kere aradın egemenı o gun.TAbi sonuc bellı zaten geçıceksın.çakarı aldığında dukkanda konustugumuzda yarın aksam cıkacaz dedık sonra sen ınkar ettın .ılk aradım yengeyle buluscam dedın bıdaha aradım arabaya daha yapcaklarım var dedın..Gırtlak arabanın daha neyını yuklıceksın? aydan filiz yapmıs yapıcagını. hadi ben yani ömer yalancıyım.Yanımızda ismail abim egemen ve kerem vardı.el insaf onlardamı yalancı? hepsi duydu kıçkıçaydık.Yarın cıkcaz dedık yerler kuruydu zaten havalar daha duzelsın demedı kımse yemin ederim.sonra gelmedin.dediğimizi inkar ettiğin (kulagımla duydugumu) için bende ayar oldum cıkmam dedim bidaha.normal bi tavır ya valla :) burda 5 kısı laf konustuk sonra degısık oldu.bu nasıl iş ya? zaten egemenle yuruturken DA 106yı bizede arkaya kamera koydunuz.Ama tutmadı :cool: abim soruncada sana kamera baska cama tutmuyo dıyosun.o ne alaka yaa hepsı cam ıste? o aksam ıkı kere geçtım videosu var ıkısınde sen arabadan ındıgınde kabul ettın sonra yok araba arızalandı yokonune araba atladı..DA bitek 2 nın sonunda kafa atıyo.o zaman 2 vıtes basıp 2nın sonunda bıtırelım DA106 o zman bızı geçmiş olur :) Ayrıca dukkanda ve nısa tunıngın orda ıstanbuldakı bulusmaya bırlıkte gıdıcez dıye anlastık.sonra gitmicez dedık bırlıkte.sen gıttın aramadın bıle bızı :) ayıp degılmı? Bir anda karar verdıysen bır anda da bızı arayabılırdın.roll yapmak ıstedıgın zaman 50 kere arıyosunya.Ben tukurdugumu yalıyorum ve lafımı yutuyorum.İlk fırsatta havalar actıgında snınle yurumek ıstıyorum.gecersen tek lafım var HELAL OLSUN MAŞALLAH..Speclerim: headers,filtre,duzboru egsoz,yay şapka don kilot,K-pro.Bekliyorum aramanıı...bana cevabın veya ekliyeceğin birşey varsa buraya yazma beni ara..bizim muhabbetimiz yüzyüze.buraya sen yazdıgın için ben bunları yazdım.Allah'a emanet.
maşallah kazasız belasız :)
ben burak 106gti mavi...biz ogün vti le kalktıgımızda biz 2 deyken sen arkadan hızını alıp 4 e takmış gelmiyomuydun???ben hatta bunu bikac yerde duydum lafı gecmiş onlar yarışıyodu ben aldım gittim falan diye sonra emine sordum sen kendin demişsin abi yok yaa ben arkanızdan basmış geliyodum zaten diye.şimdi bu muabbet neden böyle deişti peki???
Benim yazdığım seylerle alakalı 1 yada 2 kelimeni yakaladım ömer benim diyeceğim şu sakarya da adam yok lafına takıldım neyse dediğin gibi uzatmaya gerek yok deniz in 106 da sorun oldugunu nasil buldugumuzu soyledim ama sen anlamak istememissin herneyse. Abinin herkezden eski tanidigi emin adam yerine koyulmuyor onceki yorumlarda deniyecek araba kalmadiya adâpazar da. Ya aslinda ne dicem ömer ben buraya cevap yazarken utaniyorum millet bizim icin ne der diye arkadasligimiz icin sen sakaryada adam yok derken aramizdaki samimiyeti dusunmedin mi. İnsallah basmak için adam bulursunuz. Bu arada k-pro da. Hayirli olsun yok demistin de simdi kutlayim istedim:)
Ada yaaaaa pöffff Islama köfte istedi canım :D
Arabaya kpro yapıcagımızı soylemıstık sana.Benzin alırkende söyleyimmi abi benzin aldım diye.neyse artık ben bişey yazmıyorum.haksız oldugunu bılıyosun.Biz senn adamlığına bısey yazmadık.nıye uzerıne alınıyon? sen orda burda typer la benle yurumuyo gelmıyo kımse derken ben uzerıme alınmıyodum ama.?? bılıyoduk bızı ayrı tutcagını sende bılmelıydın ayrı tutuldugunu.Buraya yazarak ılk ayıbı sen yaptın.
maşallah kazasız belasız
ömer arabana maşallah kazasız belasız kullan senın DD ile denedik beni gectiniz 206 rc ile denerken araba da bir sıkıntı yoktu ama 206 ile en son denememde araba arıza lambası yaktı ve koyu bir duman attı bende sağa çektim stop edip bir daha calıstırdım ...lamba söndü dedim adamlar taaa izmitten geldi denemeden olmaz herkezle denedim akabinde beni sen geçtin hikmet geçti ardından 2 hafta sonra motor yedim :)demişsin ki abimle herkezden eski tanısıyor emin le ben 12 senedir tanısıyorum :D samimiyet dersen son 2 yıldır falan sizinle taaa YU vts FH 106 zamanından bi sıkıntı vardı saolsun cihan aramızı buldu bende sizinle gayet samimi saf dürüst bir şekilde arkadaslık kurdum... ama burdan sunu cıkarıyorum siz bana veya bizim cevremizdeki arkadaslara bilenmişsiniz... hayırlısı olsun önemli değil gecen DA 106 YE GSİ videosunda da biz dostluktan bahsederken ne dostlugu biz geçtik yazmışsın ama sizin dükkanda istanbula gidelim öyle saplayalım böyle saplayalım diyordun ama dilin böyle söylüyor kalbin başka türlü demek ki ziyanı yok .... ben suan konusamıyorum çünkü hali hazırda denemeye arabam yok ...geçerim geçilirim demiyorum ama k pro lu type R arkasında bile tutunsam benım için çok iyi bi sonuç :D ben emin in en yakınıyım ben emin in azından atar gider duymadım ona saplarım buna saplarım diye sadece stp ile neden denemiyorsunuz dediklerinde 'teklif ettim ama arabanın eksikleri oldugunu söylediler ' dediğini duydum.... eğer saplarım ederim dediği kimse varsa yüzleşsinler....gecen corsa 106 denemesinde 2 kere denediniz ilkinde eyvallah 2 3 boy neyse gectin zaten sıkıntı yok.....ama 2 ci deneme saglıklı diyosan eyvallah hem bir de bi kere deniyonuz böyle mi baz alıyosunuz bu işi sanayi ye girdiniz ben yoktum sen deneyelim demişsin ismail gerek yok demiş araba baskı koktu öyle oldu böyle oldu neyse siz çetin le denerken bile kac kere denemişsiniz... bunu söyleyen çetin dir.. hem birde sizden sonra biz cetinle denedik 106 yı sorun oldugunu oradan anladık çetin de egzos varken 2 3 boy geçtiğimiz opc yi orjinal egzosunu takmış çetin o halde kafa burun gidildi :Dçetin de arabasından ınerek aracınızda sorun var kanka dedi bizde buradan baz aldık o yüzden 106 sorunlu diyoruz...neyse arkadaslar tekrardan masallah stp ye ben eksiklerimi halledeyim denerım sıkıntı yok ben takılmıyorum geçme geçilme muhabbetine......
siz adamı burda foruma kaçan göçen adam olarak şikayet ettin adam size laf söyleyince nie aramızdaki samimiyet oldu öncesinde siz yazarken yokmuydu sonradan mı ulaştı ?
bu arada stp gerçekten güzel araç bindim bir kaç defa hep hayalimdi typr ile gazlamak saolsun selçuk abim bir kere aldı çoşturmanın ötesinde gezdik sağ koltuktan kayarak indim aşağı :D
bir çok denemeye gitmişimdir görmüşümdür ama stp gerçkten farklı bir typr bana gelen öleydi yada. k-pro aldıysanız hayırlı olsun kaderi değişmiştir . allah kaza bela vermesin hayırlı olsun tekrardan
Ömer laf cambazlığına gerek yok benzin alirkende haber vereyim mi falan kalkalim dediginde k-pro yok ilerde takcaz dediniz bunuda inkar edersen sana diyecek lafım yok arabamin seni bu kadar tedirgin etmesine sevindim. K-pro suz yuruduk sekli :)
ben kimseyi savunmadım kardeşim...sadece alakasız yere benim arabamıda işin içine soktuğun için konuya dahil oldum...gecme gecilme muabbeti deil asla biyerdede ben eu yu gectim gibi bişey söylemedim.burda asıl sorun ne biliyomusun??? cok nacizane bi şekilde yanına gelip kardeşim maşallah nasıl yürüyo bu alet böyle dendiğinde yeminler ederek vallahi sadece egzos filtre var demek deil.bizde az cok biliyoruz sade egzos filtre o arabanın okadar yürümiyceğini.allah daha cok versin benden iyileri sende olsun gözümüz yok ama attırdığın bi chiphin bile sırrını tutucaksan kaputunu acmaya çekiniceksen herkeste emin ol zamanla senin hakkında böyle bu şekilde düşünür.varsa vardır abi anlamıyorum neyi-niye-kimden saklıyosunuz???konuya dahil olma sebebim budur.emini yada bi başkasını savunmak değil.
hee bu arada ben değil sen beni geçtin gizli tuttuğun chipinle.ama chip olduğunu bilseydimde hiç çekinmeden yine kalkardım ben sıkıntı yok
Mevzu uzar gider bu işler böyledir,hiç uzatmaya gerek yok herkezin aracı kendine hızlıdır kimse yoğurdum ekşi demez ayrıca deneme mevzusunu bende duydum hatda paşayı aradım neden denemiyorlar diye sonra paşada emin i aramış arabanın bir kaç eksigi var onları halledip deneyeceğim demiş hayırlısı arabalarda eksik bitmez :)
Herkez hızlı kardeşim kimse yavaş değilki :D
uzatmaya gerek yok ;)
Hafta sonu hava güzel olursa ordayız ona göre ıslama köfteler hazır olsun :D Xor sende gel len :D :D