ben böle vites atan adam görmedım sanki dsg den önce geçiriyo vitesidaha önce verildiyse özür dilerim
ben böle vites atan adam görmedım sanki dsg den önce geçiriyo vitesidaha önce verildiyse özür dilerim
clio yu kullanan eleman aracı sürmüyo , arabayla güreşiyo akü
vites deiştirmelerde anormal bi durumda yok gayet normal
PSN:dohcvtec99
[B]selcuk abiyi biliyorum da o bile bu kadar değildir ya bu adam resmen güreşiyo vitesle normal bi durum değil bununki dsg gibi atıyo vlla yanlıslıkla hızlı atıcam diye 3-4 atcam diye 2 ye bi yollarsa görür şeyinin şeyini![]()
Almanlar uzaya piston yolladı olur![]()
IN BOOST WE TRUST
26.sn de 5 kez eline verdim yetmedi mi diogaza gelmiş bu
:ramo
Şanzımanı sırtına almasın![]()
1.bold yazmak yasak
2.selcuğun yanına roll esnasında oturdunmu bilmiyorum ama ben bir rollde oturduğum için konuşuyorum
yorumumda RS te diye belirttim yoksa mami abi çok hızlı vites çeker ki bu siteye üye çok arkadaşımız var bu videoya göre çok daha hızlı vites çekiyorlar
1 kere oturmustum oda çok iyi atıyor gerçekten rolde üstüne tanımam selcuk abimin ama bu adam bi başka ya devir düşmeden tak geçiriyor oda biy etenek bazı videolarda izledim herif 4 kere üst üste 2 den 3 e atarkene 5 e takıyo bunu yapamayanlarda varselcuk abim le bu herifi yan yana getirmek lazım aslında
![]()
vites konusunda ben bi abimizi biliyorum şuzamana kadar öyle vites atan görmedimöyle böyle deil yani farklı style
tak tak tak
![]()
yanlız araçların sesten belli hepsi kasıklara kadar stock. hele hele ep3 te filtre bile yok herhalde acaip sessiz.
vites atışı iyi gayet, iyi eglenmişler![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
bundan daha iyi atan arkadaşlar var denmişde daha nası hızlı atılırki yani onu anlamadımvideodaki araçlar stock olduğundan seslerden bize yavaş geliyo yoksa adam gayette kullanıyo arabayı yani,bence bu adamı Ve rs e falan bindirmek lazım o zaman belli olur işin rengi
videoda çok kez verildi eski ve güzel bi video![]()
ne var arkadaş bende hızlı atıyorum bazen kaçırsamdaama elemanında hakkını yemıyelım
106 gti&kermit&106 S16cup | Facebook
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)