ya sen bırak bu ayakları acemi şöför
Printable View
ya sen bırak bu ayakları acemi şöför
Kanka cok iyisin be, allah yolunu acik etsin :)
knka corsayla bi çıkıp dönsene hadi :D:D:D:D
Yauw gozunuzu seveyim su videolara linkinide ekleyin :) cok mu zor bisey anlamiyorum ki copy paste alt tarafi ya :D
40'la gidiyodum bi ses geldi 140 :)
3 arabadan zor kurtulmuşsunuz muhabbet sağlam seviyorm bu jeep'i yaa:)
dön la hadi :D:D
baban vurucak sni bi gün temiz :D slm söyle ellerinden öp :)
Zuhahaha :D
A.s knka
Kopmayan araba :)
peder mevzusundan azar yemede :):):):) son video saglam olmus
Tamam baba geliyorum haaaa :D
kar guzel yagiyo aksama tutarsa goruselim Yigit :D
Bununla kartepeye gittik araba kopmuyor arkadaş tabi yiğitte acemi onunda etkisi var :D:D
şimdi sana bi dünya sosyal mesaj verirdim ama halim yok :D
gelde içinden bi geçiyim :D
ahahah çok iyide baba olayından sonrası ayrı bi güzel :D
tüplü ve öfkeli kaçıncı seri bu ?
aga kimse bana benim aracımı öğretmesin, bırak drifti millet daha virajlarda devrileceğini falan sanıo amk :D:D:D
hayatımın yaklaşık 20 dakkasını çaldın şu videolarla ak
sen önce frene bastığımı iddia ettiğim yerlere bi açıklama geitr olm konuşma amk :D sesini aç bilgisayarının motoru dinle, ortada wideband sensörü var ona bak ordan görünüyor ne *** yediğim amk.... düz döndüğümü iddia ettin her virajdada nedense kontra vriom dreksiyona düz dönen araca nie kontra verilirse artık amk :D:D:D
sametcim sen önce bi aracını garajdan çıkarda öle konuş amk :D:D:D
Videolar süper :D yalnız Arkalara kabak lastik şart ;)
Maasallah guzel eglenmissiniz, pedere dikkat :) :)
harbi çok sakin kullanmışsın la yiğit ben kuru asfaltta yer yer bundan daha iyilerini gördüğüm için beni çağırsan karda gelmezdim yanına :D:D:D
güzel olmus güzel polisi görüncede yanlasaydınız abi araba güçlü yerler kar durmuyo deseydiniz makara olurdu be :D biz öle yaptık :D onlarda bişey diyemiyo ahahahah :D ilkerede burdan diyorum ilker 106 yla cık olum cok zevkli oluyo :D :D
amk biz şehir içinde acep karşımıza ne çıkar kokusuyla gidiyoruz, ki sakin dediğin hız buz üstünde 80 90 civarı amk, daha iyileri varsa koyda videosunu bizde görelim knka şehir içi kim buzda 150km lere çıkmış amk....
kuru asfaltta karşına bişi çıksa yine durma kurtarma şansın var buzda napacan?
memleketimi ve oturdugum mahallemi gördüm videolarda duygulandım ahahah :D :D :D
güzel eglenmişsin özellikle shellde :D