|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: seat leon 1.8 T
|
ecu ayarını yapan project01 garage Sami Ramazanoğlu' na, Ecu Montajını yapan ve arabayı çalıştıran Remapstr Ümit Doğan'a, Parçaların tedariğini sağlayan Paşaoğlu Service Savaş Paşaoğlu'na, Bizi kırmayp aracını dostluk çerçevesi içerisinde bizimle deneyen Melih arkadaşımıza ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. KSM///POWER - Kasım GÖÇER
Seat Leon 1.8t Top Sport ( 51 AR 444 ) - Golf R 2.0 TFSI stage 4 ksm///power leon 1.8t - golf r - Car Videos on StreetFire ksm///power leon 1.8t - golf r 2.0 tfsi - Car Videos on StreetFire ksm///power leon 1.8t top sport - golf r 2.0 tfsi - Car Videos on StreetFire ksm///power leon 1.8t top sport stage 4 - golf r 2.0 tfsi stage 4 - Car Videos on StreetFire Son Düzenleyen ksmpower; 30-01-2012 20:43. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
leon 900 hp gibi gidiyor yada golf te problem mi var maşallah araçlara
melih arkadaşımızıda az çok biliyoruz siteden aracıda hayvan ötesi ama kendisinin yorumunu merakla bekliyorum sizide tebrik ediyorum __________________________________ Bir gece ansızın...Tiren Hesabı Son Düzenleyen onursoytam; 30-01-2012 20:34. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Maşallahı var Leonun kasım usta. Senin Ve Sami abinin eline sağlık.Yorum yapılamayacak kadar güzel gidiyor.keşke asfalt okadar soğuk olmasaydıda biraz daha tutunabilseydin
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
Bu kadar fark olamayacagı cok net degılmıi? stock r olsa ancak bu kadar fark olur zaten..
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for handling cars Best handling FWD car replica Focus St
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ne var bu araçta böyle
maşallahinanılmaz hızlanıyor NOS vs bi sistemmi mevcut ? speclerini yazarmısınız ? __________________________________ Bir gece ansızın...Tiren Hesabı Son Düzenleyen onursoytam; 30-01-2012 20:47. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T - Toyota Avensis D4D Multitronic
|
Leonun hizli olma ihtimali yok mu hemen golfe stock r olsa bu kadar fArk olabilir diyorsunuz. masallah suphanallah golfu de leonuda allahim esirgesin ikiside cok hizlilar. Kasim ustanin ve Sami abinin ellerine kollarina saglik. Leon biraz fazla hizli
__________________________________ Project01 Garage |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: seat leon 1.8 T
|
Full-Race Manifold, GT30R turbo (biraz oynanmış) , Project01 Sami Ramazanoğlu Port Polish, vems Ecu (Project01 Sami Ramazanoğlu tuned), basınç 2.20 bar + ,1000cc enjektor, sem motorsport emme manifoldu, aem methanol kit, tial 44mm wg, vs. vs.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
Leona kocaman bi maşallah
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
aracınız 1.8T Cupra mı 1.8T sport mu __________________________________ Bir gece ansızın...Tiren Hesabı Son Düzenleyen onursoytam; 30-01-2012 21:01. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
1.8t sport
__________________________________ Project01Garage www.fourtuning.com |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: w
|
leon hızlıdır benim araç gitmiyor
__________________________________ R nm NM nm R |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
yok artık ali sami maşllah leon çok iyi
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
__________________________________ Bir gece ansızın...Tiren Hesabı |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: K-B-F series Honda motor co.
|
tamam ben 1.8t geçer diyordum ama bu kadar beklemiyordum.Hızlıdır muhakkak ama golfR arabasında sorun olduğundan bahsediyordu (bencede vardır ) , sorununu düzezltmişti 2.denemeyi daha çok merak ediyorum.
Deneyen araçlara maaşallah 1.8t yi ayrı tebrik ediyorum , yapanları ellerine sağlık |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
herşey ortada sadece şunu söylüyorum ve aracım stage 3 iken 100-200 ölçüm 8.46 idi yazılım stage 4 yapıldı bugün 100-200 ölçtük en iyi değer 9.10 sn nasıl iyi değilmi ......................................sebebi ne 5.6. viteste araç gitmiyor basınç 1.1 de gidiyorum...bunu anlamamak için vidyoda bu işi hiç hiç bilmemek lazım,yarışa o gün 50 kişi geldi 30 araba vardı...her basışımda araç kesti bildimiz gitmiyor nedeyim herkesin yaptığı gibi yok basınç kaçırıyorum yok şuram patladı buram üfürdü bunlarımı deseydim yarışmamak için bile bile kalktım...kasım usta bu işlere yıllarını vermiş 3.4. vite herşey ortada 5.6. vites golf r yok nasıl oluyor bu iş sıkıntı değil ya insanlar nederse desin haftaya allah izin verirse tekrar deneyecez...tüm gelen herkesin ayana sağlık kasım ustanın emeğine ellerine sağlık
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T - Toyota Avensis D4D Multitronic
|
Senn arabaya hemen b.k atmalari sacma suan tr nin en hizli golf R i stage 4 lu sayili araclardan orda dio stock golf r anca bu kadar fark yiyebilir filan
__________________________________ Project01 Garage |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Eg k20 TURBO
|
evet melihin araç eskisinden de kötü çıktı süre kesinti yapıyor araba sami abi biraz bakmış
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: R56fındıkTurbo - MB1.8eKoSpec - HZ.500Sec
|
İki aracada maşallah. Ama R beni üzdü maalesef
Melih, bu kadar emek harcanıyor İnşallah çözersiniz, birdaha sıkıntı yaşanmaz İnşallah.. 4 gözle bekliyorum bu aracın düzelmesini edit : sadece bir fikir olarak soracağım yanlış anlaşılmasın.. Stock DSG sanzıman değil dimi bu aracın üzerindeki ? |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
yazmayım yazmayım diyorum dayanamıyorum sen burda leonun gittini fakat benim aracın sıkıntısız ancak bukadar gittiğiyle alakalı seylere getiriyorsun ben öyle anlıyorum....bugün benim araca samı ramazanoğlu bindi halil çakır bindi özellikle alil çakır senin araca bişeyler olmuş dedi...halil arkadaşımızın yorumunu zaten okursunuz...
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |