yannız bu kavşak ünlü oldu :D
Printable View
yannız bu kavşak ünlü oldu :D
hakkaten bu kavşak gecende subarunun dondugu yer degılmi ? :)
Katil sorentoyla mc donalds dayim, birazdan cikicaz donmeye gelen arkadaslar olursa bekleriz :)
nereye dönüyorsun karşı taraf yalan mı ? aracı çıkarcam totom yemiyor yolda kalırım diye
ben mc gobek ve batı atasehır gobekte baya dondum 22.30 -01.00 arası:)
baya ıyıydı ama tuzladılar yolları :(
hakkini verin olm hakkiniii :D
ortama gel yaa
Gu<eldı,Gobegın hakkını Dobloyla ıtınayla verdık ;)
Tamamdır,benım yegen cekmıstı.
Zaten yukleyıp buraya koyucak ;)
Dobloyla ınanılmaz keyıf aldım,arkadakı yol daha guzeldı.
GT-R malesef semı Slick lastıklerıyle yavas cekım drift yapabıldı! haha!!
Biz şimdi 2-3 araba İstanbul park otoparka geçiyoruz :) orada tek yon donmeyiz :)
batı ataşehir göbek etabından migros etabına geçtik bu gece :)
Ataşehir migros etabı sorento - YouTube
gobegi tuzlamislar mi la
tuz işi kötü oldu:( bende son kez sımdı batı ateshır gobege gırdım ama anca 1 tur ıkı olmuyor
selektoru yanlarken yapacaktin olmamis :D
karda kasari oldun valla arabanin helal, guzel olmus
Bu sene fwd ve yaz lastiklerinin çaresizliği ile yetinmek zorunda kaldık :D Göbekte dönmek yaz lastikleriyle çok zor ama hızımı alıp arabic drift yapmadım değil dağıldıktan sonra geçen gün :hehe:
Jip almamda bundan sonra beni ancak evo ix paklar, o da seneye inşallah :D Fırıldak gibi döneriz artık
bizde buğra ile ataşehirden dönelim eve hanımlar eve almayacak dedik. Paladium kapalı. Millet tırmanmaya çalışıo ama sıra sıra kalmışlar. Tünelde kapalı. Haydee migros tarafına döndük oradan shell oradan carrefour ve E-5 e çıktık. E-5 bombos ve yerde çok güzel kar vardı. E-5 de de dorifto finali yapıp eve girdik. Ama bir ara dedik Ataşehirde mahsur kaldık eve gidemiyoruz. Herkes bi yokuşa çöreklenmiş biri gelsede itse diye bekliodu.
4 zeytin 1 haslak yumurta 2 kibrit kutusu kadar peynirle hayat mi gecer dedim, verdim accent'i kaldirima :)
Hesapta lastigi kaldirima yaslayip durucaktik, kaldirim accent'e yasliyodu az kaldi :)
Sorento 10 numara dönmüş tebrikler Enes.. :)
sorentocu hakkaten driftçiymiş guzel dönmüş.tebrikler.
son video cok ıyı ellerınıze saglık =) bızım cıvıc otoparkta mahsur kaldı 4 gundur cıkamıyo fıestayla cıkıyoruz :D
Ep3 off Sorento -R on ... :D
ee her şeyin bi yeri zamanı var... O da kafasını dinliyordur şimdi... :)
ya dün ümraniye carrefourdan 2 dakıak cıkolata alıyım dedım bahcesınde d1gp antremanı var sureklı bı ısık goruyorum dönen ufo inmiş gibi yere e92 c amg doblolar hyundailerler falan bı kutu bıskuvı yedım ızledım valla ahaha
Sorento iyi döndü helal :) ama hunday açtı tamponu..