otobüs intikam almış :D
Printable View
otobüs intikam almış :D
hahahhahaha iyi güldüm
peehh demir yığını:D yolcuya konforsuz gelebilir ama şöför koltuğu çok konforludur:D bide vitesleri geçse :D
auahua süpermiş fren koysalarmış bari :D
İnsanmı taşıyacak kalemi fetih edecek durmadığı gibi hasarda almadı.
kaç kaç geliyor :D
yıllarca ege üni öğrencilerine hizmet etti bu otobüsler kaç kez devrilir dedikte devrilmedi :D bariyerleri de sağlam aşmış ama duramamış garibim :D
İkarusları boşuna en son Zeytinburnuna salmamışlar :D
bu halde bile virajlara sağlam giripte devrilmeyen tek otobüstü :D
http://img844.imageshack.us/img844/3227/5252940.jpg
Uploaded with ImageShack.us
bana komik gelmedi..
diyecek söz yok ya, yannız adamlar inanmış da kamyonetin kasasına doluşmuş...
şöför kesin türk:) stilden bellli bodozlama dalıo:D
Ne motoru var bunlarda ? Aşırı bir tork hissettiriyor
başlığı okumadım fren testi sandım.. :D
legends never die :D
bunlar hasta :D
21K detected :)
dertsiz başlarına dert almışlar :)
0:16 ya kadar herşey normal adam gayet sakin bi şekilde fotoğraf çekiyo :D sonrası kaçınılmaz :)
Tövbeee :D hauahuah.
İnş ölen falan koytur.
ahhaahahah ezer geçeruz :)
Tam Türk işi :D
Yav sabahtan beri şu konuyu görüyorum merak edipte girmedim baktım çok hit yapmış bir bakayım dedim arkadaşlar böyle konulara daha çarpıcı başlıklar açalım kaçırmayalım bunları patron yanımda gülemiyorum ama çok iyi :D
ben patron matron dayanamadım koptum direk töbee :D
yazıkmıı.bunlarda sünger koltuk vardı belki önceleri hatrlarsan.ama bizim insanlar parçalıyordular koltukları hep öküz çok.sonra mersolar geldi düz koltuk şimdiki gibi.iyide yaptılar şimdi millet götünü kaşıyor ağrıdan zamanında kıymet bilmessen..
orda 93 yazan modeli devamıda sayısı.92 modelleride vardı bunların.
anadolu yakasında 8e de çok olurdu en son bikere denk geldim.3.sanrufları yok onların :D
her viteste kafalar ileri çıkıyor işte bide manyak kesicileri var taş gibi araba:D
Macar malı, özal zamanı ithalatı bunlar :)
bu test ikarus lara ve onların ruhunu taşıyan şöförlere hakaret olmuş... :D
:D:D:D Bariyer felan dinlemez ıkarus hergün 121-B kullanan birisi olarak haftada bir körük bağlantısı kopuk şekilde köprüde kesiciye girerek giden tek araç hergün kesicide gidiyorum :D:D:D
yahu bu ikarus ömrümü yedi zaten halada kullanılıyo ankarada az da olsa körüklü ikarusun bi sesi var f16 *** yemiş 20 km öteden sesi gelir hele bi de dönüyosa falan otobüs devrilecek diye korkuyo insan :D ama sabah dersaneye giderken uykum ikarusa binmeyince açılmıyodu :D
babama izlettim kendisi iett şoförüdür, güzelim arabaları kaldıırıyorlar dedi :D şimdi mersodan aşaya biinmiyor ama keyfe düşkünleşti :D
ikarus teknik özellikleri: gürültü (karşıda oturanlar duymadan dedikodu yapabilme imkanı), hamam böceği kokusu (böceklere karşı bağışıklık sağlar) , zilli turşu bidonu sıkıştırma sistemi (diğer yolcularla daha hızlı akraba olunması), rölantide titreş...imli (mide, hazma yardımcı olur ve boyun kaslarına masaj imkanı), ani ve güçlü firenleme (kayışlara asılan ön kol kaslarını geliştirir), açılmayan camlar (anaerobik sistemi güçlendirir), körük(dönerli sistem-yolculuğa ek heyecan katar), akordeon kapılar (ikide bir tutukluk yaparak halkın birlik beraberlik güdülerini canlı tutar), inecek düğmeleri (bozulmak üzere tasarlanmış son teknoloji olup, "kaptan orta kapı!" diye duafon-bağırma amaçlı kullanılır), tekerlik üstü ergonomik koltuklar (minderleri çıkık olan bu özel bölüm badal zıplamalarında alınan ileri momentum keyfinin teshirini arttırır)
525 :D ikarus ve 525 gerçeği :D ege ünili öğrencilerin kurduğu bir site ilginizi çekiceğini düşünüyorum
canavar gibi çok kez yatıp aha gidioz dediğimde kalktık :) hele kesicisi fena otosandan koşuyoluna doğru :D:D
İkinci bariyerde durcak sandım adamların rahatlıgına bakaraktan :D :D ama ben hayatımda böle saglam o derece yan yatıpta devrilmeyen otobüs görmedim :D :D Ayrıca nasıl fren var onuda çözemiyom hala zınk diye duruyo :D :D Bursalılar bilir 31-A 'yı hele körüklünün en arkasında ayakta durunca :D :D yok böle bisey yayık ayranı halt etsin yanında :D :D
ahaaah :D ..........