Ben anlamam ama tasarım olarak gerçekten harika ötesi..
Printable View
Ben anlamam ama tasarım olarak gerçekten harika ötesi..
Çekiciden çok anlamam ama türkiyede otobüs konusunda biraz geride kaldılar travego beklentileri karşılamıyor takoz gibi.
mercedesin 2.eli çok çok iyidir hatta en iyisidir :)
man dışında bütün çekicileri kullandım kabin rahatlığı konusunda volvo-actros ve man en iyisidir.
daf xf 480 yaklaşık 3 yıl kullandım çokda severim dafı güzel arabadır ama içine bi çeki düzen vermediler.axor da rahatlık hiç yoktur ama actros çok rahat gerçekten bide v8 610 hp mega kabini olursa tadına doyulmaz :)
Dünya çapında tartışılır ama Türkiye'de çekici-kamyon konusunda mercedes bence :)
Dedemin nakliye şirketi vardı(akaryakıt) taşıyorlardı mercedesten başka almadılar hiç.
Şimdi bir tane kaldı geçen sene bu zamanlarda aldık 5 ay sıra vermişlerdi ve eskisini 2 günde sattı:)
En kısa zamanda 1840 kullanıcam inşallah onada bakıcam ancak; Volvo FH 520 kullandım yok böyle bi araç alayına gidiyo :D heleki bide çıtır bi yazılımla tahmin bile etmek istemiyorum.
yalnız cok güzel görünüyor :D
2.el satış olarak çok rahat satılır doğrusunuz. Ancak DAF 0 fiyatı çok yüksek olduğundan 2.eline ragbet cok oluyor. O nedenle söyledim.
Kabin olarak evet maalesef eski DAF'larla neredeyse aynı ufak tefek değişiklikler var.
Kabini güzel olan aracıda var ama normal XF aracın 13.000Euro daha pahalısı. Hatta en son Comvex fuarında sergiledik. Bana göre en tarz o duruyor. Volvo hakkında inanın fikrim yok. Pazar payı ufak ama kullananlar da Volvo'dan başka almam yorumunu rahatlıkla yapabiliyor :)
v8 500HPlik Iveco Stralis, Daf XF 460 Mercedes Actros kullanma fırsatım oldu. Kullanım olarak Iveco ve DAF tercih ederim bende (nakliyeci gözüyle konuşuyorum) ama mercedes'te cidden önündeki yıldızı yetiyor :)
comvex fuarda bence en tarz scania V8 730 black amber duruyordu :)
http://img210.imageshack.us/img210/7...b5084bd5ez.jpg
Uploaded with ImageShack.us
black amber'ı biliyorum ama 7 8 sene öncede vardı. Aynı aracı ordan oraya götürüp duruyorlar. :) bende oradaydım DAF bölümünde
ibrahim ? paşalıoğlu mu ?
o bizim genel müdür yardımcımızdı sanırım. Ben o zaman şirkette değildim :)
ahmet abı scaina katliam olmus keske sade kalsaymıs bız onu etıkete cevirirdik :D
yatak kısmı ve yan koltugun çevrilmesi özelliği çok başarılı gerçekten.. :)
filolar için en iyi mercedes ama dünyanın en iyi tırı DAF o ayrı bişey türkiye koşullarına en uygun mercedes :)
Yıldızı var :)
Gerçekten güzel olmuş