neyini özendik anlamadım bi örnek ver o zaman bu kadar biliyosun madem kim özenmiş hangi yerde özenti gördün? Enkaya geldin mi hiç? Rumda kaç zamandır bu yarışlar yapılıyo? Bi bilgin varmı yada ?
Printable View
la baha kayseriyide bilioz sen merak etme.
Şimdi ben burda herkese cevap veririm bu konu bayagı uzar giderde BAN lanmak istemediğimden konuşmak istemiyorum cevap yazmıyorum Özellikle olayı Kayseri noktasına getirecek arkadasa cok sözüm varda neyse.....
kayseri noktasına mı getirmişim. burdan yazamıorsan pm at bakalım..
Sen burda ankaralılar özenmiş vs vs dersen burda bu şekilde konuşulur. enka'nın nezmndır var olduğunu ve nezmndır orda yarışıldığını bilip bilmeden konuşuyorsun ondan sonra gelmiş burda bişe sölerdim ya neyse..
biz 10 yıl önce izledik çok özendik köprü üstü çekim yapalım dedik ve ankaralılar olarak artık hep özendiğimiz gibi köprü üstü çekioruz. Sana giren çıkan mı varda burda yok öyle yok böyle konuşuyorsun.
kayseri olayına gelince kayseride de nerelerde roll yapıldığını biliyoruz ama diomuyuz kayserililer ankaralılara özenmiş vs vs ? bence birdaha yazma. Kayseri - Ankara olayına çekme amacım yoktu zaten.
Garip konusmak derken nedir garip olan konuyu açan arkadas özenmişler vs vs demiş bende görüşümü söledim bumu garip?
Sorunu halledelim gelip gazlaması kolay kardeşim Türkiyede benim vede sorunluyum senlede sorunlu olalım istersen bastan beri hakarete giden postlarına bişey yazmıyorum başka bir arzun varmı?
Arkadasim amac ne niye insanlarin sabrini zorluyorsun