egzozdan sonra üst devirlerde biraz daha keyifli oldu
egzozdan sonra üst devirlerde biraz daha keyifli oldu
Maşallah , güzel olmuş . Kazasız belasız gazlamalar . Bu Vmax Markus un el attığı firmaydı dimi ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
maşALLAH dahada iyi olmuş severek izliyoruz.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Masallah cok guzel gercekten
maaşallah Ali,,egzoz daha önce bi yapıp sökmüştün,,,şimdi nası bi sistem yaptın,,cut out mu yoksa ?? ......
son susturucumu flanslı yapmıştım garajda gaza geldik söktük vidalarından hemen diğerini taktık. o2 ye yanıltıcı yaptırdığım için sıkıntı çıkmıo artık. bu arada misfire için değişmediğim bi map sensörü kaldı. krank egzantrik oksijenler hava akış bobin buji pompa ne akü şarj dinamosu ne varsa yeniledim ve hala inatla yapıoben alıştım ama misfire a oda bana alıştı bu sefer bi tek 5.vitesde tam 220 gibi yaptı seslerden belli oluo yalnız hacım patlayınca feci ses çıkıo
![]()
iyi olmuştur iyi,, her eve ses lazım birazmisfire lada yaşarız boşver dediğin gibi alışkanlıklardan vazgeçmekte zor zaten
![]()
baya fark var.
evet egzoz farkı bariz belli oluyor. aynı kamera aynı yer gürültü bile videoda çok farklı. fark ettiniz mi bilmiyorum ama 6.500den susturucu baya kesiyormuş. 4.vites 200 zor yaparken egzozdan sonra 4.vites 210 220 arası bişey yapıyor.
Sanziman neydi
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
masallah alı abı cok guzel sonuclar cıkmıs devamını beklıyorum valla fecı sekılde gıdıyorkazasız belasız kullanmak nasıp etsın abı
![]()
doğuştan araba manyağı
Dayanicami bir sonraki asamaya?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)