Ankaradakilere özenmişler
Meşhur köprü üstü çekimlerinden birisi
specler
Scirocco specs: APR reflash for 98ron gas
Megane RS specs: intake, ecu reflash, turboback exhaust, intercooler
Scirocco 2.0 vs Megane RS - YouTube
Ankaradakilere özenmişler
Meşhur köprü üstü çekimlerinden birisi
specler
Scirocco specs: APR reflash for 98ron gas
Megane RS specs: intake, ecu reflash, turboback exhaust, intercooler
Scirocco 2.0 vs Megane RS - YouTube
yunan enkası galiba![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
gokhanın megane rs parça pinçik eder bo lolipopu![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
megane rs lerin değeri artıcak kesinlikle millet yeni uyanmaya başlıyor uğraşanlar karşılığını almaya başlayınca tabiki ben stok megane rs imle 1.4 stage 2 rocco nun 1 boy arkasında gidiyorum ve aracı ilk aldığım gündü ilk kullanmamdı şimdi alışma evresini geçirdim deneme şansım olmadı ama kesin kafa kafaya yada 1 boy geçerim gibime geliyor
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
Burası Kıbrıs Rum kesimi onların ünlü rolling yolu köprüden cıkar cıkmaz gazlıyorlar adamlar yıllardır bunu yapıyor yerleri hiç değişmiyor... Bence bizim Türkler bunlara özenmiştir...
GT-R
güzel deneme olmuş
bir sorum olacak şu an gerçekten çok merak ediyoruz
revo stage2 , downpipe,egzos,filtre,intercooler lı 1.4 tsi ın arkasından stock megane rs kovalıyorsa
megane rs e şu an downpipe,egzos,filtre,intercooler, ve yazılım yapıyoruz yakında bütün işlemler tamamlanmış olacak inşallah
herşey bittikten sonra o scirocco ile nasıl yürümesi gerek yada bunun haricinde rollde hangi araçlar ile yürüyebiliriz ? stock sti ile sonuç ne olur ?![]()
Turuncu ve sunroofsuz Megane RS..
Hmm, bulsam da alsam
Dostça deneme olmuş, maşallah.![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)