Arkadaslar, bmw 6 serisinin belgeselini ariyoruz yada boyle detayli tanitim vs.., odev olarak izlemesi gerekiyor bir arkadasin. Yardim ederseniz cok sevinirim
Arkadaslar, bmw 6 serisinin belgeselini ariyoruz yada boyle detayli tanitim vs.., odev olarak izlemesi gerekiyor bir arkadasin. Yardim ederseniz cok sevinirim
İnternette araştırdınız da bulamadınız mı?
bmw 6 serisi geçmişdeki seriside yani 70 lilerdeki E24 kasasıda bugünkü E63 kasasıda bmw 5 kasa platformunda üretiliyor pek çok parçasıda 5 kasa ile ortak o yüzden hani bazı araçların geçmişi çok ilginç neşeli hikayeleri falan olurda 6 serisinden pek bekleme ben hep 5 kasanın coupe si olarak görmüşüdür 6 serisini.
Zamanında National yada Discovery de izlemiştim M6 nın farklı kıtsa ve iklimlerdeki 1 milyon km testini. Bu şekilde araştırma içine girersen bulabilirsin gibime geliyor..
Aç Top Gear'ı vardır oralarda![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
arkadaş sanırsam historical tarzı bir şey arıyor.. öyle eğlence programından bir skeç aramıyor sanırsam..
discovery channel da birth of a sports car programında vermişlerdi yeni 6 serisinin üretimini işe yararsa linkleri.. aktif değillerse torrentte de vardı birkaç birşey bakarsın orayada
3part
Free Online Storage & File Upload with FileServe
YouTubeDR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)