:cool:maşallah
Printable View
:cool:maşallah
valla muayenede canımıza okudular.:D kaldık.sonra bıdaha randevu aldım geçtim zorla :).bu sözde testpipe'ı söküp katı takmak zorunda kaldım :D zaten çöpe atıcaktım erken oldu :D.ama sonunda geçtik muayeneden.takıcaktım parçalarımı bıraz erteledık mecburen kar geliyo..
http://www.hizliupload.com/di-M85W.jpg
Araç kimin o gece tam çözemedim ama maşallah kazasız belasız. video çekeceğiz deseydınız.yanıma birini alır çekerdim.zahmet etmişler :)
Volkswagen tech te aracımı dynoya soktuk ve güzel değerler aldık..beklediğimiz değerlerin üzerinde vermesi bizi çok sevindirdi KAAN olum o nasıl bi tork:):)
videolu ve belgeli paylasıcam değerleri birazdan...
[QUOTE=RsTeam;5557227]bekliyoruz ibrahim grafiği :)[/QUOT:icon_tup:
206 rc ye massallah tamponu hıc bırakmıyoo ..
murat kanka maşallah de maşallah:)
koycaz merak etme brazdan sahnede:icon_tup:
Güzel deneme olmuş Araçlara maşallah o Rc de bizimde emeğimiz var ona göre ibo:D:D Değerler nasıl merak ettim bende..? KAzasız belasız tekrar
Ibrahim abartma lan ziya :D arkadaslar tork da bygir gucude guzel cikti bekledimiz cikti. egrileri gormek icin cikarttik dynoya.yurt disindaki rc lerle kiyasladik egzantiriklileriyle sonuc istedigimiz gibi sukur.
bize belge lazım arkadaşım kurusıkı yapmayın !
:D:D
yok canım ne sihirbazlığı arabayı olduğu yerde havayamı kaldırdık :D:Dçok gülüyorum sihirbaz muhabbetine kanka:Dyok araba yapılan işlemler belli yurt dışındakilerle hemen hemen aynı araba git gide daha da iyi olucaktır sırf benimde emeğim yok ecufast alper özgünde sağolsunlar her gelen arabayı aynı titizlikte yapıyolar remap işini..
Eren34 çok tehlikelisin sen bu konulara girip girip milleti kandırıyorsun :D
hani dyno video ? :D:D
maşallah araclara. ibo kardeşim emeklerinin karşılığını aldığına sevindim.
masallah araclara ppr candır canandır
moruk güzel olmuş maşallah,
Selcuk gider yapmadan efendi gibi gazladim gordun yururu. Simdi atar yapiyorum isvicre peyniri gibi delik desik edecegim:D
İbo beygirlerini kirbaclamaya devam et onlari midilli yapacagim ben:)
Önce seni görelim dyno da:)
İbrahim Kısa Mert e saplayacakmış öyle duyumlar aldım
:D :D
İbrahim abiyle dün bi ayar yaptık tekere 200 banko :D
ibrahim abi maşallah araca çok hoşuma gidiyor allah kaza bela vermesin