Printable View
Kardeşim hadi hayırlı olsun muradına erdin EV power...
Alıntı: BTU Nickli Üyeden Alıntı bi bizimki yapmadı anasını satim :] Vay kardeşim sendemi burdaydın :) sen şansını kayebttin..
Alıntı: okan_rs Nickli Üyeden Alıntı Vay kardeşim sendemi burdaydın :) sen şansını kayebttin.. yok kanka sattım ben takılıyorum şimdi öyle, arada ibonun arabasını sürüp ştres atıyorum =)
Alıntı: BTU Nickli Üyeden Alıntı yok kanka sattım ben takılıyorum şimdi öyle, arada ibonun arabasını sürüp ştres atıyorum =) Batu kardesim ibonun arabayi sen mi kullaniysn :)
Alıntı: BTU Nickli Üyeden Alıntı bi bizimki yapmadı anasını satim :] Sende şans olsa anadan kız doğardım moruk :)
Alıntı: okan_rs Nickli Üyeden Alıntı Kardeşim hadi hayırlı olsun muradına erdin EV power... Ben onu daha ne mutluluklara eriştireceğim :D :D
Alıntı: ysn zkn Nickli Üyeden Alıntı Batu kardesim ibonun arabayi sen mi kullaniysn :) Evet kardeşim bazı denemelerde ben kullanıyorum. Eren, kız doğsaydım bu kadar şanslı olmazdım be :)
hey maşallah rc hızlı ve öfkeli gidiyor:icon_tup:
Alıntı: BTU Nickli Üyeden Alıntı Evet kardeşim bazı denemelerde ben kullanıyorum. Eren, kız doğsaydım bu kadar şanslı olmazdım be :) Hocam idealtepede mi oturuyorsunuz acaba ? :)
İbocum araç 10 numara olmuş tebrikler :)