Hafta sonu Kartepe yolculuğumuz sırasında Fatih Sünnetçi abimiz arkamızdan video çekmiş haberimde yoktu çekildiğimizden ama güzel kareler yakalamış
Eline sağlık Fatih abi
PV TEG
PV TEG'i Öksürük Tutmuş
Hafta sonu Kartepe yolculuğumuz sırasında Fatih Sünnetçi abimiz arkamızdan video çekmiş haberimde yoktu çekildiğimizden ama güzel kareler yakalamış
Eline sağlık Fatih abi
PV TEG
PV TEG'i Öksürük Tutmuş
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
tşk ler![]()
airmass ı takmadan önce internette çok araştırdım ama hiç görmedim integrada airmass videosu , nasıl olucak die şüpheliydim ama performansda seste gerçekten beklediğimden çok daha iyi oldu , headrsı takınca çok çok daha iyi olacağına hiç şüphe yok![]()
Hasan ORAN
aynen kardeşim Dün bütün gün kulaklarının pasını sildik 2 beyaz , bütün konvoyun
Hakanın Teg in de maşşallahı var ,
onunkide hem iyi yürüyo , hemde iyi gürlüyor![]()
yan yana yanaştığımızda birbirimizi duyamıyoruz camdan boşa atıp konuşuyoruz![]()
Hasan ORAN
benim teg'de vardı airmass sitede videosuda var hattahytech hedırsla birlikte..
http://www.techturkey.com/forum/vide...sut-sound.html
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
öyle olmuş abi airmass dedin mi dururum, eyvallahiyiydi benim meret..
arabanı yürütmek istiyorsan görüşelim
aksesuar filan almak istersen arkadaşım ebayden getiriyor irbita geçebilirsin onun içinde aklında bulunsun.
aracın hayırlı olsun tekrar.
Honda Radar'daydm bir egzoz sesi duydum ve Beyaz bir Integra gördüm demekki O senin arabaydı
SC'li Civic Si sahibi Yalçın ile beraber sohbet ediyorduk dedi abi ne oldu Integra görür gibi oldun bi anda dedim zaten Integra idi o geçen![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)