Maşallah...
Printable View
Maşallah...
opc yeterince hızlı bence ,s3 çok hızlı :)
s3 un ıyı yurudugunu zaten bılıyorduk..opc cı arkadaş cook guzel acıklamış..6 7 boy fark olur dıye beklıyorduk daha cok oldu demıs...sizin gibi yarışcılara ankaranın da ıhtıyacı var.550kg inanılmaz ciddi bi rakam.75 80 hp geriden gelıyo opc..ankaraya opc yle yolunuz duserse o kg yla benım rakıbım dıye dusunuyorum.2 araca da maşallah kazasız surusler
Maşallah araçlara OPC de çok hoş bi araç S3 de...
Beklenen olmuş zaten sonuç normal...
opc'nin S3 le yada cuprayla yürümesini beklemek zor zaten .. ortalama limuzin kilosunda bi araç sonuçta ..
2 aracada maşallah ..
Eee sen neden Ali adına yazıosun. başkasının dediğin arabaların sahipleri ile aramızda senin araban benim arabamın davası olmaz. Abi anahtar nerede deniicem dediim zaman anahtar orada derler aman gözünü seviim dikkatli kullan demezler.
Benim arabamda turbo da benim arabamdaki turbonun büyüklüğünden şu andaki basıncından haberin var mı acaba. Ben geçerim ya da geçilirim diye de yorum yapmadım yorumu sen yapıyorsun. Deneme olmadan sonuç söyleyemem.
abi 4 te bastık 5i bitirdim 6 ya atamadım yol ve hava şartları müsait değildi tır dolu 2 şerit zifiri karanlık . ama biliyosun 320 ye kadar yolu var baya bi olur.
teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun
kardeşim h. sonu yarın kartepe deyim karın kralı :) ama ben arabaya kıyamıyorum:)
amacımız delik açmak felan değildi ama baya bi fark oluyo
yok süpersport bi araç alacakmış ALİ abim öle söyledi marka belirtmiyorum. ama biliyosun onada bi tfsı ımız var;):)
abi ekufastta gitselerdi daha güzel bişeyler çıkabilirdi. tercih meselesi . sonuçta kötü olmamış canavar gibi gidiyo.
ADALET forewer:)
hızlı giden bi opele kaç yıldır bu işlerle uğraşıyoruz ama bende hiç denk gelmedim kardeşim en hızlısı buydu bugüne kadar denk geldiğim
tabiki devam eder abi o akşam konuşamadık bile soğuktan. sen 2800 v6 motoru 2000 gsı motoru ile değiştirdiğinde bende 550 kg yüklüycem abi zaten gerisi 4çekere 4çeker kaçıncı vitesten basarsak basalım. büyük turboya geçersen daha güzel olacağına inanıyorum abi.
evet abi gerçekten 2800v6 hacimli 1800 kg. bi araca göre çok iyi gidiyor. videoya gelince herkes telefon açtı ne meraklıymış insanlar insignia opc ye . neyse merakları giderildi.
aykut abi konuşulanlarla yapılanlar derken abi .???? yukarıdaki mesaj gayet açıklayıcı olmuştur sana heralde .
tayfun böyle yorumlar yapma takıldığını bilmeyenler yanlış anlıyo ve yanlış yorum yapıyo benle roling yapanlar bilirler ben hiç kornaya basmam aksini idda eden varsa buyursun yazsın dikkat ettiysen ben kornaya basınca yürümüyor kendisi basıyor sonra kornaya. zaten fark etmez 7-8 boy öndende bassa sonuç değişmeyecek zaten baştan bu teklifide yaptım 5-6 boy önden bas diye (yanlış anlaşılmasın gerçekten yaptım bu teklifi tabi güldüler yürümeden önce)
abi ister drag yap ister mrag hiç fark etmez:)
kardeş bi akşam reçeteden sanada yazıyım :) senin araçta yürür ALLAH ın izni ile:)
hacı abi hiç üşenmemişsin o kadar altıntı yapmışsın maşallah :D
Haklısın hacım seni tanımayanlar var sonuçta,
Mustafa abim maşallah.Artık şu kameranın tarihinide ayarla abi :)
hakikaten rolling de şu kilo muhabbetiartık sıkıyor,kimse kimse nin boğazına sarılmıyor deneyelim diye denediysen denemişindir,geçildiysen geçilmişindir.senin araban budur,onun arabası budur.a aracı b aracını geçtiyse onu sorgulayamazsın ister hafifletir ister nos basar ister basınç açar.yarış bu sen de yap ,sen yapamazsın diyen varmı yok.eeeee ben arabama kıyamam, sökemem,nos basamam,basınç açamam,vitesi hızlı atamam..o zaman da adam seni mis gibi geçer bu sana haksızlık gibi gelecekse yarışmıcaksın.yarıştıysan da bahane üretmiceksin helal olsun deyip arabanı hızlandırmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacaksın gücün yettikçe.
kaç kere hacıyla deneme yaptında bu kanaata vardın tayfun,banada çok gereksiz geldi bu mesajın senin hacıyı tanıdığını bilmesem , ve seni tanımasam,art niyet düşünürüm bu mesajı yazanda pek hoşnut olmadığını düşünürüm bu mesaj ı yazanda.adam ;adam gibi basmış ,adam gibi geçmiş helal olsun .
Maşallah hacım,s3 ün şu karlı günlerde rolling dışı artık kardaki videolarını da izleme zamanı geldi de geçiyor :)