2000 kg bi arac için yürüyüşü yeterli bence ...şunuda unutmamak lazım ki bu hacı abimin arabaları bi tuhaf yürüyor :D maşallah güzel insan :)
Printable View
2000 kg bi arac için yürüyüşü yeterli bence ...şunuda unutmamak lazım ki bu hacı abimin arabaları bi tuhaf yürüyor :D maşallah güzel insan :)
evet 400 değilmiş zaten 374 hp imiş dynoda öyle çıkmış powershop un dynosunda:icon_tup: bide zaten ortada bi idda vs. olamaz zaten sanki ben 400hplik aracı şöyle böyle geçerim demişimde sende karşılığında bunu yazmışsın.. şimdi büyük turbo yapılacak o zamanda beni aslanlar gibi geçer o videoyuda paylaşırım.
bılsem bu ıse bu kadar gırecegımı bastan alırdım bır S 3 yuklerdım, bu essegı yukle yukle 600 hp olsa ne olur,ALLAH hayırlısını versın :D
374 hp lik bir gidiş mi,video dan araçların hp lerini nasıl anlıyorsunuz valla şaşırdım helal olsun .peki o zaman s3 kaç hp lik gidiyor bir görüşünüzü alabilirmiyiz.istersen bir ipucu verim 20g li 2.0 bar basan 2005 model sti ile 250 km/h ye kadar yanyana,250 den sonra s3 geçmeye başlıyor.bu denemede ben sti ın içindeyim basıncını ordan biliyorum sti ın.
o bar barları bende görmek istiyorum Özgüüün ne zaman açacan basıncımıııı.
şimdi...:soru:opc sizce benim m3 ile denersek sonuç ne olur:beuj:
murat ben s3 ün eski halini yazdım dediğin doğru şu anki hali senle denediğinden hızlı son bir kaç rotuşla.yani 250 km/h ye kalmaz geçmek için 150 gibi ameliyatını gerçekleştirir.birde beni yalancı çıkarma burda ben senin yanındaydım 2.0 bar açtınmı açmadınmı gözümün önünde evc.sen hiçbir zaman 1.7 açmadınki herzaman 1.85 açıyodun o gece 2.0 bar ıda denedin.bide fazla konuşmada gel şu kameranı al,m3 le neyi çekeceksen!:D
eyvallah abim stı ın sahibi olarak eğri oturup doğru konuşman senin kaliteni bir kez daha arttırdı.
yok be abi bu işler hep böyle birisi geçicekki sende arabanı geliştiresin . yoksa bende kendi kendime sıktığım zaman kendimi uçak zannediyorum taki 30 lu tfsı larla yürüyene kadar :D
hayırlısı olsun abi yol yakınken geri dönebilmekte güzel ...
abi bi akşam bi çay içelim beraber opc miz ilede deneriz hemde tanıştırırım sizi ali abimde senin gibi güzel bi insan...
abi bi akşam bi çay içelim beraber opc miz ilede deneriz hemde tanıştırırım sizi ali abimde senin gibi güzel bi insan...[/QUOTE]
en yakın zamanda hacım...tşk.ederim