Bugün yolda denk geldik böyle bi çatırdatma yok :) maşallah
Printable View
Bugün yolda denk geldik böyle bi çatırdatma yok :) maşallah
bir gün gelirsem tabiiki tanışmak isterim,bz ye gelince;,stock motor-stock enjektör - stock turbo-stock debriyaj-stock bobin-stock buji-stock eksantrik-stock emme-stock eksoz manifoltu-filtre-eksoz-revo yazılım-methanol.şimdi şöyle söylim bırakalım bz s3 ün kaç hp olduğunu,senin tecrübelerine dayanarak bişey soracam aynı setup ta yani sadece yazılım,eksoz,filtre,meth diğer herşey s3 te olduğu gibi stock olacak ,evo 9 la s3 denemesi ne olur .
deneyecen evoya bağlı benim arabamda stock turbo stock enjektör ama benim düşüncem kendi arabam için konusuyorum ben geçerim
güzel deneme olmuş. fakat opc çok daha iyi gidebilir...
:) AMAN kardeşim kesme hortumları açar açar kızdırma musluk gibi açar fena olur sonra:)
insignia dimi tayfun her viteste çift egzostan alev ve patırdama :) gerçekten güzel gece görücen bide..
maşallah araban baya hızlı o zaman kardeşim 20G TURBOLU STI I FELANDA rahat geçersin o zaman. çünkü ben 20g li ile denediğimde bundan biraz daha yavaştım yukarıdaki yorum ları okursan stı ın sahibi de yorum yapmış çok daha rahat geçiceğimi . tekrar maşallah diyorum aracına . 1-2 araba ile video koyarsan bizde izleriz inş. istanbulda olsaydın bende görmek isterdim yürüyüşünü ve sende benim yürüyüşümü. burada yürüyecek evo stı bulamıyoruz bizim speclerde.
hacım masallah solıcek tek soz de bu araban:icon_tup:
Cupra üzerindeki stock turbo da gayet iyi sonuçlar veriyor. Reşitin arabası mesela.
maşallah araban baya hızlı o zaman kardeşim 20G TURBOLU STI I FELANDA rahat geçersin o zaman. çünkü ben 20g li ile denediğimde bundan biraz daha yavaştım yukarıdaki yorum ları okursan stı ın sahibi de yorum yapmış çok daha rahat geçiceğimi . tekrar maşallah diyorum aracına . 1-2 araba ile video koyarsan bizde izleriz inş. istanbulda olsaydın bende görmek isterdim yürüyüşünü ve sende benim yürüyüşümü. burada yürüyecek evo stı bulamıyoruz bizim speclerde.[/QUOTE]
istanbulda yürüyecek evo bulamıyorsanız bz yi yüklersen yürüyecek evo bulma ihtimalin olabilir keşke şehirler yakın olsada bz ile TV 777 yi yürütsek :D :D bizim için zevkli bir yarış olacagı kesin ama seni bilemem bence rakiplerin evo lar ya da stı ler olacaksa bz yi biraz daha yükle derim kardeşim. bz yede yaptıgın emegede tabiki saygı duyarım iyi gazlamalar :D
artık zaten çoğuşey uzak doğuda yapılıyor bence nerede yapıldığının önemi yok,bir kıstas olsun diye öyle yazmış hacı kareşimiz.bu hodri meydan lafları da gereksiz lüzumsuz çünki sen ordasın hacı burda ,biraraya gelip de denemeniz biraz zor onun için sonucu görmek pek mümkün olmayacak.yalnız şunu belirtmeliyim ki ,önceki mesajımda da belirtmiştim.tamaman aynı spec lerdeki evo 9 ile s3 ün denemesinde s3 herzaman geçecektir .iki araç tada sadece filtre-eksoz-yazılım olacak.tekrar ediyorum( filtre-eksoz-yazılım) halbuki önceki mesajımda da aynı böyle yazmıştım ama sen direk kendi arabanı öne sürdün ,buna niye gerek duydun onuda açıklamak istersen yazabilirsin.ayrıca senin araban-- canberk in evo 9-- undan daha mı hızlı ki geçeceğini düşünüyorsun,onun için orda denediklerinle kıstas yapıp geçeceğine inanmak seni yanıltmasın bence denemeden kimse kesin birşey söyleyemez.
Beni Yanlış anlamada benım k04 halımı 70 80de basıp 250 280 kadar hıcbır stok evo gecemez:D 30r lı evo 9 gecıcegını sanmıyorum 200den sonra oda dayanamazdı:) ilk stg2+ yaptım ozamanlar denedım istanbulda arkadaşlarımızla, ondan sonrda 2-3boy daha hızlandım, dedıgınız evo9 8-8.5sn lerde koşuyosa 100-200 rakıp oluruz 200den sonra yıne gecerım:D