gt30 cupra ile denemişinız bi video koyarsanız bizde izleriz,
istanbula gelirseniz aracım gt30lu sizle denemek isterim.
Printable View
ewet üsküdarı geçersin sizin kadranlardaki boşluklar baya fazla jet etkisi hissettirebilir :) anlattıklarınızı ben gördüm birde geri geldim.arabam orjinal turbolu 4 çeker.s3 konusu konuşuluyor değilmi 70 80 de basarsın ha geçeceğinden emin olma.birde 50 de basarsın o zaman ışıklarını görmende zor olur neyse konuyu uzatmaya gerek yok.tfsi ve 4g63 karşılaştırmak bile komik hepsiniinin limiti rekorları ve ispatları ortada:heyoo:
hacı abi reşit abi ve hakan abi iyi akşamlar öncelikle. burda ne kadar yazılsa da çizilse de yan yana gelip denemeden çözülebilecek bişey yok. yan yana gelip deneme işi de bir fantaziden öteye geçemeyecek bir olay gibi.
yalnız eksik bir detay var arada. tolga abimin arabası hergün gördügümüz bindigimiz araba. ve stock turbo ile gidebileceginden çok daha fazla gidiyor. evet ne kadar gidebilir şu arabayla denedik ondan da mı hızlı diye konuşmakta haklı olabilirsiniz. ama evet o bahsettiginiz arabadan da hızlıdır eminim. kıyaslama yapılıyor farkındayım ancak tolga abi stg2+++ tfsi ile degil de en iyi giden 30lu tfsi'ler ile kıyaslanması gereken bir evo'ya sahip. ve defalarca da gördügümüz üzere onlardan hızlı. bu 100-200 veya 100-250 arası degil. bastıgı hızdan aracı kesene kadar.
hepiniz abimsiniz umarım kalp kıracak bişey yazmamışımdır. saygılar.
stock turbo lu dıye hafıfe almayın derım evo yu hakkaten.çok fena şaka yapıyor :D
yanyana gelmeden tahmın yapmayın :D
güzel kardeşim soruştursam ne olurki boş bi varsayım üzerinde konuşuyoruz. aynı bekara karı boşamak misali gerek yok bunları konuşmaya. araban yürüyosa aslanlar gibi çek videonu yayınla bizde alkışlayalım tebrik edelim emeğine saygı duyalım ama maksadın başkaysa HODRİ MEYDAN felan gerek yok bunlara yoksa senin tarzında cevap vereyim sana istersen
sabaha kadar denesek sabah kadar yine geçerim ALLAH ın izni ile. burası adana değil istanbul bu konuşmada uzar gider gereksiz şeyler bunlar ve benim tüm mesajlarımı arat böyle polemiklere girecek bi insan değilim.
ayrıca UZAKDOĞU DA yapılan derken senin araba alman malımıydı??? aracının vidasına kadar uzakdoğu değilmi??? neyse kardeşim istanbula yolun düşerse en güzel şekilde ağırlarım seni . heee ayrı herkes bilir beni geçilsemde videoyu aslanlar gibi koyarım ALLAH c.c. kibirden muhafaza etsin en kötü hastalık benlik.
istanbulda yürüyecek evo bulamıyorsanız bz yi yüklersen yürüyecek evo bulma ihtimalin olabilir keşke şehirler yakın olsada bz ile TV 777 yi yürütsek :D :D bizim için zevkli bir yarış olacagı kesin ama seni bilemem bence rakiplerin evo lar ya da stı ler olacaksa bz yi biraz daha yükle derim kardeşim. bz yede yaptıgın emegede tabiki saygı duyarım iyi gazlamalar :D[/QUOTE]
eyvallah. biz egosu olan insanlar değiliz ekmeğimizde arabadan değil . egosu olan bi insan olsam HULK LA sıkmazdık bunu herkes bilir geçmek geçilmek önemli değil. arabalar amaç değil araçtır.. yinede senin öğütlerini dinliycem demekki biraz daha yüklemem gerekiyomuş :)
reşo baba ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR.. :) yaptıkların yapacaklarının teminatıdır:)
İŞTİR KİŞİNİN AYNASI LAFA BAKILMAZ..
eyvallah. biz egosu olan insanlar değiliz ekmeğimizde arabadan değil . egosu olan bi insan olsam HULK LA sıkmazdık bunu herkes bilir geçmek geçilmek önemli değil. arabalar amaç değil araçtır.. yinede senin öğütlerini dinliycem demekki biraz daha yüklemem gerekiyomuş :)
reşo baba ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR.. :) yaptıkların yapacaklarının teminatıdır:)
İŞTİR KİŞİNİN AYNASI LAFA BAKILMAZ..[/QUOTE]
uzak doğu dediğin asyadır japonya uzak doğuda değil pasiftedir.
amin arkadaşım amin
[
Ego meselesi ne alaka arkadaşım dogruları söylemek ego tatmin etmekse bu dünyada herkes egosunu tatmin ediyor demek tir :D bizimde ekmegimiz arabadan degil tabikide bence sözlerine dikkat etmelisin biz kibiri başımızın üstünde gezdiren degil ayaklarımızın altına alan insanlarızdır :D :D
sende beni yanlış anlama arkadaşım ama bence yanlış evo 9 ile kıyaslama yapıyorsun tolga abinin evo 9 stock olmasına ragmen çok sıkıntı bir makinadır ve tr deki diger evo 9 lar ile karıştımamak gerekir kaldıki en iyi 30'lu tfsi ile kıyaslaman lazım :D :D sen 30r lı evo 9 ları seni geçmemesi bence biraz saçmalık dedigimiz evo 9 zaten 8 - 8.5 lerde koşmuyor buna emin olabilirsin :D :D
Sadece Merakımdan soruyorum bu stok turbo evo9larin alacagi maksimum güç nedir??
yha bu konuyu ne kadar uzattınız yok şu yok bu yha stoc turbo ile evo9 ne kadar gidebileceği belli arkadaşım neyin peşindesiniz ....? en hızlı gt30 kıyaslayınız demişşsiniz cidden çok merak ettim neymiş bu araba yok uçak benzini ilemi çalışıyor yoksa başka bişeymi gelin burda sizin evonuzla denemek isteyen çok araba var ve sizede şöle bi sınama yapalım ilk önce hacımın bz s3 geçerseniz bizim diğer araçlarla yürümeye hak kazana bilirsiniz eğerki geçemezseniz yemeğimizi yersiniz tutarsınız adana yolunu güle güle giderseniz he var sayım olarak konuşalım hadi diyelim hacımın stoc s3 geçtiniz pardoon gerçi geçemezsiniz ama nesse sonra size kabarık bi liste yaparım
1: gt30 golf dr. bülü
2: gt30 cupra gaddar reşo
3: gt30 cupra hakan usta
4: gt30 cupra dinçer
5: gt30 s3 ecz. murat
6: gt30 cupra inan mpower :) size şaka yapabilirim mazallah arabanizdan soğursunuz aman diyelim ... beni denk menk gelir yolda görürsünüz sonra çok üzülürsünüz tm cupra görürseniz aman diim ilk sapaktan dönüş yap otobanda isen e5 in belki orda kafana göre bişeyler bulursun...
atara yapan herkes canberk ve bahadıra atar yapanlar :) hadi dbn lerinizbenden akşam nerde buluşuyoruz ?
Tolga Sami abide pbox var madem hızlısın hadı dbn i koysana görelim :)
kardeşim inan biraz abuk konuşma olmuş dimi :D
böle boy gösterisine gerek yok :) nerde ne zaman istiyosan 30 35 40 r li ewolarla gelelim sikinti yapma :)