BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı
canberk araban çok ıyı ama ozaman ben yenı yapmıstım stg2+ eksıklerı vardı wasgete cok yumusaktı vıtes kolunda sorun vardı:) sende arabanın ıcındeydın 5000devırlerde araba bı duraksayıp sonra ıvmelenıyodu, hatta cıkmıyıcaktım terettutde kalmıştım, yabancı yok dıye cıktım ustunluk yok cok yakın gıttık 4sonlarında benım arka tamponuma düşüyodu aracın, 5oartalarındada bıraktık hep 2kere denyebıldık. emın ol ondan sonra wasgete evc kapalı 1.3basıyodu onu 2.0bar olarak ayarladım 2-3boy hızlandı araç daha once denedıgım araçlar kıstas aldık, zaten wasgetı ayarlayınca senıde aradık ıkı kere kar lastıgı takmıştın:) bıde şu var bora surdu aracını ve break boostla kalktı ıkı denemede, bora ayak uydurmakta zorlandık sabıt gaza bastıgımız ıcın:) 220lerde hep bıraktık bende tedırgındım şanzımandan, kar lasıtıgı takmasaydın güzel olurdu 280lere kadar basardık bellı olurdu ustlerde tutunup tutunamıyıcagın, sen vette c6 denememı bılıyosun üstlerde bukadar gıdebılcegını sanmıyodun cupranın şaşırmıştın hatta:D