User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
203 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Bz s3 & insignia opc stage2

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahadır suan benim gözümde 8.5 un altında canberkin 1-2 eksiği var suanda bitsin oda 8,5 un altına düşücek ama 8 in altına düşemezler bro
    Maşallah ıkısınede Canberkın arabası çok güzel gıdıyo eline sağlık, adanadakı evo9 un 9 altına ıncegını sanmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewet üsküdarı geçersin sizin kadranlardaki boşluklar baya fazla jet etkisi hissettirebilir anlattıklarınızı ben gördüm birde geri geldim.arabam orjinal turbolu 4 çeker.s3 konusu konuşuluyor değilmi 70 80 de basarsın ha geçeceğinden emin olma.birde 50 de basarsın o zaman ışıklarını görmende zor olur neyse konuyu uzatmaya gerek yok.tfsi ve 4g63 karşılaştırmak bile komik hepsiniinin limiti rekorları ve ispatları ortada
    Kadıköy üsküdar her neyse benım adım gecti yandaşına yazı yazdım, benım arabamda bobın bujısıde debrıyajıda oem egzantıkde yok kapakda acılmamış emme ve egsoz manıfoltuda yok, şımdı evo9 sevdıgım almak ıstedıgım araç ama dedıgım hız aralıgında cupra ıyı, cupra sızden 3-4parca eksıgıne ragmen 200ustu cok avantajlı, boşuna hayal alemınde olma, 30r cupra lada basmısın kornaya fılan basmadan kafa bıle cıkaramamıssın 200den sonra kaybolmuşsun, bıraz daha yüklemen lazım benle yürüyebılmen ıcın,

50de basarsan avantajlı olursun ama oda ıkı tane lastıge bakar unutma

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadıköy üsküdar her neyse benım adım gecti yandaşına yazı yazdım, benım arabamda bobın bujısıde debrıyajıda oem egzantıkde yok kapakda acılmamış emme ve egsoz manıfoltuda yok, şımdı evo9 sevdıgım almak ıstedıgım araç ama dedıgım hız aralıgında cupra ıyı, cupra sızden 3-4parca eksıgıne ragmen 200ustu cok avantajlı, boşuna hayal alemınde olma, 30r cupra lada basmısın kornaya fılan basmadan kafa bıle cıkaramamıssın 200den sonra kaybolmuşsun, bıraz daha yüklemen lazım benle yürüyebılmen ıcın,

Abi sana o havadisi verenler.Burda bizim yanımıza gelip istanbulun arabalarını kesenler ama istanbul tayfası ile konuşurkende adanayı asıp kesenler yalan konuşmuşlar.Koskaca adamlara öyle yalan konuşmak yakışmıyor. Kafa çıkartamamış 200 den sonra kaybolmuş şuymuş buymuş

inan mpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim inan biraz abuk konuşma olmuş dimi

böle boy gösterisine gerek yok nerde ne zaman istiyosan 30 35 40 r li ewolarla gelelim sikinti yapma
    evet biraz sanırım öle olmuş konuyu geç okudum bide hepsini üst üste okuyunca birdan çoşu vermişim ama allahtan kötü bi insan diilimki kötü yda kırıcak bi söz kullanmamışım yha sen söle allah aşkına stoc turbolu bi evo 9 maksımum ne değerde güç alır ve nasıl gider sence çok çok iyi olsun ama uçurum olmaz kanaatindeyim...
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

inan mpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim inan biraz abuk konuşma olmuş dimi

böle boy gösterisine gerek yok nerde ne zaman istiyosan 30 35 40 r li ewolarla gelelim sikinti yapma
    yha ben gelsin bizim gt30 larla deneyelimde gayemde bazı arkadaşlar bırakın k04 leri en hızlı gt30'nuzla gelin gibi kelimeler kullanmış
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sana o havadisi verenler.Burda bizim yanımıza gelip istanbulun arabalarını kesenler ama istanbul tayfası ile konuşurkende adanayı asıp kesenler yalan konuşmuşlar.Koskaca adamlara öyle yalan konuşmak yakışmıyor. Kafa çıkartamamış 200 den sonra kaybolmuş şuymuş buymuş
    Kimse istanbul Adana kıyas etmıyo stok turbolu gırtlak dolu evo9, 30r cupra gecmesıne kadar geldı bende oyle bısey varsa kımse soyleyın bılelım laf atılıyo kımseden ses yok,ozaman benımde lafıma takılmayın fazla, bende dıyorum kı benım k04 halım egzantrık yok emme manıfoltu yok bobın yok debrıyaj yok gecemezdı benı,gıderse gıder. 100-200 arkadaşınız dıyokı, 8-8.5sn dedım o surelerın altında zaten demek ıstıyo, ozaman özgun dedıgı gıbı dbn koyun,

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke videoları silmeseydim
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse istanbul Adana kıyas etmıyo stok turbolu gırtlak dolu evo9, 30r cupra gecmesıne kadar geldı bende oyle bısey varsa kımse soyleyın bılelım laf atılıyo kımseden ses yok,ozaman benımde lafıma takılmayın fazla, bende dıyorum kı benım k04 halım egzantrık yok emme manıfoltu yok bobın yok debrıyaj yok gecemezdı benı,gıderse gıder. 100-200 arkadaşınız dıyokı, 8-8.5sn dedım o surelerın altında zaten demek ıstıyo, ozaman özgun dedıgı gıbı dbn koyun,
    ben geçerine geçmezine süresine laf etmedim abi senin dediğin
    "30r cupra lada basmısın kornaya fılan basmadan kafa bıle cıkaramamıssın 200den sonra kaybolmuşsun" lafına hitaben yazmıştım.bu yazıyı okuyunca insan doğal olarak sana adanadan birileri bunu söyledi diye düşünüyor kiii zaten sana bunu kimse söylemese nerden bilebilirsin ki. burdan çıkan laflara sinirlendim ben. milletin götü başı farklı oynuyor bize başka konuşuyor gidiyor başklarına başka konuşuyor.Tolga abide zaten en kısa zamanda DBN alıp koyacaktır.

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atara yapan herkes canberk ve bahadıra atar yapanlar hadi dbn lerinizbenden akşam nerde buluşuyoruz ?

Tolga Sami abide pbox var madem hızlısın hadı dbn i koysana görelim

prof. konuştu bu lafınüstüne kimsebeni bağlamaz..
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kim kaybolmuş hayırdır arkadaş ne yükünden bahsedi,yon biz yüklemede yaptık boşaltmada yaptık .ben hayal kurmam kuracakta adam değilim konuyu dikkatli okursan k04 s3 den nereye geldi .depoya toluen koyupda obd den mousela avans 2 yukarı bir aşağıyla bir yere varamazsın rahatına bak.size kalsa zamanında 1.8t lerde yürümüyordu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tolga kardeşimdüşündümde işin içinden çıkamadım durupdururken senlealakası olmayan bi konuda bana niye sardın hayırdır??? bi sıkıntınmı var beni tanımazsın etmezsin ? mutlaka cevap bekliyoruım. konu insigniaopc ve s3 sen konuyu nerdennereye taşıdınreşiti bırakta.
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah ıkısınede Canberkın arabası çok güzel gıdıyo eline sağlık, adanadakı evo9 un 9 altına ıncegını sanmıyorum
    nerden biliyon göbek bağınımı kesdin boşboş konuşma çokdan indimki bu kadar konuşuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tolga kardeşimdüşündümde işin içinden çıkamadım durupdururken senlealakası olmayan bi konuda bana niye sardın hayırdır??? bi sıkıntınmı var beni tanımazsın etmezsin ? mutlaka cevap bekliyoruım. konu insigniaopc ve s3 sen konuyu nerdennereye taşıdınreşiti bırakta.
    sonunda seninle konuşmak mantıklı oldu kardeşim senin araban düz vites ve 4 çeker değilmi 100-200 değerini ölç koy bende koyayım ne zaman olursa onu demek istiyorum aracının stock hali 255 hp-260 hp değilmi benimkide 280 hp ve orjinal turbom var.ölçelim koyalım.ben hep bunu diyorum cupra beni ilgilendirmiyor çünkü sınıfım değil 80-90da basmamı istiyorlar 40-50 de basamıyorlarki ama senin araban bu sınıfda be kategoride çünkü s3 doğru değilmi sevgili kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahadır suan benim gözümde 8.5 un altında canberkin 1-2 eksiği var suanda bitsin oda 8,5 un altına düşücek ama 8 in altına düşemezler bro
    kardeş bahadırın değerinden sonra bende dbn koyabilirmiyim iznin olursa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonunda seninle konuşmak mantıklı oldu kardeşim senin araban düz vites ve 4 çeker değilmi 100-200 değerini ölç koy bende koyayım ne zaman olursa onu demek istiyorum aracının stock hali 255 hp-260 hp değilmi benimkide 280 hp ve orjinal turbom var.ölçelim koyalım.ben hep bunu diyorum cupra beni ilgilendirmiyor çünkü sınıfım değil 80-90da basmamı istiyorlar 40-50 de basamıyorlarki ama senin araban bu sınıfda be kategoride çünkü s3 doğru değilmi sevgili kardeşim

dbn mbn bilmem kardeşim çıkarızyolabasarız 0dan kalkarız 330 a kadar basarız kadranları bitiririz kim geçerse geçer bu konuda bitmiş olur ama bu konuyu sen açtın seni buraya beklerim emin olben açsam ben gelirdim. ayrıca cupra beni ilgilendirmiyo demişsin ama zaten konunun seninlede bi alakası yoktu sen buraya taşıdın doğal olarakta cuprası olanda girdi konuya tfsı olduğu için
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw reşitin arabayı örnek veren benim K04 e örnek için. Konuya bak nereye gelmiş. Bi de stock turbo ile evo 8sn altına insin gelsin bi de bana binsin. Adanada siz başka bir zaman birimi ile ölçüp saniye adını veriosunuz heralde. Bizim saniyelerle Evo stock turbo ile oralara inemez.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim kaybolmuş hayırdır arkadaş ne yükünden bahsedi,yon biz yüklemede yaptık boşaltmada yaptık .ben hayal kurmam kuracakta adam değilim konuyu dikkatli okursan k04 s3 den nereye geldi .depoya toluen koyupda obd den mousela avans 2 yukarı bir aşağıyla bir yere varamazsın rahatına bak.size kalsa zamanında 1.8t lerde yürümüyordu
    Ben sana daha öncekı yazılarına cevap vermedım, camaro rs 01 nıklı arkadasın ve kelalper arkadaşımız yazınca cevap hakkı dogdugundan yazdım, konuyu bıyerlere getırmıyorum, Maşallah araçınada, herkez kendı elini balyoz sanarmış hep konu s3 gelırse s3de kapak yapılırsa egznatık takılırsa debrıyaj hafıf jant hafıfletme yapılırsa evo9 un gecıcegını tahmın etmıyorum saygılar,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sana daha öncekı yazılarına cevap vermedım, camaro rs 01 nıklı arkadasın ve kelalper arkadaşımız yazınca cevap hakkı dogdugundan yazdım, konuyu bıyerlere getırmıyorum, Maşallah araçınada, herkez kendı elini balyoz sanarmış hep konu s3 gelırse s3de kapak yapılırsa egznatık takılırsa debrıyaj hafıf jant hafıfletme yapılırsa evo9 un gecıcegını tahmın etmıyorum saygılar,
    reşit sen bunları yapmadan bütün evoları geçtin de s3 ünkinemi emin olamıyosun. 20g turbolu stı ve 20g turbolu gc8 bi referans olur inş.
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reşit sen bunları yapmadan bütün evoları geçtin de s3 ünkinemi emin olamıyosun. 20g turbolu stı ve 20g turbolu gc8 bi referans olur inş.
    s3 e emınım kı zaten ben kıstas olsun dıye yazdım eksıklerını s3 un evoya göre

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)