User Tag List

Sayfa 9/11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
203 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Bz s3 & insignia opc stage2

CanberkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reşit sen bunları yapmadan bütün evoları geçtin de s3 ünkinemi emin olamıyosun. 20g turbolu stı ve 20g turbolu gc8 bi referans olur inş.
    öncelikle bütün evoları geçtin lafı yanlış olmuş, Reşit abi ile denemelerimizin hepsi kafa kafaya olmuştur. o gece kendiside geçmediğini söyledi zaten. (denemeler hep cupra devrinde ve en erken 5 sonu bitti,6ya atıp devam edilen denemelerde bile üstünlük gösteren bir taraf yoktu.)

20g li sti yada gc8 ile denemelerinizde ne oluyor bilmiyorum ama bir gece ataşehirden çıktığımızda sizlede denemiştik diye hatırlıyorum sonucu siz iyi biliyorsunuz içerden kamera ışıkları geliyordu ama vidyo göremedim forumda
    Alıntı MTZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabalar bitti iklimleremi salca oluyosun olum artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada maşallah

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CanberkD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle bütün evoları geçtin lafı yanlış olmuş, Reşit abi ile denemelerimizin hepsi kafa kafaya olmuştur. o gece kendiside geçmediğini söyledi zaten. (denemeler hep cupra devrinde ve en erken 5 sonu bitti,6ya atıp devam edilen denemelerde bile üstünlük gösteren bir taraf yoktu.)

20g li sti yada gc8 ile denemelerinizde ne oluyor bilmiyorum ama bir gece ataşehirden çıktığımızda sizlede denemiştik diye hatırlıyorum sonucu siz iyi biliyorsunuz içerden kamera ışıkları geliyordu ama vidyo göremedim forumda
    canberk araban çok ıyı ama ozaman ben yenı yapmıstım stg2+ eksıklerı vardı wasgete cok yumusaktı vıtes kolunda sorun vardı sende arabanın ıcındeydın 5000devırlerde araba bı duraksayıp sonra ıvmelenıyodu, hatta cıkmıyıcaktım terettutde kalmıştım, yabancı yok dıye cıktım ustunluk yok cok yakın gıttık 4sonlarında benım arka tamponuma düşüyodu aracın, 5oartalarındada bıraktık hep 2kere denyebıldık. emın ol ondan sonra wasgete evc kapalı 1.3basıyodu onu 2.0bar olarak ayarladım 2-3boy hızlandı araç daha once denedıgım araçlar kıstas aldık, zaten wasgetı ayarlayınca senıde aradık ıkı kere kar lastıgı takmıştın bıde şu var bora surdu aracını ve break boostla kalktı ıkı denemede, bora ayak uydurmakta zorlandık sabıt gaza bastıgımız ıcın 220lerde hep bıraktık bende tedırgındım şanzımandan, kar lasıtıgı takmasaydın güzel olurdu 280lere kadar basardık bellı olurdu ustlerde tutunup tutunamıyıcagın, sen vette c6 denememı bılıyosun üstlerde bukadar gıdebılcegını sanmıyodun cupranın şaşırmıştın hatta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canberk araban çok ıyı ama ozaman ben yenı yapmıstım stg2+ eksıklerı vardı wasgete cok yumusaktı vıtes kolunda sorun vardı sende arabanın ıcındeydın 5000devırlerde araba bı duraksayıp sonra ıvmelenıyodu, hatta cıkmıyıcaktım terettutde kalmıştım, yabancı yok dıye cıktım ustunluk yok cok yakın gıttık 4sonlarında benım arka tamponuma düşüyodu aracın, 5oartalarındada bıraktık hep 2kere denyebıldık. emın ol ondan sonra wasgete evc kapalı 1.3basıyodu onu 2.0bar olarak ayarladım 2-3boy hızlandı araç daha once denedıgım araçlar kıstas aldık, zaten wasgetı ayarlayınca senıde aradık ıkı kere kar lastıgı takmıştın bıde şu var bora surdu aracını ve break boostla kalktı ıkı denemede, bora ayak uydurmakta zorlandık sabıt gaza bastıgımız ıcın 220lerde hep bıraktık bende tedırgındım şanzımandan, kar lasıtıgı takmasaydın güzel olurdu 280lere kadar basardık bellı olurdu ustlerde tutunup tutunamıyıcagın, sen vette c6 denememı bılıyosun üstlerde bukadar gıdebılcegını sanmıyodun cupranın şaşırmıştın hatta
    abi sen yanlış hatırlıyorsun bence

3 kere denedik bırak 4 sonlarında herhangi bir aralıkta bile bir kere arka tamponunda olmadı evo sonradan hızlanmışsındır haklısın ama ilk halinde 5 sonu 6 ya attığımız deneme bile var ve dediğin gibi bir fark hiç olmadı..

c6 oda arkadaşımın zaten ben çok şaşırdığımı söyluyorum maşallah cupraya ancak evo ile deneme sonuçlarında hatalar var malesef..

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

canberk sen ona deneme mi diyosun,yoksa kafana göre basıp gitmemi diyosun bende ordaydım,subarucu arkadaşında fellik fellik kaçıyordu onu niye söylemiyosun.niye bastınız gittiniz sen hiç s3 le yanyana gelip bastınmı sen siyah fr la bastın,herkes doğru konuşsun ,hacı denediği video yu koyar geçilse bile adam gibi adamdır .hiç şüphen olmasın adamı burda zan altında bırakıp üçkağıtçı muamelesi yapma.
    zd9000 cupra

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi sen yanlış hatırlıyorsun bence

3 kere denedik bırak 4 sonlarında herhangi bir aralıkta bile bir kere arka tamponunda olmadı evo sonradan hızlanmışsındır haklısın ama ilk halinde 5 sonu 6 ya attığımız deneme bile var ve dediğin gibi bir fark hiç olmadı..

c6 oda arkadaşımın zaten ben çok şaşırdığımı söyluyorum maşallah cupraya ancak evo ile deneme sonuçlarında hatalar var malesef..
    Neyse canberk onemı yok yarım boy bıboy onemlı fark degıl,Belkı başka evoyla karıştırdım 5de hep öndeydım biri önde denecekse Maşallah araban çok güzel senın vıtes aralıgını bılemem ben 200dogru 5 atıyorum 240gıbıde 6 ya ben kendı vıtesıme göre söyledım sorun yok yanı kardeşim sen öyle dıyosan öyledır arabam sıkıntılıydı ogunde bılıyosun denemıyıcektım zaten, sonrada kısmet olmadı, vetteyle dene 240kadar ordan anlarsın arabanı, stg3 yaptım 30r 1.3basıyorum sımdı sanırım k04 halımden yavaş olabılır cıkar gazlarız yıne bende eskı halıyle farkını görmuş olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Canberk stock turbo ile senin kadar hızlı evo başka olmadığına göre Reşitin araba bence Adanadaki evoyu geçer. DBN falan koydukları yok. Official olarak şu an en hızlı araba Canberkin araba. DBN alalım sonra konuşurlar en hızlı biziz diye.
    IN BOOST WE TRUST

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

koçum benim videoda ışıkmışık yok zaten camcar cama yapışık bu 1.
    2.si benle hiç denemedin sen siyah fr la denedin sonrada arkanızdan gelip sellektör yaptığım halde siyah subaruya camdan bişeyler söyledin vve basıp kaçtın
    sen neyin peşindesin veya ben canberkle denedim geçtim veya geçildim muhabbeti hiç geçtimi burada. bunu nerden çıkarıyosun adamın sabrını taşırmayın istersen ben haftasonu ataşehirdeyim senle bi deneme yapalım her türlü beni tanımış olursun bidahada böyle lakayit yazamazsın buraya. tamam mı canberk.
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    canberk senin arabanın en hızlı evo olduğu konusunda herhangi bi şüphe yok zaten sen araya birden niye girdin anlayamadım..
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canberk senin arabanın en hızlı evo olduğu konusunda herhangi bi şüphe yok zaten sen araya birden niye girdin anlayamadım..
    Siyah dan sonra s3 ile denedik oyle kafamiza gore bastigimizi kimse souleyemez bastigimiz gibi arkada kaldi zaten s3. Resit abi denemeleri yanlis hatirliyor oyle bi gecme muhabbeti olmadigi icin yazdim. En hizli kim bilemeyiz tolga abi daha hizlidir belki ama ben bugune kadar yaptigim denemeler hakkinda konusuyorum. Tanimadigim kimse ile olan videolari koymadim resit abi ilede dostca kendi aramizda oldugu icin koymadim ama inanmayan kendi kendime bastigimi dusunen varsa gece herhesi dokerim buraya suan yemekteyim.Kimse kimseye yalanci muamelesi yapmasin !

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyah dan sonra s3 ile denedik oyle kafamiza gore bastigimizi kimse souleyemez bastigimiz gibi arkada kaldi zaten s3. Resit abi denemeleri yanlis hatirliyor oyle bi gecme muhabbeti olmadigi icin yazdim. En hizli kim bilemeyiz tolga abi daha hizlidir belki ama ben bugune kadar yaptigim denemeler hakkinda konusuyorum. Tanimadigim kimse ile olan videolari koymadim resit abi ilede dostca kendi aramizda oldugu icin koymadim ama inanmayan kendi kendime bastigimi dusunen varsa gece herhesi dokerim buraya suan yemekteyim.Kimse kimseye yalanci muamelesi yapmasin !
    neyse buda şimdi uzar gider ,hacı mla yine denersin ,bastığın gibi arkada nasıl bırakıyormuşun görürüz.belki de adanadakininde bu kadar kendine güvenmesinin kaynağı senin burada yaptığın gibi sağda solda s3 ü basarbasmaz arkada bırakıyorum lafını etmendendir herhalde.yanılıyomuyum ?sen inanmışın !
    zd9000 cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse buda şimdi uzar gider ,hacı mla yine denersin ,bastığın gibi arkada nasıl bırakıyormuşun görürüz.belki de adanadakininde bu kadar kendine güvenmesinin kaynağı senin burada yaptığın gibi sağda solda s3 ü basarbasmaz arkada bırakıyorum lafını etmendendir herhalde.yanılıyomuyum ?sen inanmışın !
    Hicbiryerde kimseye s3 denememi anlatmadim gerek yok direk arkaya dusuyor. Kime anlatmisim col merak ettim Kendisine onceden bir konuda da yazmistim cevap vermedi aksam herkez gorur

Edit s3 unuz cok hizli madem cupralarinizla s3 deneyince noluyor

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stage2+ olan cupra ile denerkenmi kafa burun gidiyordunuz? kimse bize ben s3 ile denedim ayırıyorum basar basmaz arkada kalıyor demedi. kendimize güveniyorsak vardır bir sebebi siz birdaha deneyin s3 ile ve stage2+ cupra ile. bizde burda stage3 olan cupra ile deneriz direk. hiç stage2+ olmasına gerek yok boşuna benzin yakmayalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stage2+ olan cupra ile denerkenmi kafa burun gidiyordunuz? kimse bize ben s3 ile denedim ayırıyorum basar basmaz arkada kalıyor demedi. kendimize güveniyorsak vardır bir sebebi siz birdaha deneyin s3 ile ve stage2+ cupra ile. bizde burda stage3 olan cupra ile deneriz direk. hiç stage2+ olmasına gerek yok boşuna benzin yakmayalım
    Resit abinin arabasi 2.5plus hali gercekten cok hizliydi bn cok sasirmistim, onceden tts 2.5 plus ile de cok denedim ancak resit abinin arabasi beni cok sasirtti masallah cok hizli. Siz dnemeden once bi dbn koyun, adanadaki ile burdaki vag farkli olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Resit abinin arabasi 2.5plus hali gercekten cok hizliydi bn cok sasirmistim, onceden tts 2.5 plus ile de cok denedim ancak resit abinin arabasi beni cok sasirtti masallah cok hizli. Siz dnemeden once bi dbn koyun, adanadaki ile burdaki vag farkli olabilir
    Maaşallah öyleymiş daha öncede yazılmıştı güzel gittiği o aracın. revonun stage3 için istediği neyse hepsi yapılmış bir araç nasıl gitmesi gerekiyorsa öyle gide bir araç ile deneriz. haaa şunuda belirtim haklısın adanada kimse tolyen vs kullanmıyor illaki onunda farkı vardır.havalar çok kötü adanada havalar düzelir düzelmez hem dbn hem kadran hem roll 3'ü bir arada devamli matine kıvamında bir video ekleyecez. senin akşam atacağın videolarıda sabırsızlıkla bekliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakan canberk denemenin yalanini yapacak bir adam degildir. belli ki ortada yanlis anlasilma var.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maaşallah öyleymiş daha öncede yazılmıştı güzel gittiği o aracın. revonun stage3 için istediği neyse hepsi yapılmış bir araç nasıl gitmesi gerekiyorsa öyle gide bir araç ile deneriz. haaa şunuda belirtim haklısın adanada kimse tolyen vs kullanmıyor illaki onunda farkı vardır.havalar çok kötü adanada havalar düzelir düzelmez hem dbn hem kadran hem roll 3'ü bir arada devamli matine kıvamında bir video ekleyecez. senin akşam atacağın videolarıda sabırsızlıkla bekliyorum.
    siz ilk once su stock turbolu evonun bi dbn ini koysaniza gorelim bakalim 8 in altina nasil iniyormus. bi de burada merak etme kimse tolien falan kullanmiyor. pistte derece kasarken bile kullanmiyoruz. baskalari ile karistirma.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8sn altı diye konuşulmadı. önceki postlarıda tkrar okudum.9sn altı bile değildir dediniz.bizde iddia ediyoruz s3 ten iyi çıkartırız diye. hatta canberkin evo 8,5 civarıdır die yazdınız. sizin s3ün de dbn alalım yakışan olsun herşey ortaya çıksın dimi

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öfff sanal yarış. dbn ler havada uçuşuyor
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)