Olayları tam tersi düşün,
Kendini benim yerime koy demek istediğimi mutlaka er yada geç anlayacaksındır.
Printable View
Cem senden cevap bekliyorum
çeliştiğim hata yaptığım nokta neyse göster bileyim
Şu an sinirliyim çok objektif bakamıyorum olaylara.
Klima-koltuk-kaput ıvır zıvır yazmaya gerek mi vardı?
Karşımdaki öyle bir tutum sergileyince ne yaparsın?
Ne klimaymış arkadaş takıcam herkes rahatlayacak :) :)
Maşallah ıkı araçada, yasin sanada ayrı maşallah güzel olmuş araban:) tolganın ve kaanında elıne sağlık,
Eee beni sorguluosun avukat gibi sana teke tek dedi mi diye. Sanki ortalığı ben velveleye vermişim adamların arasını açmışım gibi. İkisi denemişler biri bana söylemiş bende öteki tarafa sormuşum. Yasin desin ki hayır ben böyle bişey söylemedim desin bütün forum üzerinde konu açar derim ki ben kişiliksizim karaktersizim Yasin in dediklerini çarpıtıp Doğuya aktardım derim. Emin ol ki derim. Aralarındaki denemeyi Yasinin başka türlü aktarmasından dolayı oluyor bütün olay. Helal olsun valla arada tartışmanın suçlusu ben oldum ya ne diim. Yazdıklarımı iyi oku Yarın dou gelse yasinle denedik böyle oluyor dese merak etme yasine de sorarım mevzuyu.
İlk videoda direk ayrılmış GNS
İkinci Videoda en azından tutunmuş
Sanırım ilk videoda gaza biraz geç basmış DOU
İkinci videoda fark 4-5 boy gibi görünüyor(Görünen)
Arada 60 KG fark varsa oda ortalama 2 boy gibi ileriye götürebilir
Fark kapanmıycak gibi duruyor
Tartışma neden uzuyor anlamsız değil mi
Kaç yaşında adamlarsınız
Bu boyutlara getirmeyin bence
Teke tek çıkılcaksa bu seferde kişisel olarak meşhur bir eşitleme ortaya atılabilir
Son dönemlerin modası Jokey 100 KG ise diğer adamın yanına eşitlensin diye başka adam koyulması :)
Arabalarınız gerçekten muhteşem hızlı
DOU daha düne kadar bizim GokhanRS in MeganeRS i geçti
Belliki oda dürüst terbiyeli bir arkadaşımız
O konuda gram tartışma çıkmadı ...
Yasin desen oda zaten tanıyorum yakından
İkinizde neden bu durumlara getirildiniz çok üzücü
rekabet iyidir kaliteyi getirir..
Selçuk ağırlık eşitleme vs umrumda değil bu saatten sonra 20-30 kg fark çok mühim değil.
Olayın özü 2 vs 2 dendi, ben aslında 3 vs 2 yim ağırlık olarak
İşin içinde tilkilik olmayınca kavga da çıkmaz.
Hata aslında bende, teke tek bundan sonra. Her şey bir tecrübe.
Çeliştiğin ve hata yaptığın nokta yazdığım yazıda yazıyor..
Birdahaki sefere mesajımı alıntı yaparken içinden seçtiğin kelimelere değil bütününe cevap verki bende sana cevap vereyim. Yazdığın yazılardaki tavrın, tutumun öyle 3 ün 5 in muhabbetini yapmicak, geçip geçilmekten rahatsızlık duymicak birinin tavırları değil. Örnek vermek gerekirse samimi olarak Enes gibi değil mesela.. Baştan kalkıp benim arabam kondisyonlu, yok teke tekte geçirtmem tarzı konuşup ondan sonra onda conta var port polish var dersen sen kendi arabanın reklamını yapmış oluyorsun. Arabandaki klimada beni hiç bağlamaz buarada beni tartışmanın içine çekme ki bende sinirlenmiyim..
yasin bıraz zayıf atmış vıteslerı:)
Şu anda çıksak teke tekte kafa burun gidiyoruz bunu iddia ediyorum. Çünkü denedik ve gördük evet geçirtmem ilk mesajımdaki gibi. Aksini iddia ediyorsa kendi söylesin. Bir kere de değil 2 ayrı gün denedik teke tek.
Eksikleri varsa halleder gelir, 2-3 ya da 4 boy geçer normal olarak pratikte olmasa da kağıt üstünde daha güçlü çünkü.
Orada klimayı yazmayıp kaputu yada hafif koltuğu yazmışlığım yok, bilmeden yazıyorsun. Yasin incik boncuğa takılınca hepsini -- aynı anda -- yazdım.
İşte o yüzden, kimin ne yazdığını daha dikkatli okuyarak karşındaki insanı yanlış betimlemessen sevinirim.
bak alper abi... bak abiii
ben seni dou yu gecdim mantığı ile aramadım heyecan yapsamda paylaşacağıom ki,şi sen değilsin...
ben seni denemek için aradım ama dilim tutulsaydıda telefnu kapamadan 30 saniyelik kısmında sana douyla 3 boy oluyo demeseydim... ok.
sen gökhan rs le dene gökhan gelsin beni arasın yasin nerdesin müsaitmisin gel deneyelim, bende gökhancım kar lastiğim var deneyemem desem tam telefnu kaparken gökhan bana alperle 3 boy oluyo ama aramızda kalsın yasin alınganlık olabilr düşüncesi ile söylese kalkıp da sana asla merak edip daha pazar sabahının yada gecesinin o vaktinde sana mail atıpta doğrumu hayırdır filan yazmam bunu yazarsam gökhan bana alınır. ok...
sadece örnek verdim.
ya doğu git kumda kale yap kardeşim...
harbi çocuksun,
videolar yalan beyler saglıklı denedik dou ile kafa kafaya gittik hatta kafa cıkardı o doğru söylüyo beyler 60 kg 5 boy ileri attı doğuyu o cok haklı yeter ki dediği olsun tatmin olsun, konuyu kapatsın....
AHTscirocco´isimli üyeden Alıntı
aynen çok güzel denemeniz oldu uzun uzun bastınız kanka basınç düşük benim arabanın biraz daha açarsam toparlıcak şimdilik iyi senin arabanda çok çok güzel yürüyoo typer ın yeri başkadır bende
Teşekkür ederim TT de gerçekten güzel yürüdü o kadar beklemiyordum yalan yok. İyi ki denemişiz baya zevkli oldu.
Opetten sonra tek kalınca ciddi fark etti araba, yanımdan birinin inmesi resmen 5 boy fark ettirdi, bende 110 kg olduğumdan ötürü aslında araba gitmek istiyo ama çapa atmış gibi oluyor Atmosferikte acayip fark ediyor hakkaten.
Neyse kardeşim konunu bölmeyelim, kazasız belasız inşallah.
Techturkey.com Post 6
tebrikler Yasincim yapmışın kpro yu, gülegüle kullan.
Benim araçta c.tesiye yetişirse kilo eşitlemeli:D rolling talep ediyorum type-r cı arkadaslardan.