hız açısından kıyaslamadım yaş itibariyle arada kaç sene var ikiside fabrikasyon araç daha hala yan yana gidiyolar.
Printable View
SUBARU TURBO TAKIM CONTA - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 68837750
parçayı nereden aldığın önemli ;) trde bu paraya takım conta satan tek yerde burası değil bilgine :)
işçilik desen özel servisleri ciddiyim hondanın özel servislerinden ucuzdur.... abimede 1.8 civic hatcbac aldırdım son kasa oradan biliyorum servise hep ben götürdüm aracı :)
demek istediğim ayrı birşey zaten..:) yalnış anlaşılmasın polemik yaratmak asla değil amacım. vti dediğimiz aaraba kendi klasmanında gerçekten en iyisi denenebilip daha yukarılara oynayan bir araçtır. niye tercih edilir: boyundan büyk işler yapar, iki farklı karaktere sahiptir, çıtır oynamalarla bile çok güzel sonuçlar elde edilebilir, he vti sahibiyim ama 25.000 Tl vti a veren zihniyeti zaten ciddiye almam..:) eğri oturup doğru konuşmak gerekir o kadar para etmez. sadece verdiğiniz örnekte alıp yukleyıp denemek dedıınız dıye yazdım. 15 16 ya bir vti alıp aradaki fiyat farkını yükleyerek bahsettiğiniz araçtan çok daha hızlı olunabilir düşüncesindeyim( amaç sadece yürütmekse )... diğer mantıkta bahsettiğim karakteristik özelliklerinden dolayı almaktır. benim tercih etme sebebim gibi. filtre headers kısa volan var aracımın üzerinde kat bile duruyor ki vti ı egsozun ne kadar etkilediği ***** bilinen birşey. bu saçma speclerimle arabamdan fazlasıyla zevk almaktayım.:) saolsun utandırmadı sımdıye kadar mantıklı denk geldıgım hıcbır arabada. gecılırmıyım cok alakasız araclara da gecılebılırım ama dert etmek sacma olur. fanatıklık yapmaya gerek yok ama gerçekleride görmekte fayda var. turbo arabanın yanında getırecegı sıkıntıların pekte hafife alınacagını gözardı etmeemek gerekir diye düşünmekteyim.
bu arada adam gibi subaru özel servisine gidersen işçiliğin hiç pahalı olmadığını görürsün... misal doğan usta şanzıman açıp toplayıp kapamaya 300 lira alıyor, kim 300 liraya şanzıman açıp toplar?
Benim aracımın fabrika verileri 7 yazıyor ancak 7 i tutturmak imkansız gibi hondanın işi motor kim ne derse desin hondadan ne yol tutuşu sağlam cıkar nede konfor cok yerinde olur civic hb bir bayan aracı değil bişi değil yıllardır herkes bu araçları gazlamak için kullanıyor ve kalkıp 0-100 15 saniyelik benzinli bir araç yapıyorlar ki bi dizel kadar tassarruflu olmaz 1.6 tdi kadar bile gitcegini zannetmiyorum amacsız bir motor ürettiler o yuzden hani 2012 olarak kıyaslıyabılcegimiz bir araç yok anlatmak istediğim şey bu ama bana kalsa zaten eski modelle yeniyi kıyaslamam ancak cogu kisi tsilara laf solediği küçümsediği için böle tsilar gitmiyormuş tek giden typer ve 106 gtilar gibi gösteriliyor :)
106 gti stock olarak zaten tutunamaz typerla da kafa kafaya gidiliyor 200e kadar hani cok asırı savunmak körü körüne en iyisi bu demek bana yanlış geliyor
bugüne kdar bi hondacıdan aldığım en mantıklı cevap cidden teşekkür ederim :)
dediğin gibi hondaya ben asla tü kaka demiyorum :) yoksa abim gidip scirocco alacaktı son anda caydırdım başına bela almasın diye, oda gitti habire şanzımanı bozulmayan motoru şişmeyen 20 binde sandık motor istemeyen sapasağlam taş gibi bir araç aldı, ve malesef pert edene kadar çok memnundu :D:D:D edit (araç 1.8 civic hatcbac 2010)
senin araban kaç hp tahmini farget motordu galiba. ?
aracımdaki specleri sayıyım ozamn :D
misal 0 fn2 typeR a sapladığım speclerim
td04 turbo 300tl
wrx intercooler250tl
walbro pompa200tl
downpipe400tl
son susturucu350tl
1.2 bar
bu speclerle 270 hp dynoda mevcut :D:D:D:D
not... forget falan yok aracımda tamamen stoc internaller ;)
bu paraya hangi araç böyle yürüyor :rolleyes:
şuan bu speclere ek olarak wf35 turbo mevcut ve 1 bar basmakta....
gene evvelki konulardan kalan sözler yüzünden soledimde egzantirk su bu herşeyi değiştirip polo gti boca saplıyan arkadaslarında polo gtilar gitmiyor demeleri yüzünden onlarıda koydum cümlenin arasına.
Benim demek istediğim polo gti son zamanlarda cıkan cok mantıklı bir arac ve performansı asla küçümsencek derecede değil.Yol tutus olarak zaten kullananlar bilir mükemmel bir yol tutusu var. Konfor desen şöle böle hani koltukların kavraması falan hoş. Dış görünüş olarak pek bi iddası yok aracım kırmızı sadece o rengi savunabilirm :) herşeyden bişiler var ve bana göre bu zamanda alınabılcek mantıklı araçlardan biri.
Gitmiyor diyede bişi yok yani bunu sonuna kadar savunurum stock olarak gayette iyi gidiyor. Daha fazla uzatmıyım ben videoları sessizce takipe devam ediyim Hadi eyw:)
yanlış anlamayın da bilmediğimden soruyorum... benim aracıma harcadığım parayla bi vti a neler yapılır? kaç boy alınır? cidden bilmediğimden soruyorum atmosferik araçtan anlamam :)
atmosferik olarak tabiki o kadar güçler alamzsın ama stock motorda 0,7 barda 230-240 hp oluyor fn2 yide senin geçtiğin kadar geçer. maliyete gelince senin listene ek olarak + ,enjektör,egsoz sistemi,beyin