User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
125 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: CRX Cee8 vs. Polo Gti

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forester vs fn2 typeR
    BORKED

99 model jip 2010 model fn2 typeR ın içinden geçiyor......

roll bittiğinde arada 1 2 tır mesafe var

hız açısından kıyaslamadım yaş itibariyle arada kaç sene var ikiside fabrikasyon araç daha hala yan yana gidiyolar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araç bu konuya uygun bi araç mı. Jazzı ekleseydin bari.
    2012 bana şuan satışta olan bir aracı göster onla kıyaslıyım ama yok yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu diyorum işte oyüzden kimse honda söyle honda böyle demesin

şekil için alınıyor desen gc8 10 kat daha şekil ve dikkat çekiyor, yol tutuş desen bunu tartışmaya bile gerek yok konfor desen gc8 denen araç bile heryerinden aksesuvar ve konfor zıçıyor hondaya kıyasla.... güvenlik desen subaru yine eziyor....

subaru yedek parçaları vs leride hondaya göre öyle iki kat para falan değil... periyodik değişen parçaları yürür aksamları vs leri ya aynı paradır ya daha ucuzdur pahalıysada arada öyle dağlar taşlar yoktur.....

şimdi ben soruyorum... bi vti a 25 lira vermekteki mantık nedir? hadi bi cevap alayım..... daha az yakar demesin kimse

ben 2 araca da sahip oldum şimdi hiç subarun parçası ucuz felan deme takım cantası 900 tl daha saymıyorum... işçilik dünya para alıyo ustalar subaru diye.. vti 10 kat daha mantıklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forester vs fn2 typeR
    BORKED

99 model jip 2010 model fn2 typeR ın içinden geçiyor......

roll bittiğinde arada 1 2 tır mesafe var
    maksat modelse çok hoş bi örnek

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hız açısından kıyaslamadım yaş itibariyle arada kaç sene var ikiside fabrikasyon araç daha hala yan yana gidiyolar.
    fabrikasyon derken crx stoc değilki ne fabrikasyonu?

yani bu mantıkla 70 model v8 bi challenger ı bi vti 10 boy geçer bumudur yani.....?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bruglione Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2012 bana şuan satışta olan bir aracı göster onla kıyaslıyım ama yok yani.
    devir ekonomi devri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2 araca da sahip oldum şimdi hiç subarun parçası ucuz felan deme takım cantası 900 tl daha saymıyorum... işçilik dünya para alıyo ustalar subaru diye.. vti 10 kat daha mantıklı

SUBARU TURBO TAKIM CONTA - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 68837750
    parçayı nereden aldığın önemli trde bu paraya takım conta satan tek yerde burası değil bilgine

işçilik desen özel servisleri ciddiyim hondanın özel servislerinden ucuzdur.... abimede 1.8 civic hatcbac aldırdım son kasa oradan biliyorum servise hep ben götürdüm aracı

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu diyorum işte oyüzden kimse honda söyle honda böyle demesin

şekil için alınıyor desen gc8 10 kat daha şekil ve dikkat çekiyor, yol tutuş desen bunu tartışmaya bile gerek yok konfor desen gc8 denen araç bile heryerinden aksesuvar ve konfor zıçıyor hondaya kıyasla.... güvenlik desen subaru yine eziyor....

subaru yedek parçaları vs leride hondaya göre öyle iki kat para falan değil... periyodik değişen parçaları yürür aksamları vs leri ya aynı paradır ya daha ucuzdur pahalıysada arada öyle dağlar taşlar yoktur.....

şimdi ben soruyorum... bi vti a 25 lira vermekteki mantık nedir? hadi bi cevap alayım..... daha az yakar demesin kimse
    demek istediğim ayrı birşey zaten.. yalnış anlaşılmasın polemik yaratmak asla değil amacım. vti dediğimiz aaraba kendi klasmanında gerçekten en iyisi denenebilip daha yukarılara oynayan bir araçtır. niye tercih edilir: boyundan büyk işler yapar, iki farklı karaktere sahiptir, çıtır oynamalarla bile çok güzel sonuçlar elde edilebilir, he vti sahibiyim ama 25.000 Tl vti a veren zihniyeti zaten ciddiye almam.. eğri oturup doğru konuşmak gerekir o kadar para etmez. sadece verdiğiniz örnekte alıp yukleyıp denemek dedıınız dıye yazdım. 15 16 ya bir vti alıp aradaki fiyat farkını yükleyerek bahsettiğiniz araçtan çok daha hızlı olunabilir düşüncesindeyim( amaç sadece yürütmekse )... diğer mantıkta bahsettiğim karakteristik özelliklerinden dolayı almaktır. benim tercih etme sebebim gibi. filtre headers kısa volan var aracımın üzerinde kat bile duruyor ki vti ı egsozun ne kadar etkilediği ***** bilinen birşey. bu saçma speclerimle arabamdan fazlasıyla zevk almaktayım. saolsun utandırmadı sımdıye kadar mantıklı denk geldıgım hıcbır arabada. gecılırmıyım cok alakasız araclara da gecılebılırım ama dert etmek sacma olur. fanatıklık yapmaya gerek yok ama gerçekleride görmekte fayda var. turbo arabanın yanında getırecegı sıkıntıların pekte hafife alınacagını gözardı etmeemek gerekir diye düşünmekteyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada adam gibi subaru özel servisine gidersen işçiliğin hiç pahalı olmadığını görürsün... misal doğan usta şanzıman açıp toplayıp kapamaya 300 lira alıyor, kim 300 liraya şanzıman açıp toplar?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    devir ekonomi devri
    Benim aracımın fabrika verileri 7 yazıyor ancak 7 i tutturmak imkansız gibi hondanın işi motor kim ne derse desin hondadan ne yol tutuşu sağlam cıkar nede konfor cok yerinde olur civic hb bir bayan aracı değil bişi değil yıllardır herkes bu araçları gazlamak için kullanıyor ve kalkıp 0-100 15 saniyelik benzinli bir araç yapıyorlar ki bi dizel kadar tassarruflu olmaz 1.6 tdi kadar bile gitcegini zannetmiyorum amacsız bir motor ürettiler o yuzden hani 2012 olarak kıyaslıyabılcegimiz bir araç yok anlatmak istediğim şey bu ama bana kalsa zaten eski modelle yeniyi kıyaslamam ancak cogu kisi tsilara laf solediği küçümsediği için böle tsilar gitmiyormuş tek giden typer ve 106 gtilar gibi gösteriliyor

106 gti stock olarak zaten tutunamaz typerla da kafa kafaya gidiliyor 200e kadar hani cok asırı savunmak körü körüne en iyisi bu demek bana yanlış geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada adam gibi subaru özel servisine gidersen işçiliğin hiç pahalı olmadığını görürsün... misal doğan usta şanzıman açıp toplayıp kapamaya 300 lira alıyor, kim 300 liraya şanzıman açıp toplar?
    istanbul gibi görme diğer illeri, burda kimse yapmaz o paralara..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demek istediğim ayrı birşey zaten.. yalnış anlaşılmasın polemik yaratmak asla değil amacım. vti dediğimiz aaraba kendi klasmanında gerçekten en iyisi denenebilip daha yukarılara oynayan bir araçtır. niye tercih edilir: boyundan büyk işler yapar, iki farklı karaktere sahiptir, çıtır oynamalarla bile çok güzel sonuçlar elde edilebilir, he vti sahibiyim ama 25.000 Tl vti a veren zihniyeti zaten ciddiye almam.. eğri oturup doğru konuşmak gerekir o kadar para etmez. sadece verdiğiniz örnekte alıp yukleyıp denemek dedıınız dıye yazdım. 15 16 ya bir vti alıp aradaki fiyat farkını yükleyerek bahsettiğiniz araçtan çok daha hızlı olunabilir düşüncesindeyim( amaç sadece yürütmekse )... diğer mantıkta bahsettiğim karakteristik özelliklerinden dolayı almaktır. benim tercih etme sebebim gibi. filtre headers kısa volan var aracımın üzerinde kat bile duruyor ki vti ı egsozun ne kadar etkilediği ***** bilinen birşey. bu saçma speclerimle arabamdan fazlasıyla zevk almaktayım. saolsun utandırmadı sımdıye kadar mantıklı denk geldıgım hıcbır arabada. gecılırmıyım cok alakasız araclara da gecılebılırım ama dert etmek sacma olur. fanatıklık yapmaya gerek yok ama gerçekleride görmekte fayda var. turbo arabanın yanında getırecegı sıkıntıların pekte hafife alınacagını gözardı etmeemek gerekir diye düşünmekteyim.
    bugüne kdar bi hondacıdan aldığım en mantıklı cevap cidden teşekkür ederim

dediğin gibi hondaya ben asla tü kaka demiyorum yoksa abim gidip scirocco alacaktı son anda caydırdım başına bela almasın diye, oda gitti habire şanzımanı bozulmayan motoru şişmeyen 20 binde sandık motor istemeyen sapasağlam taş gibi bir araç aldı, ve malesef pert edene kadar çok memnundu edit (araç 1.8 civic hatcbac 2010)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bruglione Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aracımın fabrika verileri 7 yazıyor ancak 7 i tutturmak imkansız gibi hondanın işi motor kim ne derse desin hondadan ne yol tutuşu sağlam cıkar nede konfor cok yerinde olur civic hb bir bayan aracı değil bişi değil yıllardır herkes bu araçları gazlamak için kullanıyor ve kalkıp 0-100 15 saniyelik benzinli bir araç yapıyorlar ki bi dizel kadar tassarruflu olmaz 1.6 tdi kadar bile gitcegini zannetmiyorum amacsız bir motor ürettiler o yuzden hani 2012 olarak kıyaslıyabılcegimiz bir araç yok anlatmak istediğim şey bu ama bana kalsa zaten eski modelle yeniyi kıyaslamam ancak cogu kisi tsilara laf solediği küçümsediği için böle tsilar gitmiyormuş tek giden typer ve 106 gtilar gibi gösteriliyor

106 gti stock olarak zaten tutunamaz typerla da kafa kafaya gidiliyor 200e kadar hani cok asırı savunmak körü körüne en iyisi bu demek bana yanlış geliyor
    1,4 180 hp son teknoloji araç ile stock 106 tutunamaz diyosunda o araçlar 140-150 hp oldu mu yok oluyolar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte bu yüzden hondacıların herzaman kıvırma payı vardır fanatiklik buna dayanır

senin araban turbo der geçeriz

ki polonun motorunada kötü demedim iyi motordur ama kendi sınıfında
    şu kısma çok güzel bi alıntı yapmak istedim

bende geçtiğim vti ve gti lara ''biz atmosferiğiz'' derlerse ''bende birbuçuk tonluk tüplü bir jipim'' cevabını veriyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin araban kaç hp tahmini farget motordu galiba. ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin araban kaç hp tahmini farget motordu galiba. ?
    aracımdaki specleri sayıyım ozamn

misal 0 fn2 typeR a sapladığım speclerim

td04 turbo 300tl
    wrx intercooler250tl
    walbro pompa200tl
    downpipe400tl
    son susturucu350tl
    1.2 bar

bu speclerle 270 hp dynoda mevcut

not... forget falan yok aracımda tamamen stoc internaller

bu paraya hangi araç böyle yürüyor

şuan bu speclere ek olarak wf35 turbo mevcut ve 1 bar basmakta....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1,4 180 hp son teknoloji araç ile stock 106 tutunamaz diyosunda o araçlar 140-150 hp oldu mu yok oluyolar.
    gene evvelki konulardan kalan sözler yüzünden soledimde egzantirk su bu herşeyi değiştirip polo gti boca saplıyan arkadaslarında polo gtilar gitmiyor demeleri yüzünden onlarıda koydum cümlenin arasına.

Benim demek istediğim polo gti son zamanlarda cıkan cok mantıklı bir arac ve performansı asla küçümsencek derecede değil.Yol tutus olarak zaten kullananlar bilir mükemmel bir yol tutusu var. Konfor desen şöle böle hani koltukların kavraması falan hoş. Dış görünüş olarak pek bi iddası yok aracım kırmızı sadece o rengi savunabilirm herşeyden bişiler var ve bana göre bu zamanda alınabılcek mantıklı araçlardan biri.

Gitmiyor diyede bişi yok yani bunu sonuna kadar savunurum stock olarak gayette iyi gidiyor. Daha fazla uzatmıyım ben videoları sessizce takipe devam ediyim Hadi eyw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış anlamayın da bilmediğimden soruyorum... benim aracıma harcadığım parayla bi vti a neler yapılır? kaç boy alınır? cidden bilmediğimden soruyorum atmosferik araçtan anlamam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atmosferik olarak tabiki o kadar güçler alamzsın ama stock motorda 0,7 barda 230-240 hp oluyor fn2 yide senin geçtiğin kadar geçer. maliyete gelince senin listene ek olarak + ,enjektör,egsoz sistemi,beyin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)