Genelde sıkıntı var deniliyor bocanegra 106gti gecilince bende aynı seyi demiştim ama içimden sonra 106gti yüklü oldugunu ogrenince kabullendim sorun bu kabullenme asamasında
![]()
bocanegra ile gti arasında fark var mı şanzıman motor olarak yok olarak biliyorum ben? bocanegra bide şekli mekli itibariyle daha pislik gözüküyor gokart gibi çok keyif almıştım cidden.. her ne kadar dsgden zevk almasamda![]()
Onu anlamaları için kafalarının biraz basması gerekir kardesimama Honda motoru gibi alt devirlerde kafalar tırt. Stock fn2 type r getirin Allah rızası için hem rakımın atmosferik arabayı kaç boy kestiğini gösteriyim hemde type r manyağı arkadaslara gösteriyim Stock polo gti stock fn2 type r'a ne yapar
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Kanimca Aerodinamik kilo ve Dsg oranlarinda ve yonetiminde kucuk farklar var gibi geldi asagida fastestlaps sitesinin ve Zeperf'in tum hizlarda mph ve kmh olarak karsilastirmalari var degisik hizlarda farklar var ama overall da Gti daha iyi ama asagi yukari performanslari yakin... Zeperfte bazi kilometrelerde ve viteslerde iki aracin roll hizlanmalarida var...
Olcumler Asagidaki dergilerden alintidir yaziyor:
* Measures (at real speed) from car magazines : Autopista, Sport Auto, Le Moniteur Automobile, AutoCar, Auto Plus, Auto Bild, Evo, Motorsport, Auto Motor & Sport, Auto Zeitung, Auto
1 Weight (EU) = With 90% fuel load and 75Kg driver
http://www.zeperfs.com/en/duel3278-3024.htm
Seat Ibiza Cupra 1.4 TSi 180 vs VW Polo GTI 1.4 TSI - FastestLaps.com
Hondacıların yüzünden böyle olduk.Volkswagen şu an Dünyanın en fazla markayı bünyesinde barındıran markası. Honda'da neymiş?
Şaka bir yana hakkaten bazen forumda ne dediğini bilmez hondacılar var o yüzden biraz kızgınım aslında. Onları şöyle değerlendiriyorum. Bir adamın erkek kardeşi var biriyle kavgaya girmiş dövmüş dövülmüş veya haklı-haksız farketmez. Abisi sürekli onu savunur. Hondacıların ki ona benziyor.
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
O kadar çok honda ve honda sahipleri aleyhinde şeyler yazıyorsun ki ,insanlar da hondadan yana ı ciddi bir yaran olduğu izlenimi yaratıyor.Amacım polemik yaratma filan değil.Bu konulara hiç dahil olamamış biri olarak dışardan nasıl anlaşıldığını söylemek istedim.
Saygılar
kırmızı gti da harikaymış yaw
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)