User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
125 sonuçtan 115 ile 125 arası

Konu: CRX Cee8 vs. Polo Gti

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onu anlamaları için kafalarının biraz basması gerekir kardesim ama Honda motoru gibi alt devirlerde kafalar tırt. Stock fn2 type r getirin Allah rızası için hem rakımın atmosferik arabayı kaç boy kestiğini gösteriyim hemde type r manyağı arkadaslara gösteriyim Stock polo gti stock fn2 type r'a ne yapar
    ankaraya gelirsen b16 stock motor swap eg var crxden daha ağır ya da ankaradan denemek isteyen arkadaş varsa polo gti ını bitik obd0 lı 140 hpsı zor çıkacak crxle aradaki farkı deneyerek anlamış oluruz yazarak değil ben pek anlamam rakım ne kadar kesiyo merak ediyorum mesela

videodaki araca gelirsek gayet güzel çift beslemenin tadı bi gti ama crx .ok gibi
    ECUTECH İstanbul

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankaraya gelirsen b16 stock motor swap eg var crxden daha ağır ya da ankaradan denemek isteyen arkadaş varsa polo gti ını bitik obd0 lı 140 hpsı zor çıkacak crxle aradaki farkı deneyerek anlamış oluruz yazarak değil ben pek anlamam rakım ne kadar kesiyo merak ediyorum mesela videodaki araca gelirsek gayet güzel çift beslemenin tadı bi gti ama crx .ok gibi
    Olur denerim hiç farketmez. Yolum düşer inşallah. Crx'in neresi .oktan anlayamadım ki ? Geçse o zaman mı iyi olacaktı? Hiç polo gti kullandınız mı gidişini biliyor musunuz?
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagatays Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar çok honda ve honda sahipleri aleyhinde şeyler yazıyorsun ki ,insanlar da hondadan yana ı ciddi bir yaran olduğu izlenimi yaratıyor.Amacım polemik yaratma filan değil.Bu konulara hiç dahil olamamış biri olarak dışardan nasıl anlaşıldığını söylemek istedim.
    Saygılar
    Forumda konuları biraz takip etsen inan sende suanda honda fanatiklerine yükleniyor olurdun. Ben aylardır videoları izliyorum ve yazılanları görmen lazım. Bundan sonra biraz dikkatli bak ne dediğimi anlıcaksın. rx8 yanlar apaçi olur yanlış hareket olur s2k yanlar vay aq denir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagatays Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar çok honda ve honda sahipleri aleyhinde şeyler yazıyorsun ki ,insanlar da hondadan yana ı ciddi bir yaran olduğu izlenimi yaratıyor.Amacım polemik yaratma filan değil.Bu konulara hiç dahil olamamış biri olarak dışardan nasıl anlaşıldığını söylemek istedim.
    Saygılar
    İnan hep honda manyağı arkadaşlar yüzünden. Afedersin ama hiç abartmadan son derece b.kunu çıkarttılar. Sanki kul değil de Allah yapısı japonun hondası.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olur denerim hiç farketmez. Yolum düşer inşallah. Crx'in neresi .oktan anlayamadım ki ? Geçse o zaman mı iyi olacaktı? Hiç polo gti kullandınız mı gidişini biliyor musunuz?
    tamam umarım havada kalmaz polo gtiın downpipe düz boru evotech bmc intake kit (intate kiti kendim yaptım) yürürünü de biliyorum stock sadece chiplisini yürürünü de ayrıca kıbrısta çok bulundum orginal b16 crx in de sonradan swapalanan crxin de yani hepsini kullandım ve denedim
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam umarım havada kalmaz polo gtiın downpipe düz boru evotech bmc intake kit (intate kiti kendim yaptım) yürürünü de biliyorum stock sadece chiplisini yürürünü de ayrıca kıbrısta çok bulundum orginal b16 crx in de sonradan swapalanan crxin de yani hepsini kullandım ve denedim
    Ankaraya kolay kolay düşmez yolum. Yoksa havada kalmaz. Siz denk gelirse orda deneyin bir stock gti'la.

Bu arada bahsettiğiniz araba bir ara sciroccoyla roll videosu dolaşan beyaz 4 kapı polo gti mı? O aracın speclerine göre yeterince sağlıklı yürümediğini düşünüyorum.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

By Devvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

Kendisi yağ yakanı yakmayanı , boşunu yüklüsünü de kullanmıştır..
    Polo 6R GTI Project

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bruglione Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda konuları biraz takip etsen inan sende suanda honda fanatiklerine yükleniyor olurdun. Ben aylardır videoları izliyorum ve yazılanları görmen lazım. Bundan sonra biraz dikkatli bak ne dediğimi anlıcaksın. rx8 yanlar apaçi olur yanlış hareket olur s2k yanlar vay aq denir
    honda basit bi arabadır küçük hacimli N/A ya da turbo verimlidir sadece yani modlarsan gider modlamazsan da yeterlidir büyütecek bi araç değildir keyifli agrasif bi araçtır tabiki 90 model crxle kıyaslanamaz yoksa biri 8 9bin tl diğeri 60000+ etmez

Ankaraya kolay kolay düşmez yolum. Yoksa havada kalmaz. Siz denk gelirse orda deneyin bir stock gti'la.
    burdakiler de olur farketmez sürekli denk geliyoruz ve deniyoruz zaten
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu arada bahsettiğiniz araba bir ara sciroccoyla roll videosu dolaşan beyaz 4 kapı polo gti mı? O aracın speclerine göre yeterince sağlıklı yürümediğini düşünüyorum.
    özkanın arabası speclerine göre süper yürüyen bi araçtır hiç merakın olmasın stock ya da sadece chiplisiyle denendiğinde kendini yeterince belli etti

Alıntı By Devvil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendisi yağ yakanı yakmayanı , boşunu yüklüsünü de kullanmıştır..
    puhahaha hala mı yağ yakıyo lan motor değiştirdiler
    ECUTECH İstanbul

By Devvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok kestim yağ yakmayı yeni motor sonrası özel uygulamalar ile..

O bu değilde ben o arkadaşın söz ettiği videodakileri tanıyorum denenen scirocco gayet sağlam yürüyen bir rocco dur gti da öyle videoların tamamını izlediysen zaten anlamışsındır video çekenleri gtı ın şoka uğrattığını..
    Polo 6R GTI Project

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse velahavle diyin beyler
    GT-R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)