polo naptı oylee yaa ...
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
b16a1 150 hp filtre hıdır egsoz yazılımla alacağı max güç 160-165hp arası egzantirik farkı var öyle filtre egsozla 150 lik araba 180 olsaydı dedem rallici olurdu
vtec altı basılmış vitesler yavaş 2 ci video vtece biraz daha yakın bence normal sonuçlar
rex te b16 olunca uçup gidecek sanmayın![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
stock polo, stock typer mı, geçicekmiş![]()
sadece filtreli fn2 ile stock golf gti ı geçti serhatbu polo neymiş yaaa
polo yu iyice mermi yaptınız.
mkV GTI
benim anlamadığım crx e kötü gitmiş, yada daha iyi gitmesi gerekir diyenler polo gti denen aracı hiçmi araştırmadı? crx bence haddinden fazla bile iyi gitmiş, polo gti fn2 typeRla kafa kafaya gidiyormu diye sorana kadar bence internetten açında aracın tork, beygir, ağırlık ve hızlanma değerlerine bir göz atın![]()
Honda Civic Type-R (FN2) lap times and specs - FastestLaps.com
VW Polo GTI 1.4 TSI lap times and specs - FastestLaps.com
çok detaylı kapsamlı bir site.... araçların tur zamanlarına kadar herçeşit kaydı mevcut.... buyrun bi inceleme zahmetinde bulunun ondan sonra hondayı göklere çıkarın....
Forumda honda ve 106gti fanatikliği var resmen ama bu linkler gayet açıklayıcı oldu tartışmaya açık bişi olmaktan çıkardı olayı
Konu Honda olunca bu heycan niye ben onu anlamıyorum bir türlü
polo gti hafife alınacak bir araç değilstock, yazılımlı, yazılım filtre egzozlusunu da kullandım bircok aracı mıkertır rahat rahat. gücüne takılmayın aktarımı hesaba katın biraz. 7 ileri oranlarını düşünün
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)