User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
125 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: CRX Cee8 vs. Polo Gti

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Civic Type-R (FN2) lap times and specs - FastestLaps.com

VW Polo GTI 1.4 TSI lap times and specs - FastestLaps.com

çok detaylı kapsamlı bir site.... araçların tur zamanlarına kadar herçeşit kaydı mevcut.... buyrun bi inceleme zahmetinde bulunun ondan sonra hondayı göklere çıkarın....
    bende hondacıyım hemde en agır fanatiklerinden

neden biliyormusun atmosferik olarak daha iyisi yokta ondan insanların hondayı göklere çıkarması bu yüzden zevk meselesidir

subaruya biniyorsun en perf modeli tr de sti lar ben stock motora 0.6 - 0.7 üflerim stock sti ın içinden geçerim 1600cc hacimle...

hondaya binen adam konforundan dolayı binmez motorundan dolayı biner göklerede bu yüzden çıkartır sizde bunu anlayamadınız

atmosferik bir motorla hondaya kafa tutabilecek araçlara binemediğiniz için turbolar ile karşılaşırır sonrada hondacılar fanatik hondacılar göklere cıkarttı dersiniz
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hondanın atmosferik olarak başarısını kimsenin küçümsediği yok ama sizin sürekli honda ve 106gti dışındaki araçlara gitmiyor vs demeniz burda olay oluyor gti la kıyaslamalar biçok kez oldu o tartışmaları sadece okudum yani görmezden geldim . Sen olayın içindeydin veya değildin onu pek bilmiyorum ama sorun hondanın başarısı değil sorun olan şey tsi motorun başarısını çoğu kişinin reddetmesi ve stock olarak typer ların cok daha önde olduğunu söylemeleri hani senin atmosferik olarak söylediğin şeye bende katılıyorum ancak konu bu değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buda 0-200 değerleri type-r ile

0 - 200 kph

type-r 28.4 s
    polo gti 29.9 s

1.3 saniye fark var aralarında 200 ile giderken 1.3 saniye kaç tır yapar kafası çalışan birisi hesaplayabilir gibi geliyor bana...

sizin verdiğiniz siteden..
    OKAN YILMAZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bruglione Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hondanın atmosferik olarak başarısını kimsenin küçümsediği yok ama sizin sürekli honda ve 106gti dışındaki araçlara gitmiyor vs demeniz burda olay oluyor gti la kıyaslamalar biçok kez oldu o tartışmaları sadece okudum yani görmezden geldim . Sen olayın içindeydin veya değildin onu pek bilmiyorum ama sorun hondanın başarısı değil sorun olan şey tsi motorun başarısını çoğu kişinin reddetmesi ve stock olarak typer ların cok daha önde olduğunu söylemeleri hani senin atmosferik olarak söylediğin şeye bende katılıyorum ancak konu bu değil

işte bu yüzden hondacıların herzaman kıvırma payı vardır fanatiklik buna dayanır

senin araban turbo der geçeriz

ki polonun motorunada kötü demedim iyi motordur ama kendi sınıfında
    OKAN YILMAZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

0 - 200 kph

type-r 28.4 s
    polo gti 29.9 s

1.3 saniye fark var aralarında 200 ile giderken 1.3 saniye kaç tır yapar kafası çalışan birisi hesaplayabilir gibi geliyor bana...

Yanlış baktın galiba ikisininde 0-200 29.9 gözüküyor

Ve zaten 1.4 oldugu icin 200 den sonra gtiların bi iddası pek kalmıyor ondan sonra typer yavas yavas öne cıkar savundugum sey +200ler değil typerın önünde gidemiceğini biliyoruz o süratten sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte bu yüzden hondacıların herzaman kıvırma payı vardır fanatiklik buna dayanır

senin araban turbo der geçeriz

ki polonun motorunada kötü demedim iyi motordur ama kendi sınıfında
    Aynen turbo = haram hp

şaka bi yana senin körü körüne savunduğun yok üye oldugumdan beri forumdaki bütün videoları izledim ben herzaman tsi lar gitmiyor diye söyliyenler cok bulursam sanada link atarım hak verirsin

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1992 model araçla 2011 model araç yan yana gidiyo....

mrt_tsn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polonun azımsanacak bır gıdısı yok bence, ewet honda motorda cok ıyı ama polo b16 ları stock halıyle rahat gecer

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

neden biliyormusun atmosferik olarak daha iyisi yokta ondan insanların hondayı göklere çıkarması bu yüzden zevk meselesidir

subaruya biniyorsun en perf modeli tr de sti lar ben stock motora 0.6 - 0.7 üflerim stock sti ın içinden geçerim 1600cc hacimle...

hondaya binen adam konforundan dolayı binmez motorundan dolayı biner göklerede bu yüzden çıkartır sizde bunu anlayamadınız

atmosferik bir motorla hondaya kafa tutabilecek araçlara binemediğiniz için turbolar ile karşılaşırır sonrada hondacılar fanatik hondacılar göklere cıkarttı dersiniz
    pro stock yorumu budur yürü be koçum
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2012 olarak aynı kasada karşılaştırılcak bir araç varsa gösterebilirsin onun üzerindende konuşabılırz ancak benim gördüğüm 0-100 15 saniye olan facia bir motor piyasaya süren honda

Honda Teknik Özellikler

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

atmosrerik turbo ben anlamam.... sen standart hondaya 0.7 üflersin evet sti'ı geçer, niye? fabrika çıkışı sıkıştırman fazla olduğu için vtech olduğun içn vs vs peki sti bi yazılım yapsa napacaksın? sti dediğin araç fabrika çıkışı öyle 2 bar falan basmıyor zaten 0.9 basıyor..... hadi bunu geçelim.... düzgün bir gc8 parasına satılan ve standart bir gc8 in yarısı kadar iyi gidemeyen vti lara ne diyeceksin? hadi onuda geçtim, bir vti ı bir gc8 kadar yürütmek için harcanacak paraya ne dersin? o parayla bi turbo araç nasıl yürür bilgin var herhalde....

yani diyeceğim oki 25 liraya bir gc8 birde vti alalım 5 lirada üstüne masraf yapalım araçlar 30 liraya mal olsun.... herhangibir rollingte aradaki fark 30 boy olacaktır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bruglione Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen konumuz bu değil yoksa atmosferik araçlarda hondanın yeri kesinlikle ayrıdır.... kimse bu konuda dil uzatamaz....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

0 - 200 kph

type-r 28.4 s
    polo gti 29.9 s

ben bu sitede olan verileri zaten polo çok daha iyi diye vermedim... poloyu küçümseyenler görsün diye verdim.... o crx haddinden fazla yürümüş olay bu işte.... o aracın dreksiyonuna kenbloc geçsin isterse polo geçerse geçer, vites falan kurtarmaz....

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

üstad şiir gibi konuşmuşsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forester vs fn2 typeR
    BORKED

99 model jip 2010 model fn2 typeR ın içinden geçiyor......

roll bittiğinde arada 1 2 tır mesafe var

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atmosrerik turbo ben anlamam.... sen standart hondaya 0.7 üflersin evet sti'ı geçer, niye? fabrika çıkışı sıkıştırman fazla olduğu için vtech olduğun içn vs vs peki sti bi yazılım yapsa napacaksın? sti dediğin araç fabrika çıkışı öyle 2 bar falan basmıyor zaten 0.9 basıyor..... hadi bunu geçelim.... düzgün bir gc8 parasına satılan ve standart bir gc8 in yarısı kadar iyi gidemeyen vti lara ne diyeceksin? hadi onuda geçtim, bir vti ı bir gc8 kadar yürütmek için harcanacak paraya ne dersin? o parayla bi turbo araç nasıl yürür bilgin var herhalde....

yani diyeceğim oki 25 liraya bir gc8 birde vti alalım 5 lirada üstüne masraf yapalım araçlar 30 liraya mal olsun.... herhangibir rollingte aradaki fark 30 boy olacaktır
    sırf yürütmek için alınacaksa vti ya 25 vermekte ki mantık ne peki

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bruglione Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2012 olarak aynı kasada karşılaştırılcak bir araç varsa gösterebilirsin onun üzerindende konuşabılırz ancak benim gördüğüm 0-100 15 saniye olan facia bir motor piyasaya süren honda

honda teknik özellikler
    bu araç bu konuya uygun bi araç mı. Jazzı ekleseydin bari.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iş kanatlılara kadar gelmiş
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sırf yürütmek için alınacaksa vti ya 25 vermekte ki mantık ne peki
    onu diyorum işte oyüzden kimse honda söyle honda böyle demesin

şekil için alınıyor desen gc8 10 kat daha şekil ve dikkat çekiyor, yol tutuş desen bunu tartışmaya bile gerek yok konfor desen gc8 denen araç bile heryerinden aksesuvar ve konfor zıçıyor hondaya kıyasla.... güvenlik desen subaru yine eziyor....

subaru yedek parçaları vs leride hondaya göre öyle iki kat para falan değil... periyodik değişen parçaları yürür aksamları vs leri ya aynı paradır ya daha ucuzdur pahalıysada arada öyle dağlar taşlar yoktur.....

şimdi ben soruyorum... bi vti a 25 lira vermekteki mantık nedir? hadi bi cevap alayım..... daha az yakar demesin kimse

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)