herkese tşk ederim m3 le felan denedik tam olarak ilk zmn olucan bu kadar sürebildik geliyoruz yakında daha farklı sekilde m3 cüler güzel bi abimiz kendisi yazarsa daha güzle olur..
Printable View
herkese tşk ederim m3 le felan denedik tam olarak ilk zmn olucan bu kadar sürebildik geliyoruz yakında daha farklı sekilde m3 cüler güzel bi abimiz kendisi yazarsa daha güzle olur..
maşallah dbs bir tane bir nazar değmesin.
fevkalade :)
Maşallah hacı hayırlı uğurlu olsun keyifle binersin inşallah yine mermi gibi :)
ilahiii komediyaaaa :D:D
helal sero.DBS alışmış sana.Kazasız belasız :icon_tup:
DBS geçti sanki :)
Masallah kardesim dbs ztn gayet tatminkar bir arac...aldiginada cok sevindim,sesler mukemmel :) havalari beklememissin bile,bu yaz bayagi hareketli olacak saniyorum :)
sadık abi görmedi sanırım ben izah edeyim ben sarı m3 ün sahibiyim ben denemek istemiştim seninle sadık abi denedi bende arkanızdaydım 2. viteste sıkmaya başladınız ve neredeyse 5500 devirdeydi aracım o şekilde m3 ün kafa çıkarması baya zor çünkü devir hemen bitiyor :) yürümedede sanırım yarım boy gibi dbs öndeydi arkadan tam net göremedim.bahane aramak değil fakat o mavi m3 debriyaj kaçırıyodu bunuda belirteyim.tebrik ederim cidden güzel yürüyo DBS tekrar denemek dileğiyle
maşallah shero sesi çok güzl.
sağolasın sherom cümlemize.
maşallah fena...